Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Brand in Amstelhoek? Wij bieden professionele contra-expertise!

Laat ons u helpen bij de afhandeling van uw brandschade

De brand in Amstelhoek heeft aanzienlijke schade veroorzaakt en het is begrijpelijk dat u zich overweldigd voelt. Het proces van schadeafhandeling kan complex en tijdrovend zijn, vooral in deze stressvolle periode.

Bij ons begrijpen we de uitdagingen waarmee u te maken krijgt. Onze ervaren contra-experts staan klaar om u te ondersteunen bij het verkrijgen van een eerlijke en rechtvaardige vergoeding voor uw brandschade. Wij nemen de communicatie met uw verzekeraar uit handen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij de professionele afhandeling van uw brandschade in Amstelhoek. Wij staan voor u klaar om u door dit proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat u de maximale vergoeding ontvangt die u verdient.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Een juiste vaststelling van de schade, kosteloos.

“Onze contra-expertise is uw sleutel tot een zorgeloze schadeafhandeling. Met onze ervaring en expertise helpen wij u om de brand in Amstelhoek achter u te laten en de vergoeding te krijgen die u verdient. Vertrouw op ons om uw belangen te behartigen en uw herstelproces soepel te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw brandzorgen wegnemen.”

Waarom onze hulp inschakelen?

Goed resultaat met minder stress

Waarom zou u onze contra-expertise inschakelen? Omdat wij uw belangen behartigen en ervoor zorgen dat u een eerlijke vergoeding ontvangt voor de brandschade in Amstelhoek. Onze ervaren experts kennen de specifieke regio en begrijpen de lokale omstandigheden. Wij nemen het complexe proces van schadeafhandeling uit handen, zodat u zich kunt richten op het herstel. Met onze professionele begeleiding en expertise zorgen wij ervoor dat u de maximale vergoeding krijgt die u verdient. Vertrouw op onze contra-expertise voor een vlotte en rechtvaardige afhandeling van uw schade.

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Nam al het werk uit handen

  "Nam al het werk uit handen"

  Tijdens de storm op 18 februari van dit jaar is een groot gedeelte van ons dak eraf gewaaid, met als gevolg een enorme waterschade. De situatie was door de schade zo complex dat wij het niet meer konden overzien; elke dag werd aan de lijst met narigheid iets nieuws toegevoegd. Dat veroorzaakte veel stress, ook in het contact met de verzekeraar. Wij hebben vervolgens Schadeoplossing Nederland B.V. ingeschakeld met het verzoek om hulp en een contra-expertise. Schadeoplossing Nederland nam ons al het werk uit handen en ging professioneel en voortvarend te werk. Er kwamen oplossingen voor de schade en een regeling met onze verzekeraar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dankzij deze interventie een eerlijke vergoeding hebben gekregen voor de omvangrijke schade. Dit bedrag zou zeker anders zijn geweest als wij deze kwestie zelf hadden moeten afhandelen.

  Mev. S. de Jager

 • Eerlijk bedrijf

  "Eerlijk bedrijf"

  Wij hadden waterschade aan het toilet. Na een geschil met de expert nam ik contact op met Schadeoplossing Nederland. Dat is het beste wat ik heb kunnen doen. Wat werd ik fijn geholpen en wat had ik het bij het goede eind dat het niet goed voelde bij de eerste expert. Alles is keurig opgelost en perfect geregeld. Perfect en eerlijk bedrijf.

  Mevr. E. Rem

 • 6x het dubbele ontvangen

  "6x het dubbele ontvangen"

  Wij hebben in november 2022 waterschade gehad en onze verzekeraar had een schaarse vergoeding uitbetaald, na een lang procedure hebben wij uiteindelijk 6x het dubbele ontvangen dankzij alle inzet en moeite van Schadeoplossing. Als wij ooit weer iets hebben zullen wij zeker nogmaals hier terug komen.

  Marissa Jawahier

  Overijssel

 • Zeker aan te raden!

  "Zeker aan te raden!"

  Ik had vanwege een rioolwaterschade contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland en ook omdat mijn eigen verzekeraar gewoon niet te bereiken was. Ze hebben mij meteen geholpen, echt heel erg blij mee, anders had ik er waarschijnlijk nu nog mee gezeten. Schadeoplossing is zeker een aanrader! Nogmaals bedankt

  Mevr. T. van Den Acker

  Zuid-Holland