Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Verwoestende woningbrand in Deventer

Aan de Eleonorastraat in de wijk Keizerslanden

De brand in de Eleonorastraat heeft een ravage aangericht. Het afhandelen van de schade kan een complex en tijdrovend proces zijn, vooral met de drukte bij verzekeraars. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

Bij ons kunt u rekenen op een vlotte en zorgvuldige afhandeling van uw schade. Nadat u de brand bij uw verzekeraar heeft gemeld, kunnen wij het van u overnemen. Wij zorgen voor een snelle communicatie en een nauwkeurige beoordeling van de schade. Onze onafhankelijke experts staan voor u klaar om de vergoeding te regelen die recht doet aan de omvang van de brand.

Laat ons u helpen om deze moeilijke periode achter u te laten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professionele contra-expertise.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Een juiste vaststelling van de schade, kosteloos.

“Onze contra-expertise is de sleutel tot een succesvolle afhandeling van de verwoestende woningbrand in Deventer. Met onze expertise en toewijding zorgen wij voor een snelle en rechtvaardige vergoeding. Laat ons u helpen om de schade achter u te laten en een nieuwe start te maken.”

Waarom onze hulp inschakelen?

Goed resultaat met minder stress

Waarom zou u onze contra-expertise inschakelen na de verwoestende woningbrand in Deventer? Omdat wij begrijpen dat u recht heeft op een snelle en eerlijke afhandeling van uw schade. Onze ervaren experts staan voor u klaar om de complexe processen met verzekeraars uit handen te nemen. Met grondige inspecties en gedegen kennis van lokale regelgeving zorgen wij dat uw vergoeding recht doet aan de omvang van de brand. Vertrouw op onze expertise en laat ons u helpen met uw brand aan de Eleonorastraat.

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Een hart voor mensen

  "Een hart voor mensen"

  Zo ontzettend blij met de hulp van Schadeoplossing Nederland! Enorme stormschade / waterschade gehad en vanwege alle schade was het erg druk. Wij kregen zelden contact met onze verzekering.. Nadat wij Schadeoplossing Nederland hebben ingeschakeld kwam gelijk 2 dagen later een expert en is alles in werking gezet. Alles is netjes en snel opgelost! Zo ontzettend dankbaar en blij, ik raad iedereen aan om hun in te schakelen!

  Mevr. M. Lith

  Utrecht

 • Heldere communicatie

  "Heldere communicatie"

  Schadeoplossing heeft mij geholpen met een waterschade zaak. Heldere communicatie en is goed bereikbaar bij vragen. Denkt echt mee en geeft zelf ook aan wat je rechten zijn wat uiteindelijk zich uitdrukt in een veel hogere schadevergoeding. De expert die de verzekeraar heeft ingeschakeld (Dekra) was erg ongeïnteresseerd en onbehulpzaam.

  Dhr. G. Cetin

  Noord-Brabant

 • Naar onze tevredenheid

  "Naar onze tevredenheid"

  Wij hadden behoorlijke waterschade door een lekkage in de badkamer. Na flink wat hak en breekwerk, werd aan ons door de verzekering een nogal discutabel laag bedrag aangeboden. Wij hebben toen Schadeoplossing Nederland ingeschakeld en zijn bijgestaan de contra-expert welke ons op een zeer vriendelijke, vakbekwame en pro-actieve manier heeft geholpen. Door zijn inzet heeft de verzekering uiteindelijk op vrij korte termijn naar onze tevredenheid uitgekeerd.

  Dhr. W. Kempers

  Limburg

 • Professioneel en voortvarend

  "Professioneel en voortvarend"

  Tijdens de storm op 18 februari van dit jaar is een groot gedeelte van ons dak eraf gewaaid, met als gevolg een enorme waterschade. De situatie was door de schade zo complex dat wij het niet meer konden overzien; elke dag werd aan de lijst met narigheid iets nieuws toegevoegd. Dat veroorzaakte veel stress, ook in het contact met de verzekeraar.

  Wij hebben vervolgens Schadeoplossing Nederland ingeschakeld met het verzoek om hulp en een contra-expertise. Schadeoplossing Nederland nam ons al het werk uit handen en ging professioneel en voortvarend te werk. Er kwamen oplossingen voor de schade en een regeling met onze verzekeraar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dankzij deze interventie een eerlijke vergoeding hebben gekregen voor de omvangrijke schade. Dit bedrag zou zeker anders zijn geweest als wij deze kwestie zelf hadden moeten afhandelen.

  Wij zijn Schadeoplossing Nederland zeer erkentelijk voor hun inspanningen en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

  Mevr. S. de Jager