Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Brand verwoest appartementen in Rotterdam

Schakel onze contra-expertise in voor een snelle afhandeling

De brand die gisterenavond uitbrak in meerdere appartementen aan de Putselaan in Rotterdam heeft grote schade veroorzaakt. Het afhandelen van de schade kan een complex proces zijn en veel stress met zich meebrengen. Wij bieden de oplossing.

Na een brand zoals deze is het begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over de afwikkeling van de schade. Verzekeraars zijn druk bezig met het afhandelen van de vele meldingen en dit kan leiden tot vertragingen en gebrekkige communicatie. U wilt echter snel duidelijkheid en een eerlijke vergoeding voor uw schade.

Onze contra-experts staan klaar om u te helpen. Na het melden van uw schade bij uw verzekeraar kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat uw schade snel en zorgvuldig wordt behandeld. Met onze expertise en ervaring in het beoordelen van brandschade kunnen wij u de juiste ondersteuning bieden.

Laat ons de stress en frustraties wegnemen. Schakel onze contra-expertise in en krijg de afhandeling van uw brandschade in Rotterdam op professionele wijze geregeld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en rechtvaardige oplossing.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Een juiste vaststelling van de schade, kosteloos.

“Onze contra-expertise is uw sleutel tot een zorgeloze afhandeling van de brandschade in Rotterdam. Met onze deskundigheid en toewijding zorgen wij voor een eerlijke beoordeling en maximale vergoeding. Vertrouw op onze expertise en laat ons u helpen bij het herstellen van uw woning.”

Waarom onze hulp inschakelen?

Goed resultaat met minder stress

Wanneer u te maken krijgt met schade aan uw woning, zoals bij de recente brand in Rotterdam, is het essentieel om onze contra-expertise in te schakelen. Onze ervaren experts zijn bekend met de specifieke uitdagingen in de regio en kunnen u helpen bij een snelle en zorgvuldige afhandeling van de schade. Wij staan garant voor een objectieve beoordeling en zetten ons in om de maximale vergoeding voor u te realiseren. Vertrouw op onze expertise en laat ons u bijstaan in deze moeilijke tijd.

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Professioneel en voortvarend

  "Professioneel en voortvarend"

  Tijdens de storm op 18 februari van dit jaar is een groot gedeelte van ons dak eraf gewaaid, met als gevolg een enorme waterschade. De situatie was door de schade zo complex dat wij het niet meer konden overzien; elke dag werd aan de lijst met narigheid iets nieuws toegevoegd. Dat veroorzaakte veel stress, ook in het contact met de verzekeraar.

  Wij hebben vervolgens Schadeoplossing Nederland ingeschakeld met het verzoek om hulp en een contra-expertise. Schadeoplossing Nederland nam ons al het werk uit handen en ging professioneel en voortvarend te werk. Er kwamen oplossingen voor de schade en een regeling met onze verzekeraar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dankzij deze interventie een eerlijke vergoeding hebben gekregen voor de omvangrijke schade. Dit bedrag zou zeker anders zijn geweest als wij deze kwestie zelf hadden moeten afhandelen.

  Wij zijn Schadeoplossing Nederland zeer erkentelijk voor hun inspanningen en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

  Mevr. S. de Jager

 • Hemel klaarde direct op

  "Hemel klaarde direct op"

  Gedupeerd door waterschade wist ik even geen raad met de verzekering dus heb ik Schadeoplossing Nederland erbij geroepen en de “hemel klaarde direct op”. De contra-expert maakte kort hierna een afspraak en deze man haalde ons meteen uit de zorgen, Geweldig. De snelheid van reageren en verwerken krijgt een dikke 10 van ons. Bedankt voor alles.

  Dhr. A. de Meulder

 • Proces goed verlopen

  "Proces goed verlopen"

  Ik ben blij dat Schadeoplossing ons heeft vertegenwoordigd bij de afhandeling van onze substantiele waterschade. Hierdoor konden wij ons richten op het herstel van de schade en is het proces goed verlopen.

  Dhr. S. Schalekamp

  Noord-Holland

 • Uitstekend geholpen

  "Uitstekend geholpen"

  Uitstekend geholpen door Schadeoplossing, nadat er bij ons waterschade was ontstaan. De uiteindelijk vergoede schade was twee keer het bedrag dat de verzekeraar in eerste instantie had voorgesteld. Dat is volledig aan Schadeoplossing te danken. Daarnaast waren de medewerkers zeer behulpzaam, vriendelijk en accuraat. Ik ben zeer tevreden.

  Dhr. P. Teule

  Noord-Holland