Wij komen bij u langs

Schade-expert in Limburg?

Contra-expertise bij waterschade

U bent op zoek naar een goede schade-expert in Limburg? Misschien is deze niet makkelijk te vinden, maar weet u dat wij onze klanten vanuit Almelo bijstaan in heel Nederland? U betaalt géén voorrijkosten!

Contra-expertise bij waterschade

Wij komen aan de deur in heel Limburg

Soms doen zich situaties voor, waarbij het verstandig is dat u ook over de grens van uw lokale omgeving heen kijkt. Woont u in Limburg en wordt u geconfronteerd met waterschade of brandschade? Dan heeft u een uitstekende schade-expert nodig, die de schade correct voor u vaststelt. En dan niet alleen de zichtbare, maar ook de onzichtbare schade. Wij zorgen ervoor dat u de schade-uitkering krijgt waar u recht op heeft.

Het gemeentehuis van Maastricht in Limbrug.

Afb. 1 Het gemeentehuis van Maastricht in Limburg.

Limburg is vanuit Almelo een flink stuk rijden, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over het kostenaspect daarvan. De schade-expertise van ons expertisebureau is namelijk kosteloos voor verzekerden en daar vallen ook voorrijkosten onder. De expertise die wij in Limburg kunnen leveren, is contra-expertise. De contra-expert is een schade-expert, met één heel belangrijk verschil. Hij is onafhankelijk en werkt dus niet voor een verzekeringsmaatschappij. Omdat de kosten van contra-expertise voor rekening van de verzekeraars komen, ontvangt u geen factuur voor onze werkzaamheden. Dit is wettelijk zo geregeld.

Meer vraag vanuit Limburg

In Limburg wordt vaak om schade-experts gevraagd. Wellicht heeft dat te maken met de overstromingen die in uw provincie hebben plaatsgevonden (en mogelijk nog vaker gaan plaatsvinden). Ook ons bedrijf wordt in toenemende mate gevraagd om klanten in Limburg bij te staan met het vaststellen van schade en de zaken af te wikkelen met hun verzekeraar. Dat doen wij graag voor hen. En dat doen wij graag voor u.

Woont u ook in Limburg en bent u op zoek naar een schade-expert of een contra-expert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 • Het bedrag was veel hoger

  "Het bedrag was veel hoger"

  Ik kwam er niet uit met de verzekering, die wilde een te laag bedrag vergoeden. Toen heb ik schadeoplossing Nederland B.V. ingeschakeld en binnen een paar weken was alles geregeld. Het bedrag was veel hoger dan het bedrag dat mijn verzekeraar wilde uitkeren.

  Dhr. Y. Laat

 • Vriendelijk en deskundig

  "Vriendelijk en deskundig"

  Ik ben heel tevreden over schadeoplossing nl. Ik ben heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan en weet nu wat ik zelf kan doen om het probleem op te lossen.

  Mevr. J. Knaake

Deel alle informatie over contra-expertise bij waterschade!

 • Kwamen op voor mijn rechten

  "Kwamen op voor mijn rechten"

  Ik ben heel blij dat ik de hulp van Schadeoplossing Nederland heb ingeroepen voor een contra-expertise. Daar waar mijn verzekering het sterk liet afweten heeft Schadeoplossing Nederland mij verder geholpen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik vergoed kreeg waar ik recht op had. Ook hebben ze mij geholpen met het inschakelen van een herstel- en schoonmaakbedrijf. Zij hielden het overleg met de verzekeringsmaatschappij en kwamen op voor mijn rechten. Ik ben zeer goed bijgestaan en kan ze echt van harte aanbevelen.

  Mevr. I. Smith

  Noord-Holland

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade