Lekkage aan het plafond

Een lekkage aan het plafond is erg vervelend en roept best nog wat vragen op, zoals “waar komt het vandaan”, “hoe los ik de lekkage zo snel mogelijk op” of “moet het hele plafond nu worden vervangen?” De belangrijkste vraag die misschien wel in u opkomt: “Hoe gaan we dit betalen?”. Gelukkig zijn de meeste mensen in Nederland verzekerd voor zowel de opstal als de inboedel. Geen probleem dus, zou u denken!

Extra expertise bij waterschade.

Oneens met uw verzekeraar over
de uitkering van uw schade?
Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Verzekerd voor uw lekkage aan het plafond

U bent verzekerd dus u verwacht geen problemen om de schade keurig opgelost te krijgen. U belt de verzekeraar en zij sturen een schade-expert bij u langs om de lekkage aan het plafond te onderzoeken. Er wordt een schaderapport opgesteld en u krijgt te horen dat de schade niet gedekt is of dat u slechts een minimale vergoeding ontvangt vanwege een uitsluiting in de polisvoorwaarden.

Helaas laten veel mensen het daar dan bij zitten. Zij dienen de schade (grotendeels) uit eigen zak te betalen. Soms gaat dit over (tien)duizenden euro’s. U begrijpt dat mensen zwaar gedupeerd kunnen raken als zij de lekkage aan het plafond en alle gevolgschade willen herstellen. Zij hadden immers nog nooit gehoord van het begrip contra-expertise.

Lekkage plafond

afb. 1 Een lekkage aan het plafond lijkt soms klein maar kan grote en niet direct zichtbare schade verhullen.

Meer over contra-expertise!

Extra expertise; contra expertise

Een contra-expert doet in feite exact het zelfde werk als een schade-expert maar dan met één belangrijk verschil; onafhankelijkheid! Een schade-expert werkt voor de verzekeraar. Er bestaat daarom een grote kans dat hij meer de belangen van zijn werkgever zal proberen te behartigen dan die van u, de gedupeerde. Op deze manier staat u als gedupeerde eigenlijk al 10 – 0 achter.

Een contra-expert werkt niet voor een verzekeringsmaatschappij maar voor een contra-expertisebureau. Zij worden niet betaald door de verzekeraar en daardoor kan een contra-expert volledig onafhankelijk zijn bij bijvoorbeeld het inventariseren van een lekkage aan het plafond. Deze contra-expert zal dan ook niet alleen de oppervlakkige schade bekijken maar ook de gevolgschade dat niet altijd makkelijk zichtbaar is. Zo komt u niet voor verassingen te staan wanneer u de lekkage aan het plafond daadwerkelijk gaat herstellen.
Bekijk op deze website wat uw mogelijkheden zijn en ontvang de juiste en eerlijke schadevergoeding!

Kom er eenvoudig en snel achter of u recht heeft op een hogere vergoeding voor de waterschade aan uw laminaat of houten vloer.

afb. 1 Door een lekkage aan het plafond kan bijvoorbeeld ook de vloer schade oplopen. Hier zien we het verschil tussen een schade-expert en een contra-expert.

Check nu de mogelijkheden!

Klantervaringen

Google klantervaring

Reviewscore

4,8/ 5

Google waardering score

Vragen?

Snel geholpen worden met uw schade? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

contra expertisebureau bellen

088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Stuur bericht!

Deel alle informatie over een lekkage aan het plafond!

Bent u geholpen met deze informatie?