Praktijkverhalen

Échte schades, echte hulp met onze contra-expertise

We kunnen ons goed voorstellen dat u wel eens zou willen weten met welke schades wij te maken krijgen. Daarom lichten we eens in de zoveel tijd een aantal praktijkverhalen uit om u een beter beeld te geven van waar wij zoal mee te maken krijgen. Wilt u ook goed geholpen worden? Meld dan uw schade bij ons.

 • 26 april 2022

  Helmond – Het is 08:00 uur ’s ochtends en mevrouw wordt door haar dochter opgehaald om op stap te gaan. De voordeur wordt dicht gedaan en de bewoonster vertrekt in de veronderstelling dat thuis alles veilig is achtergelaten. Helaas komt er wat later toch het verschrikkelijke bericht dat er brand in de woning is uitgebroken.

 • 14 april 2022

  Olst – Je hoort links en rechts wel eens de waarschuwingen om geen accu's op te laden zonder in de buurt te zijn of in wakkere toestand te verkeren. Dat geldt niet alleen voor telefoonaccu's maar ook voor accu's van gereedschap. Dat het daarmee ook mis kan gaan lezen we in dit artikel. Een hele schuur gaat erdoor in vlammen op.

 • 11 april 2022

  Wormerveer - Dat de wasmachine in brand kan vliegen, hebben velen vast weleens gehoord. Hier leest u de ervaring over brand door de wasmachine bij een vrouw met 4 kinderen. Wij konden dit gezin helpen met onze contra-expertise.

 • 5 april 2022

  Maassluis - Deze brandschade is ontstaan door de houtkachel. De mensen werden abrupt gewekt door de buren en konden veilig het huis verlaten. Na de brand mochten wij deze mensen bijstaan met onder andere onze contra-expertise.

 • 21 december 2021

  Almere - De meterkast is een plek, die om extra oplettendheid vraagt. We hebben er al eerder over geschreven, het blijft toch een ruimte waar het vaak mis gaat door kortsluiting. Ook in Almere zagen we dit gebeuren.

 • 14 december 2021

  Leersum - Valwinden kunnen flinke schade veroorzaken. Dit gebeurde in Leersum. Het gesprek tussen de verzekeraar en verzekerde liep niet naar behoren en ook de snelheid liet te wensen over. Wij gaven hulp en bijstand.

 • 13 december 2021

  Den-Haag - Een enorme brand in de Schilderswijk van Den Haag. Ongeveer 40 woningen zijn getroffen. Schadeoplossing Nederland mocht één gezin bijstaan om hun recht te halen. De brandschade was onvoorstelbaar.

 • 9 december 2021

  Den-Haag - Compleet onverwacht gebeurde het; kortsluiting door een terraslamp. De kortsluiting zorgde voor een tamelijk grote brand en een flink deel van het huis werd verwoest. De schade deed zich voor in Den-Haag.

 • 8 december 2021

  Loosdrecht - Na enige tijd afwezig te zijn geweest, was het voor dit gezin weer eens de hoogste tijd om tot rust te komen in hun chalet in Breukelen. Toen het gezin daar aankwam, wachtte hen een onaangename verrassing.