Lekkage verzekering – Dit moet u weten over uw vergoeding!

Heeft u te maken met een lekkage en weet u niet precies wat u moet doen met de verzekering? Wij geven u nuttige informatie om écht de juiste en eerlijke vergoeding voor uw schade te ontvangen. Zelf regelen met de verzekering geeft als resultaat vaak een minimale vergoeding waarmee u de schade door de lekkage niet volledig kunt herstellen. Soms ontvangt u zelfs helemaal geen vergoeding van de verzekering, wat dan?

Extra expertise bij waterschade.

Oneens met uw verzekeraar over
de uitkering van uw schade?
Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Bij lekkage de verzekering aanspreken

De waterschade die door de lekkage is ontstaan moet natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Wees daarin niet té snel want uw verzekeraar moet de schade wel kunnen beoordelen. Zorg er in de eerste plaats voor dat de schade niet nog groter wordt. Dit zijn de bereddingswerkzaamheden en deze kunt u direct (laten) uitvoeren en declareren bij uw verzekering. Bel voor de zekerheid uw verzekering voor akkoord.

Laten we stellen dat u de lekkage hebt gestopt met een tijdelijke oplossing waardoor de schade niet nog groter wordt en u heeft de verzekering gebeld. De schade-expert van de verzekering komt bij u langs om de schade te bekijken en daarvan een rapport op te stellen. U ontvangt vervolgens een voorstel voor de vergoeding. Als dit voorstel voor u akkoord is, is daarmee de zaak afgedaan. U kunt hiermee de schade laten herstellen.
Helaas is het lang niet altijd zo dat u de schade door de lekkage kunt herstellen met de aangeboden vergoeding van de verzekering. In zo’n situatie is het verstandig om een onafhankelijke partij in te schakelen, namelijk een contra-expertisebureau. Wij zijn zo’n contra-expertisebureau en wij helpen mensen met lekkage die er niet uitkomen met de verzekering.

Lekkage verzekering aanspreken bij waterschade. Sta er niet alleen voor en schakel ook een contra-expert in.

afb. 1 Bij lekkage de verzekering aanspreken. Sta er niet alleen voor en schakel ook een contra-expert in.

Meer over contra-expertise!

Contra-expertise bij lekkage omdat een verzekering niet meewerkt

Wat bedoelen wij met een verzekering die bij een lekkage niet meewerkt? Dan denken we aan een verzekering die het uit te keren bedrag wil minimaliseren met behulp van uitsluitingen in de polisvoorwaarden (zoals slecht onderhouden kitnaden). Daar komt u u als gedupeerde totaal niet verder mee of soms leidt dit u zelfs nog dieper in de financiële put. Of wat dacht u van een verzekering die ontzettend lang op zich laat wachten terwijl u met de schade blijft zitten? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van vervelende situaties die wij tegenkomen bij gedupeerden met lekkage.

Wat kost contra-expertise?

U heeft contra-expertise nodig. Wij leveren kosteloze contra-expertise waardoor u er niet meer alleen voor staat tegenover de verzekering. U zult denken; ‘voor niets gaat de zon op’ en dat klopt. Onze kosten declareren wij op uw verzekering. U betaalt dus niets, maar uw verzekering betaalt onze factuur. Dat zijn zij wettelijk verplicht. De Nederlandse Overheid heeft dit zo bepaald zodat gedupeerden er niet alleen voor hoeven te staan. Helaas weten veel consumenten niets van dit recht en wordt het nauwelijks door verzekeraars gecommuniceerd aan de gedupeerden.

Het belangrijkste verschil tussen een contra-expert en schade-expert

Een belangrijk detail tussen schade-expertise en contra-expertise is dat contra-expertise volledig onafhankelijk is. De contra expert werkt nooit voor een verzekeringsmaatschappij terwijl een schade-expert dit wel doet. Een belangrijk detail want ‘uit wiens hand men eet wiens woord men spreekt’. Meer informatie over het verschil tussen deze twee experts leest u in dit uitgebreid artikel.

Wacht niet te lang met een contra-expert bij een lekkage

Wij vinden het erg belangrijk om snel de schade te inventariseren en voor u op te lossen. Zo kunt u snel weer de draad oppakken wetende dat u er niet meer alleen voor staat. Hoe sneller u contact met ons opneemt hoe beter. In het beginstadium van een schade melding worden er al belangrijke beslissingen gemaakt die later wat moeilijker terug te draaien zijn. Bekijk met onderstaand formulier direct wat uw mogelijkheden zijn.

Kom er eenvoudig en snel achter of u recht heeft op een hogere vergoeding voor de waterschade aan uw laminaat of houten vloer.

afb. 1 Onze klanten ontvangen in 95% van de gevallen een hogere vergoeding dan wanneer zijn geen contra-expert hadden ingeschakeld.

Check nu de mogelijkheden!

Klantervaringen

Google klantervaring

Reviewscore

4,8/ 5

Google waardering score

Vragen?

Snel geholpen worden met uw schade? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

contra expertisebureau bellen

088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Stuur bericht!

Bent u geholpen met deze informatie?