Wij komen bij u langs

Schade-expert in Limburg?

Contra-expertise bij waterschade

U bent op zoek naar een goede schade-expert in Limburg? Misschien is deze niet makkelijk te vinden, maar weet u dat wij onze klanten vanuit Almelo bijstaan in heel Nederland? U betaalt géén voorrijkosten!

Contra-expertise bij waterschade

Wij komen aan de deur in heel Limburg

Soms doen zich situaties voor, waarbij het verstandig is dat u ook over de grens van uw lokale omgeving heen kijkt. Woont u in Limburg en wordt u geconfronteerd met waterschade of brandschade? Dan heeft u een uitstekende schade-expert nodig, die de schade correct voor u vaststelt. En dan niet alleen de zichtbare, maar ook de onzichtbare schade. Wij zorgen ervoor dat u de schade-uitkering krijgt waar u recht op heeft.

Het gemeentehuis van Maastricht in Limbrug.

Afb. 1 Het gemeentehuis van Maastricht in Limburg.

Limburg is vanuit Almelo een flink stuk rijden, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over het kostenaspect daarvan. De schade-expertise van ons expertisebureau is namelijk kosteloos voor verzekerden en daar vallen ook voorrijkosten onder. De expertise die wij in Limburg kunnen leveren, is contra-expertise. De contra-expert is een schade-expert, met één heel belangrijk verschil. Hij is onafhankelijk en werkt dus niet voor een verzekeringsmaatschappij. Omdat de kosten van contra-expertise voor rekening van de verzekeraars komen, ontvangt u geen factuur voor onze werkzaamheden. Dit is wettelijk zo geregeld.

Meer vraag vanuit Limburg

In Limburg wordt vaak om schade-experts gevraagd. Wellicht heeft dat te maken met de overstromingen die in uw provincie hebben plaatsgevonden (en mogelijk nog vaker gaan plaatsvinden). Ook ons bedrijf wordt in toenemende mate gevraagd om klanten in Limburg bij te staan met het vaststellen van schade en de zaken af te wikkelen met hun verzekeraar. Dat doen wij graag voor hen. En dat doen wij graag voor u.

Woont u ook in Limburg en bent u op zoek naar een schade-expert of een contra-expert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Deel alle informatie over contra-expertise bij waterschade!

“Fantastisch geholpen!”

Mevr. Jolanda vd Berge

Ik heb waterschade gehad door mijn cv ketel. Mijn verzekering kwam mij niet naar behoren tegemoet. Ik las over Schadeoplossing Nederland en heb hen gebeld. Heel snel kwam de expert en die heeft mij fantastisch geholpen! Door Schadeoplossing Nederland heb ik een nieuwe vloer, mijn plafond weer netjes en een bedrag voor de overige schade. Alle lof voor Schadeoplossing. Ik zal jullie aan al mijn kennissen aanbevelen! Nogmaals hartelijk dank!

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Online schade melden

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade