Wat is
een calamiteit?

Dit is een calamiteit

Een calamiteit is een andere aanduiding voor een ramp of een onverwachte gebeurtenis waardoor veel schade ontstaat. Hierbij kunt u denken aan brandschade in huis of een waterschade waardoor uw hele huis blank is komen te staan.

Een voorbeeld van een calamiteit is brand in uw woning. Zorg altijd voor voldoende expertise en schakel een contra expert in bij elke vorm van calamiteit.

afb. 1 Een voorbeeld van een calamiteit is brand in uw woning. Zorg altijd voor voldoende expertise en schakel een contra expert in bij elke vorm van calamiteit.

Wat te doen bij een calamiteit?

Er zijn gespecialiseerde bedrijven die in staat zijn u te helpen tijdens een calamiteit. Deze bedrijven worden vaak gestuurd door uw verzekeraar of expertisebureau. Zorg ervoor dat een calamiteit niet te snel wordt geruimd! Laat altijd eerst de schade expert van de verzekeraar langskomen én een contra expert, een onafhankelijke expert die u zelf kunt inschakelen. Dit is belangrijk zodat u geen schadevergoeding misloopt. Wanneer een schade te snel geruimd wordt is er immers geen bewijs meer van de schade.

Link naar deze pagina

kopiëren
Schadeoplossing Nederland helpt gedupeerden met water-, brand-, inbraak- en stormschade. U kunt ons te allen tijde inschakelen of vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Vul onderstaand formulier in of bel 088 – 888 5000 voor raad en daad.

Ontvangt u de juiste vergoeding?

Binnen 24 uur een antwoord, helemaal vrijblijvend. Of bel: 088 – 888 5000

Of bel: 088 – 888 5000