Als VVE bestuurslid kunt u uw leden met een schade verder helpen.

Wij helpen uw leden graag verder met het verkrijgen van de juiste schadevergoeding. Zo kunt u uw leden toch nog verder helpen, hoeft u ze niet teleur te stellen en het is ook nog eens allemaal kosteloos!

Bel: 088 – 888 5000
Bel: 088 – 888 5000
Samenwerken? Ja graag!
Samenwerken? Ja graag!

Zo werkt het

Te lage schadevergoeding?

Heeft u een lid die daadwerkelijk (veel) meer onkosten heeft dan dat er is uitgekeerd door de verzekeraar? Of heeft uw lid onvoorziene gevolgschade?

Wij gaan ‘gratis’ aan de slag

Geef ons opdracht om ons in te zetten voor uw lid. Dit is kosteloos omdat wij onze kosten declareren bij de verzekeraar van uw lid. Uw lid heeft hier al premie voor betaald.

De juiste schadevergoeding

Wij schatten met onze onafhankelijke experts de schade in en regelen alles met de verzekeraar. Uw lid staat op deze manier veel sterker tegenover de verzekeraar.

Waarom Schadeoplossing

onafhankelijke contra expertise

Onafhankelijke contra-expertise

Wij zijn werkelijk onafhankelijk. Onze experts werken niet voor verzekeringsmaatschappijen waardoor zij de belangen van uw leden voorop kunnen stellen.

wij zetten ons volledig in voor uw client

Wij zetten ons 100% in voor uw leden

Omdat wij onafhankelijk zijn (dit zijn niet alle contra-experts!) kunnen wij heel objectief een schade beoordelen. Wij houden wél rekening met gevolgschade en kijken verder.

wij werken voor intermediairs en woningcorporaties

Intermediairs & woningcorporaties

Niet alleen voor de particulier, wij werken ook voor intermediairs, VVE bestuursleden zoals u en woningcorporaties om grote brand- en waterschades netjes op te lossen.

kosteloze dienstverlening

Kosteloze dienstverlening

Contra expertise is voor uw lid kosteloos mits hij / zij voor de opstal of inboedel verzekerd is. Deze kosteloze contra expertise is in de Nederlandse Wet vastgelegd.

een eigen expert en aanspreekpunt

Een eigen expert en aanspreekpunt

Uw lid krijgt van ons een eigen expert toegewezen. Dit bevorderd de communicatie en versoepeld het algehele proces om alles voor uw lid goed geregeld te krijgen.

de schade wordt helder in kaart gebracht

De schade wordt in kaart gebracht

Wij maken een aparte schaderapportage naast de rapportage van de verzekeringsexpert. Wij kijken hierbij naar alle aspecten.

wij regelen alles met de verzekeraar

Wij regelen alles met de verzekeraar

Onze schaderapportage wordt bij de verzekeraar neergelegd en onze expert heeft rechtstreeks contact met de expert van de verzekeraar. Wij houden van korte lijntjes.

indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

Wij kunnen tijdelijke woonruimte regelen

Indien nodig kunnen wij per direct tijdelijke woonruimte regelen voor uw lid. Dit zien we vooral bij brand- en waterschades. Wij laten uw leden niet in de kou staan!

Klik hier voor een uitgebreide uitleg
ipad met schadeoplossing google reviews

Wij zorgen dat uw leden goed worden geholpen

jan van schaagen heeft een contra expert ingeschakeldJan van Schaagen, gedupeerde
google-review

Ik ben zeer tevreden over Schadeoplossing. Op internet ben ik ze tegengekomen omdat ik een contra expert nodig had daar mijn verzekering een lachwekkend laag bedrag zou uitkeren. Zij hebben bereikt dat er een normaal/redelijk bedrag is uitgekomen. Men was altijd bereikbaar, vriendelijk en nam de tijd om het één en ander uit te leggen. Ook nam men, indien nodig, contact met mij op.

Schadeoplosing heeft bereikt waar anderen niet toe in staat waren. Een echte aanrader!!

Bekijk Google recensies
Bekijk Facebook recensies

Samenwerken? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over hoe onze contra expertise uw goede naam kan versterken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaand telefoonnummer of stuur ons een bericht.

088 – 888 5000

088 – 888 5000