Wat is
een calamiteit?

Dit is een calamiteit

Een calamiteit is een ramp of onverwachte gebeurtenis, die veel schade veroorzaakt. Hierbij kunt u denken aan brandschade in huis, of aan een waterschade waardoor uw hele huis blank is komen te staan.

Brand in uw woning is een duidelijk voorbeeld van een calamiteit. Zorg altijd voor voldoende expertise; schakel een contra-expert in bij elke vorm van calamiteit.

afb. 1 Brand in uw woning is een duidelijk voorbeeld van een calamiteit. Zorg altijd voor voldoende expertise; schakel een contra-expert in bij elke vorm van calamiteit.

Wat te doen bij een calamiteit?

Als zich een calamiteit heeft voorgedaan, kunnen gespecialiseerde bedrijven u helpen. Deze bedrijven worden vaak gestuurd door uw verzekeraar of expertisebureau. Zorg ervoor dat een calamiteit niet te snel wordt geruimd! Laat altijd eerst de schade-expert van de verzekeraar langskomen én een contra-expert. De contra-expert is een een onafhankelijke expert, die u zelf inschakelt. Dit is belangrijk, om te voorkomen dat u schadevergoeding misloopt. Als een schade te snel geruimd wordt, is er namelijk geen bewijs meer van de schade!

Extra expertise bij schade.

Oneens met uw verzekeraar over de uitkering van uw schade?
Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Niet eens met uw verzekeraar?

Niet eens met uw verzekeraar?

Ontdek snel of u de juiste vergoeding ontvangt!

Of bel: 088 – 888 5000