[fusion_modal name=”berichtsturen” title=”Een bericht sturen” size=”large” background=”#ffffff” border_color=”” show_footer=”no” class=”” id=””]

[/fusion_modal]

Als financieel adviseur kunt u uw klant met een schade verder helpen.

Wij helpen uw klanten graag verder met het verkrijgen van de juiste schadevergoeding. Zo kunt u uw klanten toch nog verder helpen, hoeft u ze niet teleur te stellen en het is ook nog eens allemaal kosteloos!

Bel: 088 – 888 5000
Bel: 088 – 888 5000
Samenwerken? Ja graag!
Samenwerken? Ja graag!

Zo werkt het

Te lage schadevergoeding?

Heeft u een klant die daadwerkelijk (veel) meer onkosten heeft dan dat er is uitgekeerd door de verzekeraar? Of heeft uw klant onvoorziene gevolgschade?

Wij gaan ‘gratis’ aan de slag

Geef ons opdracht om ons in te zetten voor uw klant. Dit is kosteloos omdat wij onze kosten declareren bij de verzekeraar van uw klant. Uw klant heeft hier al premie voor betaald.

De juiste schadevergoeding

Wij schatten met onze onafhankelijke experts de schade in en regelen alles met de verzekeraar. Uw klant staat op deze manier veel sterker tegenover de verzekeraar.

Waarom Schadeoplossing

onafhankelijke contra expertise

Onafhankelijke contra-expertise

Wij zijn werkelijk onafhankelijk. Onze experts werken niet voor verzekeringsmaatschappijen waardoor zij de belangen van uw klant voorop kunnen stellen.

wij zetten ons volledig in voor uw client

Wij zetten ons 100% in voor uw klant

Omdat wij onafhankelijk zijn (dit zijn niet alle contra-experts!) kunnen wij heel objectief een schade beoordelen. Wij houden wél rekening met gevolgschade en kijken verder.

wij werken voor intermediairs en woningcorporaties

Intermediairs & woningcorporaties

Niet alleen voor de particulier, wij werken ook voor intermediairs, financiële adviseurs zoals u en woningcorporaties om grote brand- en waterschades netjes op te lossen.

kosteloze dienstverlening

Kosteloze dienstverlening

Contra expertise is voor uw klant kosteloos mits hij / zij voor de opstal of inboedel verzekerd is. Deze kosteloze contra expertise is in de Nederlandse Wet vastgelegd.

een eigen expert en aanspreekpunt

Een eigen expert en aanspreekpunt

Uw klant krijgt van ons een eigen expert toegewezen. Dit bevorderd de communicatie en versoepeld het algehele proces om alles voor uw klant goed geregeld te krijgen.

de schade wordt helder in kaart gebracht

De schade wordt in kaart gebracht

Wij maken een aparte schaderapportage naast de rapportage van de verzekeringsexpert. Wij kijken hierbij naar alle aspecten.

wij regelen alles met de verzekeraar

Wij regelen alles met de verzekeraar

Onze schaderapportage wordt bij de verzekeraar neergelegd en onze expert heeft rechtstreeks contact met de expert van de verzekeraar. Wij houden van korte lijntjes.

indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

Wij kunnen tijdelijke woonruimte regelen

Indien nodig kunnen wij per direct tijdelijke woonruimte regelen voor uw klant. Dit zien we vooral bij brand- en waterschades. Wij laten uw klant niet in de kou staan!