Waterschade inboedelverzekering
En wordt uw waterschade alsnog niet volledig gedekt?
Schakel ons kosteloos in voor de juiste schadevergoeding.
Niets is zo vervelend als waterschade zonder de juiste
schadevergoeding te ontvangen. Schakel ons kosteloos in!
Direct vrijblijvend contactMeer informatie
WATERSCHADE MET EEN
INBOEDELVERZEKERING?
waterschade door lekkage vanuit de badkamer of het dak
Waterschade In Uw Woning? De Nr. 1 In Contra Expertise Helpt U Verder2018-11-30T11:51:30+00:00
  • Beoordeling van auteur
  • Beoordeeld 5 Sterren
  • 100%

  • Een Waterschade Expert In 3 Eenvoudige Stappen! [Directe Hulp 24/7]
  • Beoordeeld door
  • Geplaatst op:
  • Laatst bewerkt op: 30 november 2018

Directe hulp bij waterschade.
Voor een completere vergoeding van uw schade.

088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website
088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website

Snelle hulp bij waterschade
in 3 eenvoudige stappen

Vertel ons over uw lekkage
Vertel ons over uw lekkage

95% van onze klanten behalen
meer schadevergoeding bij waterschade

We hebben deze week een gesprek gehad met een medewerker van schade oplossing. We zijn door het gesprek op ons gemak gesteld en gaf de medewerker goede tips. Het proces met de verzekering loopt nog en we mogen altijd bellen als we hulp willen. Super fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat . een 1 woord TOP.
mieke vandemerwe
mieke vandemerwe
10:37 14 Mar 18
Heel erg bedankt .Yvonne en haar team hebben mij super snel en professioneel geholpen.Mensen met verstand van zaken . Unive liet mij al een half jaar wachten met het oplossen van de schade .Toen ik bij schadeoplossing Nederland aan kwam was alles binnen 2 dagen geregeld.Nogmaals erg bedankt.
Rob Kamphorst
Rob Kamphorst
16:38 05 Feb 18
Na een onrustige nacht in verband met een gesprongen verwarmingsbuis in de flat van mijn schoonmoeder werd ik gebeld door Schadeoplossing Nederland. Schadeoplossing vertelde dat de informatie van de lekkage via de brandweer die 's nachts ter plaatse was te hebben ontvangen. Ik was een beetje verrast, maar nadat mij e.e.a. was uitgelegd over de werkwijze van Schadeoplossing (onafhankelijke second opinion en support indien nodig voor rekening van de verzekeraar) was dit een welkome morele support. Nadat de verzekeraar aangaf 14 dagen nodig te hebben om een expert te sturen heb ik de joker maar ingezet. Na een telefoontje aan de verzekeraar waarin ik aangaf een eigen onafhankelijke expert te willen inzetten was de eerste afspraak met de expert van de verzekeraar snel gemaakt. Ook Schadeoplossing is daarna langs geweest en heeft geholpen met het opstellen van een realistisch schade-overzicht, dat dan ook twee dagen later werd geaccepteerd door de verzekeraar. Schadeoplossing bedankt voor de vriendelijke en deskundige ondersteuning!
marcel verheijen
marcel verheijen
11:20 07 Dec 17
We hebben afgelopen juni waterschade geleden. Dhr. Sepoyan van schadeoplossing kwam al snel langs om de schade vast te stellen. De communicatie was zeer fijn, zowel telefonisch als per e-mail. Dhr. Sepoyan heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat het schadebedrag naar boven werd gesteld. Hier zijn we dhr. Sepoyan enorm dankbaar voor. De expert van onze verzekering stelde het op een zeer lage bedrag dat niet reeel was. Hierdoor hebben we Schadeoplossing Nederland ingeschakeld na het lezen van goede ervaringen. Voor alle lezers die dit lezen....Schadeoplossing Nederland zeer zeker een aanrader! Ik wil hierbij ook in het bijzonder dhr. Sepoyan vriendelijk bedanken voor zijn tijd en energie. Wat een aardige man met veel kennis omtrent schade oplossingen. Chapeau!!!
N. B.
N. B.
09:08 03 Dec 17
Er was direct contact en binnen een dag was een inspecteur te plaatse. Onze zaak was binnen een week afgehandeld door de inzet van de expert. QuaRijn is erg tevreden met deze service.
QuaRijn Dichtbij in zorg
QuaRijn Dichtbij in zorg
07:19 17 Jan 18
Ik heb hele goeie ervaring met schade oplossing Nederland voor mijn waterschade door een gesprongen leiding. De verzekering deed erg moeilijk. maar schade oplossing heeft er voor gezorgd dat ik mijn schade gewoon vergoed heb gekregen! Erg fijn om een expert te hebben die in belang van jouw spullen denkt! Ik raad het iedereen aan, het kost jezelf niets extra. Maar je word hier tenminste goed behandeld en niet als een nummertje!! Dankjewel schadeoplossing!
Tina Wijchers
Tina Wijchers
11:33 25 May 18
Als gedupeerde weet je eerst niet wat je overkomt bij waterschade. Schadeoplossing Nederland heeft geholpen;pen om een meer realistische vergoeding voor de schade te krijgen. Goede communicatie en informatievoorziening.
Henri Aalders
Henri Aalders
12:31 14 Jun 18
Dhr Sepoyan is geweldig beter kan niet een 10+ van ons.Mensen die bij Schadeoplossing werken zijn ook geweldig.
A Wolters
A Wolters
19:00 19 Jun 18
Ik raad iedereen Schadeoplossing aan! Na een grote brand in ons woonhuis wisten we niet meer wat we moesten doen onze wereld storten in! Er moest zoveel gebeuren en geregeld worden, dit konden wij er echt niet bij hebben en wisten ons geen raad meer. Na een week contact opgenomen met schadeoplossing.nl Yvonne stond ons telefonisch gerust en een dag later stond Ardash bij ons om de schade op te nemen. Ze hebben alles voor ons regelt en een bedrag los gekregen waar wij recht op hadden, meer dan het dubbele van wat de verzekering wilde betalen. Ik wil schadeoplossing super bedanken voor de super service! Door hun goede hulp kunnen wij weer proberen ons leven op te pakken en hebben we er een mooi huis voor terug gekregen. Dank jullie wel
ingrid erven
ingrid erven
09:05 20 Sep 18
Schadeoplossing Nederland heeft ons fantastisch geholpen nadat onze waterleiding was gesprongen, we zijn zeer tevreden met het resultaat!!!!!!
nrosbergen@gmail.com nathan1978
nrosbergen@gmail.com nathan1978
21:04 18 Jun 18
Bij schade: ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!!Wij hebben in augustus een lekkage in de badkamer gehad. Daarvoor de verzekering gebeld met de vraag met spoed een expert te regelen. Met spoed omdat tegelijkertijd met de lekkage bij mij kanker werd ontdekt waarvoor ik een zware operatie moest ondergaan. Na uiteindelijk 7 weken kwam de expert. Vervolgens werd de schade vastgesteld toen de reparatie nog aan de gang was. Ik heb diverse keren de expert proberen te benaderen over onjuistheid schadebedrag. Deze verwees mij naar de verzekeringsmaatschappij en vice versa. Uiteindelijk ‘gedreigd’ met contra-expertise. Op dat moment was ik helemaal niet op de hoogte hoe deze contra-expertise zou functioneren en welke kosten eraan verbonden zouden zijn. Toen de reactie op mijn brief weer een was waar ik niks mee kon beginnen heb ik de daad bij het woord gevoegd en Schadeoplossing ingeschakeld: WAT EEN OPENBARING!!!Inderdaad: ik kreeg de heel vriendelijke Yvonne aan de telefoon die mij haarfijn uitlegde dat de contra-expertise voor mij geheel kosteloos zou zijn. Vervolgens werd expert, de heer Sepoyan, toegewezen. Mijnheer Sepoyan bezocht ons korte tijd later en bevestigde onze terechte claim. Mijnheer Sepoyan was zeer op de hoogte hoe het allemaal werkt in verzekeringsland want wederom een volgende expert, door de verzekering aangesteld, werd naar huis gestuurd omdat hij zich kennelijk niet voldoende op de zaak had voorbereid. Uiteindelijk met de derde expert is een overeenstemming bereikt. Daarbij heeft de heer Sepoyan kunnen bewerkstelligen dat de aan uiteindelijke uitkering nog een extra schadebedrag is toegekend. De heer Sepoyan heeft volledig als bemiddelaar voor ons opgesteld waardoor we deze ‘strijd’ uiteindelijk hebben gewonnen.Een rapportcijfer 10 krijg je niet makkelijk maar voor Schadeoplossing kan ik geen lager cijfer bedenken. ‘UITERMATE UITMUNTEND’ kun je het ook noemen. De empathische Yvonne en de vakbekwame mijnheer Sepoyan hebben deze waardering verdiend. En in het vervolg bij schade : ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!!Robert Aarts
Robert Aarts
Robert Aarts
19:55 02 Oct 18
Onrecht is recht gezet. Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten contact te zoeken met Schadeolossing NL. Vrijdag een tefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandag ochtend al een telefoontje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze had vervolgens snel bekeken wat de situatie was, wist hoofd en bijzaken goed van elkaar te scheiden.Tot onze verbazing kregen een dag later een mail van onze verzekeraar. Zij hadden de zaak nogeens bezien en toch besloten uit te keren.Dit kon geen toeval zijn. Wat blijkt, Schadeoplissing NL had een zg. Akte van Benoeming aangevraagd bij onze verzekeraar, waar men blijkbaar van was geschrokken en besloten had eieren voor hun geld te kiezen.Kortom: snelheid van handelen, inzicht in de situatie & materie, en hun doortastendheid krijgen van de Stichting Landshapsbeheer Oss een vette pluim !
Hans Hurkmans
Hans Hurkmans
08:59 06 Oct 18
Na een verdelende ervaring te hebben gehad met een schade expert van CED heb ik Schadeoplossing Nederland ingeschakeld als contra expert. Dit kan ik iedereen aanbevelen. Zij hebben wel een kundig expert langs gestuurd en hebben samen met mij de schade opgenomen en het rapport opgesteld. Hier kwam uiteindelijk een reëel schadebedrag uit waarmee ik mijn schade kon laten herstellen. Na het inschakelen van Schadeoplossing Nederland kwam de schadeafhandeling in een stroomversnelling terecht.
Rick van Eck
Rick van Eck
14:59 10 Oct 18
Uitstekende schadeoplossing bedrijf! Top tevreden.
Medayim Aktas
Medayim Aktas
09:45 03 Sep 18
We hadden in onze huiskamer lekkage door de buren en mijn verzekeraar had Expertise bureau CED ingeschakeld, Dhr. Henk van der Pal wat een onbekwame expert!Na wekenlang in gesprek geweest te zijn met onze verzekering ABN Amro en CED expert Henk van der Pal betreffende de hoogte van de schade adviseerde ABN Amro ons om een contra expert in te schakelen, omdat ook zij niet verder met deze man kwamen.Na even googelen en de goede reviews te hebben gelezen, contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland B.V., Yvonne, deze stelde ons gelijk gerust en na de intake en de benodigde papieren nam Schadeoplossing alles van ons over. We kregen Dhr. Sepoyan als contra expert, wat een aardige man met veel kennis omtrent schade oplossingen, echt een topper!! Deze heeft tijdens zijn bezoek met een andere expert van CED bij ons thuis een overeenstemming over de schade bereikt waar we zeer blij mee zijn. Ik kan iedereen Schadeoplossing Nederland B.V aanraden. Top bedrijf met TOP medewerkers! Dhr.Sepoyan en Yvonne Bedankt!
Ilona Overmeer
Ilona Overmeer
14:12 25 Oct 18
Na heel veel gedoe met het CED en een onbekwame schade expert zijn wij in contact gekomen met Dhr. Sepoyan van Schadeoplossing Nederland. Hij heeft meer voor elkaar weten te krijgen in twee weken dan de voorgaande zes maanden door CED. Eindelijk kunnen wij weer normaal wonen. Ik zou iedereen Schadeoplossing Nederland aanbevelen, ze doen wat ze beloven en houden je netjes op de hoogte van de voortgang. Ontzettend bedankt voor jullie hulp.
Nivetha Kanthia
Nivetha Kanthia
13:43 29 Nov 18
Betrouwbare partij die doet wat ze beloven. Altijd telefonisch bereikbaar of anders bellen ze wel terug.
Aram Yilan
Aram Yilan
10:54 17 Dec 18

