Écht onafhankelijke hulp bij

Waterschade

Waterschade

Op zoek naar de eerlijke vergoeding voor uw waterschade? Laat het inventariseren door onze onafhankelijke experts, kosteloos.

Meld uw schade
Waterschade opgelopen? Sta in uw recht met contra-expertise.
Home » Waterschade

Meer vergoeding
voor waterschade

Met behulp van contra-expertise

Wij zorgen ervoor dat u de juiste schadevergoeding ontvangt voor de waterschade aan uw inboedel en opstal. Dit doen wij door middel van contra-expertise. Wij hebben eigen experts in dienst, die niet worden betaald door een verzekeringsmaatschappij of aangesloten belangenorganisatie. Hierdoor kunnen wij als onafhankelijk expertisebureau uw belangen vooropstellen.

Wanneer u ons inschakelt, zijn deze kosten al gedekt in de polisvoorwaarden van uw verzekering. Kortom: onze diensten zijn voor u helemaal kosteloos.

Schade melden

“Goed behandeld”

Mevr. T. Wijchers

Ik heb hele goeie ervaring met Schadeoplossing Nederland voor mijn waterschade door een gesprongen leiding. De verzekering deed erg moeilijk. maar Schadeoplossing heeft er voor gezorgd dat ik mijn schade gewoon vergoed heb gekregen! Erg fijn om een expert te hebben die in belang van jouw spullen denkt! Ik raad het iedereen aan, het kost jezelf niets extra. Maar je word hier tenminste goed behandeld en niet als een nummertje. Dankjewel Schadeoplossing!

“Realisitische vergoeding”

Dhr. H. Aalders

Als gedupeerde weet je eerst niet wat je overkomt bij waterschade. Schadeoplossing Nederland heeft geholpen om een meer realistische vergoeding voor de schade te krijgen. Goede communicatie en informatievoorziening.

Meer vergoeding voor uw schade

Met 3 eenvoudige stappen

Wij helpen u met

Een Eerlijke VergoedingOnafhankelijke ExpertiseKosteloze Contra-Expertise

Een Eerlijke VergoedingOnafhankelijke ExpertiseKosteloze Contra-Expertise

Een Eerlijke VergoedingOnafhankelijke ExpertiseKosteloze Expertise

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Contra-expertise is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor wanneer u het niet eens bent met uw verzekeraar. Wij beoordelen uw schade en gaan in gesprek met uw verzekeraar voor de juiste en eerlijke vergoeding.

088 – 888 5000
088 – 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Wij behandelen geen schade aan voertuigen.
U kunt uw schade ook melden met behulp van onderstaand formulier.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is uw probleem met de verzekeraar?
Choose File
Bedankt voor uw melding. Wij nemen uw schade zo spoedig mogelijk in behandeling.
Er is een fout opgetreden. Heeft u alle velden ingevuld?
 • Ons advies is geheel vrijblijvend

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade

Meer over waterschade

Wij zijn onafhankelijke experts bij waterschade

Waterschade in huis komt bijna altijd onverwacht en is bijzonder vervelend om mee te maken. Er kan bijvoorbeeld daklekkage ontstaan bij hevige regenval, bevroren waterleidingen kunnen knappen of er ontstaat waterschade bij u door een lekkage bij uw bovenburen. Gelukkig bent u goed beschermd met een inboedelverzekering of woonverzekering! U neemt contact op met de verzekeraar en u verwacht geen problemen, aangezien u aanspraak maakt op een verzekering waar u misschien al jarenlang premie voor heeft betaald.

Waterschade en de vergoeding via uw verzekering

Helaas komen mensen nog steeds te vaak bedrogen uit. De verzekeraar stelt vaak een dagwaarde voor spullen vast, die niet altijd realistisch is. Wij zien bijvoorbeeld dat van een dure laminaat- of houten vloer slechts een fractie van de oorspronkelijke waarde vergoed wordt. Daarnaast zien wij vaak dat verzekeraars een waterschade in huis toeschrijven aan slecht onderhouden kitnaden, een oorzaak die niet gedekt is in de verzekering – terwijl dit niet altijd de werkelijke oorzaak is. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u een minimale of soms helemaal geen schadevergoeding ontvangt voor uw waterschade. Herstel vanuit een schadevergoeding wordt daardoor vaak onmogelijk gemaakt.

