Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

De juiste vergoeding

Contra-expertise met een inboedel- of opstalverzekering

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer kan ervoor zorgen dat uw laminaat bol komt te staan en uw houten vloer houtrot begint te vertonen. Dit kan ervoor zorgen dat uw vloer (deels) moet worden vervangen. Het komt helaas regelmatig voor dat verzekeraars, tijdens de schadeafhandeling, niet lijken mee te werken.

Heeft u zelf ook te maken met waterschade aan uw laminaat of houten vloer en wil het maar niet vlotten met uw verzekeraar? Wacht niet langer en neem direct contact op voor onze contra-expertise. Wij zorgen ervoor dat uw schadeafwikkeling vanaf nu wél soepel verloopt.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Hulp bij waterschade aan
uw laminaat of houten vloer

Uitstekend resultaat met minder stress

Wij kunnen u verder helpen dan alleen het verkrijgen van de hoogst mogelijke uitkering voor de schade aan uw vloer. Wij kunnen namelijk ook het complete herstel van uw woning coördineren. Daarmee heeft u alle hulp onder één dak met één aanspreekpunt; wel zo handig!

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Een juiste vaststelling van uw waterschade

“Wij proberen u te helpen aan de juiste vergoeding voor uw vloer. We houden het bijvoorbeeld niet alleen bij de oppervlakkige schade die is aangericht, maar kijken ook letterlijk naar de onderliggende gevolgschade. Het water kan namelijk ook onder het laminaat of de houten vloer zijn doorgelekt en daarom controleren wij bijvoorbeeld of er onder de vloer geen schimmel is ontstaan. Wij houden rekening met alle herstelkosten die relevant zijn voor uw waterschade.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Een dikke 10!

  "Een dikke 10!"

  Goede en vriendelijke afhandeling van onze waterschade. Zeer behulpzaam naar ons. Een dikke 10!

  Dhr. A. Den Adel

  Zuid-Holland

 • Iedereen aanbevelen!

  "Iedereen aanbevelen!"

  Na een verdelende ervaring te hebben gehad met een schade expert van CED heb ik Schadeoplossing Nederland ingeschakeld als contra-expert. Dit kan ik iedereen aanbevelen. Zij hebben wel een kundige expert langs gestuurd en hebben samen met mij de schade opgenomen en het rapport opgesteld.

  Dhr. R. van Eck

  Gelderland

 • Snel geregeld!

  "Snel geregeld!"

  Professionele organisatie met oog en oor voor detail. Afhandeling van de waterschade was door de komst van Schadeoplossing snel geregeld. Dank voor de hulp.

  Dhr. R. Jansen

 • Goede en reële vergoeding

  "Goede en reële vergoeding"

  Ik ben enorm, enorm blij dat ik schadeoplossingen heb ingeschakeld. Ze hebben voor mij enorm hun best gedaan om de verzekeringsmaatschappij mij een goede en reële vergoeding te geven. Advies: kom je er niet uit met je verzekeringsmaatschappij schakel dan dit bureau in.

  Dhr. B. van Essen

  Noord-Holland

Uw schade melden bij de verzekering

Wij werken voor u, niet voor uw verzekeraar

Zoals iedereen eigenlijk wel weet, dient u de beschadigde houten vloer of laminaatvloer zo snel mogelijk bij de verzekeraar te melden. Een schade-expert van uw verzekeraar zal langskomen om de schade op te nemen en de dagwaarde vast te stellen. Direct na het melden bij uw verzekering, heeft u de mogelijkheid om zelf een contra-expert in te schakelen, kosteloos.

De schade-expert van de verzekeringsmaatschappij zal bij het vaststellen van de uitkering rekening houden met de afschrijving van uw vloer. Verzekeraars hebben hiervoor in de meeste gevallen hun afschrijvingslijsten openbaar gemaakt op hun website.

Wordt er door uw verzekeraar helemaal geen schade-expert gestuurd om uw beschadigde houten vloer of laminaatvloer te inventariseren? Dan is het erg raadzaam om per direct een contra-expert in te schakelen voor de schade aan uw vloer.

Geen rekening voor onze hulp

Aangezien het inschakelen van een contra-expert voor gedupeerden volledig kosteloos is, zult u geen rekening van ons ontvangen. Wij declareren onze kosten namelijk bij uw verzekeraar. Het is daarom wel van belang dat u verzekerd bent.

Verplichte beredding van uw vloer

Zodra er sprake is van water op uw vloer, bent u door de verzekeraar verplicht om er alles aan te doen om de hieruit voortvloeiende waterschade te beperken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de toevoer van water zo snel mogelijk stopt. En – indien mogelijk – dat het water ook zo snel mogelijk wordt afgevoerd en het vocht in de laminaatvloer wordt opgedroogd.

Het beperken van waterschade

Wanneer de vloer nat geworden is, kunt u deze het beste drogen met vochtabsorberende doeken, zoals handdoeken, om waterschade zoveel mogelijk te beperken. Strijk de handdoeken over de planken en druk ze naar beneden. Probeer met deze methode zoveel mogelijk vocht aan de planken te onttrekken. Ventileer daarnaast ook goed en zet de verwarming hoog zodat het water onder het laminaat ook kan drogen.

Let op! Ga niet met een föhn aan de slag! De vloer droogt op deze manier niet gelijkmatig en dit kan ervoor zorgen dat de planken opbollen, met alle gevolgen van dien.