Als VVE-bestuurslid kunt u uw leden verder helpen bij schade

Wij helpen uw leden graag verder om de juiste schadevergoeding te verkrijgen. Zo kunt u uw leden toch nog verder helpen, hoeft u hen niet teleur te stellen – en het is ook nog eens allemaal kosteloos!

Bel: 088 – 888 5000
Bel: 088 – 888 5000
Samenwerken? Ja, graag!
Samenwerken? Ja, graag!

Zo werkt het

Te lage schadevergoeding?

Heeft u een lid, dat daadwerkelijk (veel) meer onkosten heeft dan het uitgekeerde bedrag door de verzekeraar? Of heeft uw lid onvoorziene gevolgschade?

Wij gaan ‘gratis’ aan de slag

Geef ons opdracht om ons in te zetten voor uw lid. Dit is kosteloos, omdat wij onze kosten declareren bij de verzekeraar van uw lid. Uw lid heeft hier al premie voor betaald.

De juiste schadevergoeding

Wij schatten met onze onafhankelijke experts de schade in en regelen alles met de verzekeraar. Uw lid staat op deze manier veel sterker tegenover de verzekeraar.

Waarom Schadeoplossing?

onafhankelijke contra expertise

Onafhankelijke contra-expertise

Wij zijn werkelijk onafhankelijk. Onze experts werken niet voor verzekeringsmaatschappijen, waardoor zij de belangen van uw leden vooropstellen.

wij zetten ons volledig in voor uw client

Volledige inzet voor uw leden

Omdat wij onafhankelijk zijn (dit zijn niet alle contra-experts!), kunnen wij een schade heel objectief beoordelen. Wij houden wél rekening met gevolgschade en kijken verder.

wij werken voor intermediairs en woningcorporaties

Intermediairs & woningcorporaties

Schadeoplossing werkt niet alleen voor de particulier, maar ook voor intermediairs,
VVE-bestuursleden (zoals u) en voor woningcorporaties, om grote brand- en waterschades netjes op te lossen.

kosteloze dienstverlening

Kosteloze dienstverlening

Contra-expertise is voor uw lid kosteloos, mits hij/zij verzekerd is voor zijn of haar opstal of inboedel. In de Nederlandse Wet is vastgelegd dat contra-expertise kosteloos is voor de verzekerde.

een eigen expert en aanspreekpunt

Een eigen expert en aanspreekpunt

Uw lid krijgt van ons een eigen expert toegewezen. De ervaring wijst uit dat dit de communicatie bevordert en het gehele proces versoepelt. Zo kunnen we alles goed regelen voor uw lid.

de schade wordt helder in kaart gebracht

De schade wordt in kaart gebracht

Wij maken een aparte schaderapportage, naast de rapportage van de verzekeringsexpert. Hierbij kijken wij naar alle aspecten van de schade.

wij regelen alles met de verzekeraar

Wij regelen alles met de verzekeraar

Onze schaderapportage leggen wij neer bij uw verzekeraar. Daarbij onderhoudt onze expert rechtstreeks contact met de expert van uw verzekeraar. Wij houden van korte lijntjes.

indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

Wij kunnen tijdelijke woonruimte regelen

Indien nodig kunnen wij per direct tijdelijke woonruimte regelen voor uw lid. Dit zien we vooral bij brand- en waterschades. Wij laten uw leden niet in de kou staan!

Klik hier voor een uitgebreide uitleg
ipad met schadeoplossing google reviews

Wij zorgen dat uw leden goed worden geholpen