Schoonmaak na brand. Wij coördineren de reiniging van brandschade

U heeft brand gehad en verschillende partijen hebben u geholpen, waaronder uw verzekeraar. Nu moet de schoonmaak van uw huis nog worden geregeld. Welk schoonmaakbedrijf kunt u daarvoor het beste in actie laten komen? Wie gaat de rookschade verhelpen, zodat uw huis er straks weer schoon uitziet en ook weer fris ruikt? Wij kunnen u volledig ontzorgen met de schoonmaak na brand.

Schoonmaak na brand. Wij coördineren de reiniging van brandschade

Rookschade aan uw spullen

Na een brand, groot of klein, hebben veel van uw spullen rookschade opgelopen. In dat geval moet alles worden gereinigd. Helaas kan zelfs een brand bij uw buren er al voor zorgen dat rook en roet door uw hele huis zijn verspreid. In sommige gevallen kan roet simpel worden weggeveegd, maar meestal laat deze plakkerige, zwarte substantie zich lastig verwijderen. Het team van professionals dat wij coördineren, komt bij u de brandschade reinigen. Daarbij gaat het niet alleen om rook en roet, maar zij richten zich ook op de (soms aanzienlijke) waterschade die veroorzaakt is door het blussen.

 • Wij zetten ons eerst in om nog meer schade te voorkomen

 • Wij coördineren een team van professionals, voor het vakkundig schoonmaken en herstellen van de onderdelen van uw woning die brandschade hebben opgelopen
 • Alle schade, ook de doordringende brandgeur, wordt bestreden

 • Wij zetten de beste kennis voor u in

Meer schade voorkomen

De eerste stap is het voorkomen van meer schade. Ga niet alvast de brandschade zelf schoonmaken. De vergoeding van uw verzekering kan daardoor uiteindelijk worden geweigerd(!). Lees hier meer over op onze pagina: woningbrand en de verzekering. Ook kan er meer schade ontstaan wanneer het door de brand mogelijk is geworden dat regenwater naar binnen komt. Verder is het mogelijk dat bluswater is blijven liggen. Ons aangestuurde team van specialisten zorgt er in de eerste instantie voor dat er geen water van buiten naar binnen kan komen. Zij voeren het overtollige water af en installeren drogers om de vochtige ruimtes zo snel mogelijk droog te krijgen. Zo wordt de verdere groei van schimmels en bacteriën tegengegaan. Laat het door ons aangestuurde team zo snel mogelijk na de brand bij u schoonmaken voor een optimaal resultaat.

Complete schoonmaak na brand

Met onze partners willen wij bij u de brandschade verhelpen; uw huis wordt compleet hersteld. Dit geldt ook voor de onzichtbare schade, zoals de brandgeur in uw huis. Wanneer een schoonmaak na brand niet grondig wordt uitgevoerd, kan zo’n brandgeur nog jarenlang aanhouden, met alle ongenoegen van dien. Het team bekijkt ook welke spullen worden hersteld en welke moeten worden afgevoerd. Dit kan uiteraard in samenspraak met u, omdat sommige niet herstelbare spullen emotionele waarde kunnen hebben.

Overzicht wanneer dat juist lastig kan zijn

Wij zorgen voor het overzicht. Direct na de brand ontstaat namelijk vaak een chaotische situatie, omdat er van alles moet worden geregeld en uitgezocht. Onze professionele medewerkers helpen u daarbij en proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Kortom, wij zorgen ervoor dat de beste kennis bij u wordt ingezet. Daarnaast houden we rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften. We begrijpen dat een brand een ingrijpende gebeurtenis is. We zetten alle noodzakelijke stappen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer de draad kunt oppakken.

Wij zorgen voor het herstel van uw brandschade.

Het team dat wij voor u inschakelen, is gespecialiseerd in reiniging en herstel. Dé perfecte combinatie om uw brandschade met de juiste snelheid en kwaliteit opgelost te krijgen. Het professioneel herstel geldt voor uw complete opstal. Denk aan gevels, woonkamers, slaapkamers, keukens, meterkasten, badkamers, hallen, etc.

Specialistische reiniging van uw inboedel

Niet alleen de wanden, het dak, uw keuken, etc. moeten worden gereinigd, maar ook uw spullen (inboedel). Denk aan uw meubels, vloerkleden en apparaten. Voor een succesvolle schoonmaak en herstel is het erg belangrijk om er zo snel mogelijk bij te zijn, vooral bij apparatuur. Hoe sneller we kunnen reageren, des te groter de kans is op een geslaagde schoonmaak. Reconditionering is ook een flinke kostenbesparing, omdat er minder spullen hoeven te worden afgevoerd. Ook hoeven er daardoor minder spullen opnieuw te worden aangeschaft.