De rol van de schade-expert bij waterschade

Een schade-expert wordt door de verzekeraar gestuurd om de waterschade te beoordelen. Deze schade-expert is niet onafhankelijk, aangezien hij of zij werkt voor een verzekeringsmaatschappij. Het gevolg hiervan is dat de schade-expert niet alleen uw belangen moet behartigen, maar ook die van de verzekeraar zelf. Dit kan ervoor zorgen dat u, als gedupeerde, niet de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt. Om toch de juiste schadevergoeding te krijgen, kunt u kosteloos een contra-expert van Schadeoplossing Nederland B.V. inschakelen.

Hoe werkt contra-expertise bij waterschade?

Een contra-expert wordt niet door uw verzekeraar gestuurd. Ook zult u vaak niet eens worden geïnformeerd over de mogelijkheid om een contra-expert in te schakelen bij waterschade. U zult deze dus zelf moeten inschakelen. De contra-expert handelt onafhankelijk en is zeer deskundig. Hij werkt niet voor de verzekeraar en kan daarom op onafhankelijke wijze de waterschade beoordelen op de daadwerkelijke waarde.

De contra-expertise van Schadeoplossing Nederland B.V. is zeer nauwkeurig tijdens het beoordelen van uw schade. Wij bekijken namelijk niet alleen de oppervlakkige schade, maar ook de gevolgschade, zodat u tijdens het herstel niet voor verassingen komt te staan. Wij brengen een rapport uit over de schade en gaan daarnaast voor u in gesprek met de schade-expert van de verzekeraar. Op deze manier zetten wij, Schadeoplossing Nederland B.V., ons in voor uw belangen zodat u de juiste schadevergoeding ontvangt.

Wat kunt u zelf doen bij waterschade?

Een verzekeraar kan u de indruk geven dat zij niet zoveel haast hebben met het oplossen van uw schade, wat bij u kan leiden tot frustratie. Wij raden u aan om alvast foto’s te maken van de schade. Daarnaast kunt u alvast contact met ons opnemen voor raad en daad.

Daarnaast bent u verplicht om de waterschade zoveel mogelijk te beperken, zodat deze niet verergert. Dit heet beredding. Ook bereddingskosten kunt u vergoed krijgen door uw verzekeraar.

Waar moet u op letten?

Het is niet verstandig om de schade vroegtijdig te ruimen of te herstellen, ook niet wanneer u al foto’s heeft gemaakt. Een schade-expert van de verzekeraar moet de schade zelf kunnen zien en beoordelen. Wanneer dit niet meer mogelijk is, is er een grote kans dat er geen uitbetaling meer plaatsvindt voor de waterschade.

Heeft u waterschade in huis, op kantoor of in uw winkel opgelopen? Wij komen langs, ongeacht waar u woont in Nederland. Onze dienstverlening kost u niets: wanneer u ons inschakelt om u bij te staan, worden onze kosten gedeclareerd bij uw verzekeraar.

Deel deze informatie op social!

Wij bevelen u deze artikelen aan

Contra-expertise en…

088 – 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten. Wij behandelen helaas geen schade aan voertuigen.

Gerelateerde artikelen
over waterschade

Voor meer informatie in specifieke situaties

Waterschade in de eigen woning of bedrijfspand? U schakelt de verzekering in en het wordt allemaal opgelost, toch? Helaas is het in de realiteit vaak anders.

Lees dit artikel

Uw laminaat of houten vloer moet door waterschade (deels) worden vervangen. Het komt regelmatig voor dat gedupeerden het niet eens zijn met de verzekeraar.

Lees dit artikel

Vaak is direct duidelijk waar de leiding is gesprongen: u hoeft het waterspoor alleen maar te volgen. U verwacht een juiste en eerlijke vergoeding van uw verzekering.

Lees dit artikel
waterschade
 • Editor Rating
 • Rated 5 stars
 • 100%

 • Waterschade in huis? Wij bieden hulp bij verzekeringskwesties.
 • Reviewed by:
 • Published on:
 • Last modified: 23 juli 2021