Schade uitgelicht

Échte schades, echte hulp met onze contra-expertise

We kunnen ons goed voorstellen dat u wel eens zou willen weten met welke schades wij te maken krijgen. Daarom lichten we eens in de zoveel tijd een schade uit om u een beter beeld te geven van waar wij zoal mee te maken krijgen. Wilt u ook goed geholpen worden? Meld dan uw schade bij ons.

 • De brand is begonnen op de plek van de meterkast.

  21 december 2021

  De meterkast is een plek, die om extra oplettendheid vraagt. We hebben er al eerder over geschreven, het blijft toch een ruimte waar het vaak mis gaat door kortsluiting. Ook in Almere zagen we dit gebeuren.

  Lees meer
 • Valwinden hebben dakschade veroorzaakt

  14 december 2021

  Valwinden kunnen flinke schade veroorzaken. Dit gebeurde in Leersum. Het gesprek tussen de verzekeraar en verzekerde liep niet naar behoren en ook de snelheid liet te wensen over. Wij gaven hulp en bijstand.

  Lees meer
 • Brand in Haagse Schilderwijk

  13 december 2021

  Een enorme brand in de Schilderswijk van Den Haag. Ongeveer 40 woningen zijn getroffen. Schadeoplossing Nederland mocht één gezin bijstaan om hun recht te halen. De brandschade was onvoorstelbaar.

  Lees meer
 • Brand op een terras door kortsluiting in een terraslamp

  9 december 2021

  Compleet onverwacht gebeurde het; kortsluiting door een terraslamp. De kortsluiting zorgde voor een tamelijk grote brand en een flink deel van het huis werd verwoest. De schade deed zich voor in Den-Haag.

  Lees meer
 • Chalet verwoest door gesprongen waterleiding. Er ontstond schimmel op de vloer en tegen de muur.

  8 december 2021

  Na enige tijd afwezig te zijn geweest, was het voor dit gezin weer eens de hoogste tijd om tot rust te komen in hun chalet in Breukelen. Toen het gezin daar aankwam, wachtte hen een onaangename verrassing.

  Lees meer