Laminaat staat bol
  • Beoordeling van auteur
  • Beoordeeld 5 Sterren
  • 100%

  • Laminaat staat bol? Wij helpen u verder! [Verzekering info]
  • Beoordeeld door
  • Geplaatst op:
  • Laatst bewerkt op: 9 oktober 2020

Laminaat staat bol

Het zal u maar gebeuren, uw laminaat staat bol. Wat is er gebeurd? Wanneer laminaat bol staat betekent dit dat het is gaan uitzetten en daarbij eigenlijk geen kant meer op kon. De muren houden het laminaat van alle zijden tegen en de enige weg dat het laminaat dan nog kan gaan is naar boven. In zo’n situatie dient u niet alleen contact op te nemen met een schade-expert, maar ook met een contra expert.

Extra expertise bij waterschade.

Oneens met uw verzekeraar over
de uitkering van uw schade?
Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Laminaat staat bol

Tijdens de verschillende seizoenen van het jaar zet het laminaat uit en krimpt het weer. Dit is heel normaal en daarvoor zou u de vloer rondom minimaal 1,5 cm van de muur moeten hebben gelegd zodat het de ruimte krijgt om te krimpen en uit te zetten. Doet u dit niet, dan kan uw laminaat bol komen te staan tijdens de verschillende seizoenen en is het laminaat niet goed gelegd.

Heeft u voldoende ruimte tussen de muur en uw laminaat en is de vloer alsnog bol komen te staan? Dan zou er sprake kunnen zijn van te veel vocht. Wanneer de planken het vocht opnemen is 1,5 cm ruimte rondom meestal niet meer voldoende. In zo’n situatie spreekt men van waterschade en zal de verzekering erbij moeten worden gehaald. Vergeet in zo’n situatie ook niet om zo snel mogelijk een contra-expert in te schakelen. Hoe sneller hoe beter en hoe meer een contra-expert voor u kan betekenen.

Laminaat staat bol

afb. 1 Uw laminaat staat bol? Dit kan komen door het verkeerd leggen maar ook door overmatig vocht in de planken. Een kopje water op uw laminaat vloer is meestal niet zo erg want dit trekt niet meteen in de vloer.

Meer over contra-expertise!

Direct een contra-expert bij schade aan uw vloer!

Het komt regelmatig voor dat gedupeerden met een opgebolde vloer het niet eens zijn met de uitkering van de verzekeraar. Om dit te voorkomen, is het verstandig zo snel mogelijk een contra-expert in te schakelen. Een schade-expert is meestal niet volledig onafhankelijk in het beoordelen van de schade: hij of zij werkt immers voor de verzekeraar of wordt ingehuurd door de verzekeraar.

Expertisebureau Schadeoplossing Nederland B.V. werkt voor geen enkele verzekeraar. Dit maakt het voor ons mogelijk om een waterschade aan uw laminaat of houten vloer echt onafhankelijk te beoordelen. Voor gedupeerden zorgt dit vaak voor een aanzienlijke stijging van de schade-uitkering. U bent daardoor beter in staat om de waterschade aan uw laminaat of houten vloer te herstellen.
Wij kijken niet alleen naar de oppervlakkige schade die is aangericht, maar ook naar de eventuele onderliggende gevolgschade.
Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe wij een waterschade aan het laminaat zouden kunnen inventariseren. Houd er echter rekening mee dat elke schade anders is. Daarom zou de inventarisatie bij u anders kunnen gaan dan in onderstaand voorbeeld.

Kom er eenvoudig en snel achter of u recht heeft op een hogere vergoeding voor de waterschade aan uw laminaat of houten vloer.

afb. 1 Kom er eenvoudig en snel achter of u recht heeft op een hogere vergoeding voor de waterschade aan uw laminaat of houten vloer.

Check nu de mogelijkheden!

Klantervaringen

Google klantervaring

Reviewscore

4,7/ 5

Google waardering score

Op basis van 64 ervaringen

Vragen?

Snel geholpen worden met uw schade? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

contra expertisebureau bellen

088 – 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Stuur bericht!

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

Google review

Dhr. R. Jansen

Professionele organisatie met oog en oor voor detail. Afhandeling van de waterschade was door de komst van Schadeoplossing snel geregeld. Dank voor de hulp.

5 sterren beoordeling voor de contra expertise van Schadeoplossing Nederland B.V.
Google review

Dhr. N. Rosbergen