Corona maatregelen

Corona, oftewel Covid-19, heeft wereldwijd hard toegeslagen en is voorlopig nog niet weg. Dit betekent dat burgers en bedrijfsleven zich moeten houden aan de opgelegde maatregelen, om erger te voorkomen. Maar ook in coronatijd ontstaan er schades en is het verstandig om wél een contra-expert in te schakelen, die voor uw belangen opkomt. Wij hebben onze werkwijze uiteraard wel aangepast. Door onze maatregelen kunt u zich gewoon veilig voelen, als een van onze contra-experts de schade bij u thuis komt opnemen.

Onze maatregelen wanneer wij bij u komen

Wanneer u schade hebt opgelopen en het niet eens bent met de vergoeding van uw verzekeraar, dan kan het nodig zijn dat wij de schade zelf moeten inventariseren zodat wij een onafhankelijk schade-rapport kunnen opstellen welke wij uw verzekeraar zullen voorleggen. Wanneer wij bij u langskomen kunt u er zeker van zijn dat wij alle maatregelen van de overheid in acht nemen.

1,5 Meter

De contra-expert houdt continu minimaal 1,5 meter afstand van u.

Handen schudden

Als u de contra-expert uitnodigt om binnen te komen in uw woning, zal hij u niet de hand schudden. Ook niet als u uit gewoonte onbedoeld toch uw hand uitsteekt om die van hem of haar te schudden.

Handen ontsmetten

Voordat de contra-expert bij u aanbelt, reinigt hij zijn handen met desinfectiemiddel.

Mondkapje

De contra-expert beschikt over een mondkapje en ook altijd over een reserve-exemplaar.

Handschoenen

Indien nodig kan de contra-expert tijdens het opnemen van de schade, speciale handschoenen dragen.

Eten & drinken

Contra-experts van Schadeoplossing.nl eten en drinken in coronatijd nooit op locatie bij de klant.

Kies ook nu voor een eerlijke schadevergoeding

We willen het op deze plek nog even één keer benadrukken: heeft u schade aan uw woning door brand, storm, inbraak, blikseminslag of lekkage? En bent u het niet eens met de schadevergoeding van uw verzekeraar? Neem in dat geval gewoon contact met ons op. Ook in tijden van corona is het belangrijk dat u een eerlijke schadevergoeding krijgt. U heeft daar recht op!

Onze contra-experts nemen op zeer veilige wijze de schade bij u op en stellen daarna een onafhankelijk schaderapport op. Dit sturen zij rechtstreeks naar uw verzekeringsmaatschappij. In de meeste gevallen krijgt u een hogere schadevergoeding dan wanneer u de schade alleen meldt bij uw verzekeraar.

Ontvangt u de juiste vergoeding?

alleen samen krijgen we
corona onder controle

Niet eens met uw verzekeraar?

Niet eens met uw verzekeraar?

Ontdek snel of u de juiste vergoeding ontvangt!