U hebt met uw verzekering recht op onze hulp

Direct hulp inschakelen
Direct hulp inschakelen

Tevredenheid staat bij ons voorop

0 sterren van 5
Beoordeling bij Google

Een ervaring van een ander zegt meer dan wij u ooit kunnen vertellen. Wij gebruiken de Google reviews als hét platform voor onze klanten om ervaringen te delen. Een mooi rapportcijfer waar wij erg tevreden over mogen zijn!

0 sterren van 5
Beoordeling bij Facebook

Wist u dat wij ook te vinden zijn op Facebook? ons primaire social media kanaal met daarop het laatste nieuws in schadeland. Daarnaast hebben wij zo nu en dan weggeef-acties en kunnen mensen hun ervaringen met ons achterlaten.

0 sterren van 10
Beoordeling bij Telefoonboek.nl

Soms komen mensen ons via totaal onverwachte hoeken van het internet tegen en laten daar vervolgens hun ervaring met ons achter. Telefoonboek.nl is zo’n onverwachte hoek waar we toch een mooie waardering van mogen ontvangen!

Vraag en antwoord
over uw waterschade

Wanneer de verzekeraar u de indruk geeft dat zij er geen haast bij hebben om langs te komen, kan dit bij u flink wat frustraties opleveren. U kunt geen stap verder, althans zo lijkt het. Onze contra expert kan ondertussen langskomen om een onafhankelijke rapportage op te stellen. Wanneer het schadebedrag van de verzekeraar daarna lager uitkomt, weet u in ieder geval direct waar u aan toe bent en wat u kunt doen.

Gaat u alstublieft niet vroegtijdig beginnen met het ruimen van de schade. Ook niet wanneer u foto’s hebt gemaakt. De expert van de verzekeraar moet de schade zelf kunnen zien om zo een inschatting te kunnen maken van de uit te keren schadevergoeding. Bij een schade, die al geruimd en hersteld is, kan geen aanspraak meer worden gedaan op bijvoorbeeld de inboedelverzekering.

Wilt u meer weten over hoe u kunt omgaan met waterschade? Bekijk dan ook eens de wikiHow pagina: Omgaan met waterschade in je huis.

Wanneer een waterschade ervoor zorgt dat u niet meer kunt wonen in uw woning, is er snel tijdelijke woonruimte nodig. Neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Wanneer u geen inboedelverzekering hebt afgesloten kunt u ons alsnog inschakelen. U zult in dat geval wel een factuur van ons ontvangen omdat wij deze niet meer kunnen declareren op uw inboedelverzekering. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Het is belangrijk uw waterschade als eerste bij uw eigen verzekeraar te melden. Uw verzekeraar zal dan proberen de schade te verhalen op de verzekering van uw buren. U merkt daar niets van.

Wanneer u geen inboedel- of woonverzekering hebt afgesloten kunt u de buren aansprakelijk stellen. Wanneer de buren geen inboedelverzekering hebben afgesloten kunt u aanspraak maken op hun AVP (Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren). Is er geen sprake van een AVP, dan zijn uw buren alsnog aansprakelijk en zullen zij de schade uit eigen zak moeten betalen.

Wij zorgen ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt voor de schade aan uw inboedel en opstal. We kunnen alle werkzaamheden coördineren die nodig zijn om uw woning of onderneming weer volledig hersteld te krijgen. Wij hebben onafhankelijke experts in dienst en werken voor geen enkele verzekeringsmaatschappij zodat wij écht kunnen opkomen voor uw belangen. Wanneer u ons inschakelt, is dit al gedekt in de polisvoorwaarden van uw verzekering. Met andere woorden: U betaalt er niets voor.

Wordt uw waterschade, door bijv. lekkage in huis, niet gedekt door uw verzekering? Wij helpen u wél verder

kosteloos uw eigen
expert bij waterschade.
Schakel ons direct in!

088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website
088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website
Direct gratis advies

Wij maken gebruik van Cookies

Schadeoplossing Nederland B.V. gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Bijvoorbeeld voor analyse en verbeteringen, voor social media en om er voor te zorgen dat u en anderen relevante informatie en advertenties te zien krijgen door middel van tracking cookies. Meer weten over al onze cookies of niet alle cookies toestaan? Klik op "Cookie instellingen aanpassen". Door op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van onze cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan.

Privacyverklaring | Sluiten
81 Shares
Share78
Tweet1
+1
Share
Pin2