Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Brand in Almelo: Laat ons uw schade professioneel afhandelen!

Onze contra-experts staan klaar om u te helpen

De brand aan de Thorbeckelaan in Almelo heeft aanzienlijke schade veroorzaakt aan woningen en heeft een grote impact op de bewoners. Het afhandelen van de schade kan een complex en tijdrovend proces zijn, waarbij u mogelijk te maken krijgt met onvoldoende communicatie en veel vertragingen.

Bij ons begrijpen we de frustratie die dit met zich meebrengt. Daarom bieden wij onze professionele contra-expertise aan om u te helpen. Na het melden van de brand bij uw verzekeraar kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw schade snel en zorgvuldig wordt behandeld. Onze experts nemen u het hele proces uit handen en zorgen voor een eerlijke en passende schadevergoeding.

Laat ons uw zorgen wegnemen en vertrouw op onze expertise. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het afhandelen van de brandschade aan de Thorbeckelaan in Almelo.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Een juiste vaststelling van de schade, kosteloos.

“Onze contra-expertise is de sleutel tot een vlotte en rechtvaardige afhandeling van de brandschade in Almelo. Vertrouw op onze ervaren experts om uw belangen te behartigen en de juiste vergoeding te verkrijgen. Wij staan klaar om u te helpen bij het vergoeden en verlichten van de gevolgen van deze brand.”

Waarom onze hulp inschakelen?

Goed resultaat met minder stress

Wanneer u te maken krijgt met brandgerelateerde schade, zoals deze in Almelo, is het essentieel om onze contra-expertise in te schakelen. Onze ervaren experts begrijpen de complexiteit van het schadeafhandelingsproces en zorgen ervoor dat uw belangen optimaal worden behartigd. Met diepgaande kennis van de lokale regio en actuele wet- en regelgeving, staan wij garant voor een vlotte en rechtvaardige afhandeling. Vertrouw op onze expertise om de maximale vergoeding te verkrijgen en de gevolgen van de brand effectief te herstellen.

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Het beste wat ik heb kunnen doen

  "Het beste wat ik heb kunnen doen"

  Wij hadden waterschade aan het toilet, na een geschil met de expert nam ik contact op met Schadeoplossing. Dat is het beste wat ik heb kunnen doen. Wat werd ik fijn geholpen en wat had ik het bij het goede eind dat het niet goed voelde bij de eerste expert. Alles is perfect geregeld.

  Mevr. E. Rem

 • Vriendelijk en meelevend

  "Vriendelijk en meelevend"

  Zeer goed geholpen door dit bedrijf! Op 23-07 waterschade gehad waarna er een schademanager thuis vanuit de verzekeraar langs is geweest. Zij wilde mij niet het bedrag geven waar ik “recht op had” , vervolgens Schadeoplossing Nederland ingeschakeld. Ik sprak met een zeer vriendelijke en behulpzame vrouw. Verstaat haar vak en weet waar ze over praat. Vanuit Schadeoplossing Nederland is er een meneer geweest om in gesprek te gaan met de schade-expert van de verzekeraar. Deze heren waren heel vriendelijk en meelevend. Ik werd de volgende dag al terug gebeld met de mededeling dat het bedrag wat ik nu krijg 154% hoger is dan wat de verzekeraar mij in eerste instantie wilde betalen. Ik raad dan ook iedereen aan: ben je het niet eens met je verzekering, schakel de hulp in van Schadeoplossing Nederland. Ik ben ze hier zeer dankbaar voor! Topteam

  Mevr. S. Favie

  Overijssel

 • Dezelfde dag nog een expert

  "Dezelfde dag nog een expert"

  Maanden bezig geweest met expert van de verzekering voor het vaststellen van de waterschade. De expert van Dekra deed alles om de prijs maar te drukken. Uiteindelijk contact opgenomen met schadeoplossing. Na telefonisch contact kwam op dezelfde dag nog een expert langs. Na 3 weken kregen wij een bedrag uitgekeerd die vele malen hoger was dan die van de expert van Dekra. Enige minpuntje was dat wij zelf contact moesten opnemen daar wij niets hoorden over de voortgang. Doch nadat het bedrag op onze rekening stond alle lof voor Schadeoplossing Nederland. Met mijn ervaring kan ik iedereen dit bedrijf aanbevelen.

  Dhr. Ekko

  Groningen

 • 5 sterren niet genoeg

  "5 sterren niet genoeg"

  Jammer dat je hier maximaal 5 sterren kunt geven, immers zij verdienen veel meer sterren. Na een enorme waterschade was de expert binnen een halve dag ter plaatse en nam vanaf dat moment de leiding over de gehele afhandeling. Schadeoplossing Nederland zegt niet alleen wat ze gaan doen, ze doen ook wat ze zeggen! Wij zijn tijdens het hele traject volledig ontzorgt door het team van Schadeoplossing. De kennis, kunde en professionaliteit zijn absoluut de unique selling points van deze dienstverlener.

  Dhr. B. Pereboom

  Zuid-Holland