Tijdelijke opslag van uw spullen

Tijdens de reconditionering van uw inboedel en het herstel van uw opstal worden uw spullen tijdelijk opgeslagen achter slot en grendel. Wanneer uw spullen gereinigd zijn en uw woning weer helemaal gereed is gemaakt, worden uw spullen weer teruggebracht. Vanaf dat moment kunt u direct uw dagelijkse gang van zaken weer oppakken.

Onze hulp inschakelen met de schoonmaak na brand

Zit u zelf ook met rook- en roetschade in uw woning en wilt u het probleem graag in alle rust overlaten aan een team van deskundigen? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen óók voor de juiste vergoeding en laten de schade als sneeuw voor de zon verdwijnen. Kortom; een compleet herstel van uw woning, zodat u daar nog lang met veel plezier kunt wonen.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

Trustpilot reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Google reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Facebook reviewscore - Schadeoplossing Nederland

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Veelgestelde vragen over schoonmaak brand en roetschade

Ons bedrijf zorgt in de eerste plaats voor de juiste vergoeding voor uw schade en coördineert daarna de eventuele reiniging van rook- en roetschade. Wij regelen het volledige projectmanagement van uw schade tot in de puntjes. Ons doel is dat u zich na de schadeafhandeling volledig ondersteund heeft gevoeld. Voor de coördinatie van brand en roetschade reiniging bent u bij ons aan het juiste adres.

Ja, wij werken door heel Nederland en zijn in staat om snel ter plaatse te zijn bij een calamiteit. Onze calamiteitendienst is 24/7 beschikbaar. Is er geen spoed? Dan vragen wij u om rekening te houden met onze kantoortijden.

Specialistische schoonmaak betekent dat er gespecialiseerde technieken, methoden en apparatuur worden gebruikt om de getroffen opstal en inboedel (uw bezittingen) grondig schoon te maken na roet- en rookschade. Kortom, álle specialistische middelen voor het herstellen van brandschade worden ingezet.

Door gebruik te maken van ons bedrijf, kunnen wij snel schakelen tussen u, de verzekeringsmaatschappij en onze partner voor de juiste vergoeding van de schade en de reiniging na brand. Daarnaast gaan wij u alle zorgen uit handen nemen; wij regelen alles.

U kunt uw schade melden via ons formulier onderaan deze pagina. Vul uw gegevens in en beschrijf de situatie zo nauwkeurig mogelijk. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te bekijken hoe wij u met onze expertise van dienst kunnen zijn. Wij sturen dus geen offerte.

Zodra u bij ons uw schade meldt, zullen wij snel ter plaatse zijn om de situatie te beoordelen en een plan van aanpak op te stellen. Wij hebben nauw contact met u en de schade-expert van uw verzekeraar om de juiste vergoeding te verkrijgen en de schoonmaak en het herstelproces soepel te laten verlopen.

De partners die wij inzetten, hebben ruime ervaring met het verwijderen van brandschade. Onze eigen experts zijn deskundig op het gebied van contra-expertise. Daarmee zorgen wij eveneens voor de juiste vergoeding van uw brandschade. Ook weten we precies hoe we een schade van A tot Z moeten aanpakken. Om onze dienstverlening completer te maken, werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners voor het herstellen van de brandschade.

Tijdens de reiniging zullen alle aangetaste oppervlakken door het schoonmaakbedrijf grondig worden gereinigd en geuren krijgen geen kans meer. Ook wordt er gezorgd voor het drogen van vochtige ruimtes en het verwijderen van roet- en rookresten. Na dit proces ziet uw woning er weer schoon en veilig uit.

Begin niet alvast met het opruimen van de schade! Uw verzekeraar moet eerst álle beschadigde inboedel en opstal met eigen ogen kunnen zien. Schakel ons in vanaf het eerste moment dat u de schade bij uw verzekeringsmaatschappij heeft gemeld. Dit doet u bijvoorbeeld via ons contactformulier of telefoonnummer op de website. Vul uw gegevens in en beschrijf uw situatie. Wij staan paraat voor u.

De duur van het reinigingsproces hangt af van de omvang van de brandschade. We streven ernaar om zo snel mogelijk te handelen en uw omgeving weer veilig en schoon te maken. Het kan echter enige tijd duren, afhankelijk van de situatie.

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade