brandschade in de woning - keukenbrand
Bij brandschade helpen wij u bij het krijgen van uw
maximale schadevergoeding. Werkt uw verzekeraar tegen?
Schakel ons kosteloos in.
Direct vrijblijvend contactMeer informatie
BRANDSCHADE?
WIJ HELPEN U VERDER
Brandschade keukenbrand header mobiel
Brandschade In Uw Woning / Onderneming? Wij Helpen Met Raad & Daad2018-11-29T12:42:18+00:00

kosteloos uw eigen
expert bij brandschade.
Schakel ons direct in!

088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website
088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website

Uw hulp bij brandschade
in 3 eenvoudige stappen

Vertel ons over uw schade
Vertel ons over uw schade

95% van onze klanten behalen
meer schadevergoeding bij brandschade

We hebben deze week een gesprek gehad met een medewerker van schade oplossing. We zijn door het gesprek op ons gemak gesteld en gaf de medewerker goede tips. Het proces met de verzekering loopt nog en we mogen altijd bellen als we hulp willen. Super fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat . een 1 woord TOP.
mieke vandemerwe
mieke vandemerwe
10:37 14 Mar 18
Heel erg bedankt .Yvonne en haar team hebben mij super snel en professioneel geholpen.Mensen met verstand van zaken . Unive liet mij al een half jaar wachten met het oplossen van de schade .Toen ik bij schadeoplossing Nederland aan kwam was alles binnen 2 dagen geregeld.Nogmaals erg bedankt.
Rob Kamphorst
Rob Kamphorst
16:38 05 Feb 18
Na een onrustige nacht in verband met een gesprongen verwarmingsbuis in de flat van mijn schoonmoeder werd ik gebeld door Schadeoplossing Nederland. Schadeoplossing vertelde dat de informatie van de lekkage via de brandweer die 's nachts ter plaatse was te hebben ontvangen. Ik was een beetje verrast, maar nadat mij e.e.a. was uitgelegd over de werkwijze van Schadeoplossing (onafhankelijke second opinion en support indien nodig voor rekening van de verzekeraar) was dit een welkome morele support. Nadat de verzekeraar aangaf 14 dagen nodig te hebben om een expert te sturen heb ik de joker maar ingezet. Na een telefoontje aan de verzekeraar waarin ik aangaf een eigen onafhankelijke expert te willen inzetten was de eerste afspraak met de expert van de verzekeraar snel gemaakt. Ook Schadeoplossing is daarna langs geweest en heeft geholpen met het opstellen van een realistisch schade-overzicht, dat dan ook twee dagen later werd geaccepteerd door de verzekeraar. Schadeoplossing bedankt voor de vriendelijke en deskundige ondersteuning!
marcel verheijen
marcel verheijen
11:20 07 Dec 17
We hebben afgelopen juni waterschade geleden. Dhr. Sepoyan van schadeoplossing kwam al snel langs om de schade vast te stellen. De communicatie was zeer fijn, zowel telefonisch als per e-mail. Dhr. Sepoyan heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat het schadebedrag naar boven werd gesteld. Hier zijn we dhr. Sepoyan enorm dankbaar voor. De expert van onze verzekering stelde het op een zeer lage bedrag dat niet reeel was. Hierdoor hebben we Schadeoplossing Nederland ingeschakeld na het lezen van goede ervaringen. Voor alle lezers die dit lezen....Schadeoplossing Nederland zeer zeker een aanrader! Ik wil hierbij ook in het bijzonder dhr. Sepoyan vriendelijk bedanken voor zijn tijd en energie. Wat een aardige man met veel kennis omtrent schade oplossingen. Chapeau!!!
N. B.
N. B.
09:08 03 Dec 17
Er was direct contact en binnen een dag was een inspecteur te plaatse. Onze zaak was binnen een week afgehandeld door de inzet van de expert. QuaRijn is erg tevreden met deze service.
QuaRijn Dichtbij in zorg
QuaRijn Dichtbij in zorg
07:19 17 Jan 18
Ik heb hele goeie ervaring met schade oplossing Nederland voor mijn waterschade door een gesprongen leiding. De verzekering deed erg moeilijk. maar schade oplossing heeft er voor gezorgd dat ik mijn schade gewoon vergoed heb gekregen! Erg fijn om een expert te hebben die in belang van jouw spullen denkt! Ik raad het iedereen aan, het kost jezelf niets extra. Maar je word hier tenminste goed behandeld en niet als een nummertje!! Dankjewel schadeoplossing!
Tina Wijchers
Tina Wijchers
11:33 25 May 18
Als gedupeerde weet je eerst niet wat je overkomt bij waterschade. Schadeoplossing Nederland heeft geholpen;pen om een meer realistische vergoeding voor de schade te krijgen. Goede communicatie en informatievoorziening.
Henri Aalders
Henri Aalders
12:31 14 Jun 18
Dhr Sepoyan is geweldig beter kan niet een 10+ van ons.Mensen die bij Schadeoplossing werken zijn ook geweldig.
A Wolters
A Wolters
19:00 19 Jun 18
Ik raad iedereen Schadeoplossing aan! Na een grote brand in ons woonhuis wisten we niet meer wat we moesten doen onze wereld storten in! Er moest zoveel gebeuren en geregeld worden, dit konden wij er echt niet bij hebben en wisten ons geen raad meer. Na een week contact opgenomen met schadeoplossing.nl Yvonne stond ons telefonisch gerust en een dag later stond Ardash bij ons om de schade op te nemen. Ze hebben alles voor ons regelt en een bedrag los gekregen waar wij recht op hadden, meer dan het dubbele van wat de verzekering wilde betalen. Ik wil schadeoplossing super bedanken voor de super service! Door hun goede hulp kunnen wij weer proberen ons leven op te pakken en hebben we er een mooi huis voor terug gekregen. Dank jullie wel
ingrid erven
ingrid erven
09:05 20 Sep 18
Schadeoplossing Nederland heeft ons fantastisch geholpen nadat onze waterleiding was gesprongen, we zijn zeer tevreden met het resultaat!!!!!!
nrosbergen@gmail.com nathan1978
nrosbergen@gmail.com nathan1978
21:04 18 Jun 18
Bij schade: ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!!Wij hebben in augustus een lekkage in de badkamer gehad. Daarvoor de verzekering gebeld met de vraag met spoed een expert te regelen. Met spoed omdat tegelijkertijd met de lekkage bij mij kanker werd ontdekt waarvoor ik een zware operatie moest ondergaan. Na uiteindelijk 7 weken kwam de expert. Vervolgens werd de schade vastgesteld toen de reparatie nog aan de gang was. Ik heb diverse keren de expert proberen te benaderen over onjuistheid schadebedrag. Deze verwees mij naar de verzekeringsmaatschappij en vice versa. Uiteindelijk ‘gedreigd’ met contra-expertise. Op dat moment was ik helemaal niet op de hoogte hoe deze contra-expertise zou functioneren en welke kosten eraan verbonden zouden zijn. Toen de reactie op mijn brief weer een was waar ik niks mee kon beginnen heb ik de daad bij het woord gevoegd en Schadeoplossing ingeschakeld: WAT EEN OPENBARING!!!Inderdaad: ik kreeg de heel vriendelijke Yvonne aan de telefoon die mij haarfijn uitlegde dat de contra-expertise voor mij geheel kosteloos zou zijn. Vervolgens werd expert, de heer Sepoyan, toegewezen. Mijnheer Sepoyan bezocht ons korte tijd later en bevestigde onze terechte claim. Mijnheer Sepoyan was zeer op de hoogte hoe het allemaal werkt in verzekeringsland want wederom een volgende expert, door de verzekering aangesteld, werd naar huis gestuurd omdat hij zich kennelijk niet voldoende op de zaak had voorbereid. Uiteindelijk met de derde expert is een overeenstemming bereikt. Daarbij heeft de heer Sepoyan kunnen bewerkstelligen dat de aan uiteindelijke uitkering nog een extra schadebedrag is toegekend. De heer Sepoyan heeft volledig als bemiddelaar voor ons opgesteld waardoor we deze ‘strijd’ uiteindelijk hebben gewonnen.Een rapportcijfer 10 krijg je niet makkelijk maar voor Schadeoplossing kan ik geen lager cijfer bedenken. ‘UITERMATE UITMUNTEND’ kun je het ook noemen. De empathische Yvonne en de vakbekwame mijnheer Sepoyan hebben deze waardering verdiend. En in het vervolg bij schade : ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!!Robert Aarts
Robert Aarts
Robert Aarts
19:55 02 Oct 18
Onrecht is recht gezet. Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten contact te zoeken met Schadeolossing NL. Vrijdag een tefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandag ochtend al een telefoontje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze had vervolgens snel bekeken wat de situatie was, wist hoofd en bijzaken goed van elkaar te scheiden.Tot onze verbazing kregen een dag later een mail van onze verzekeraar. Zij hadden de zaak nogeens bezien en toch besloten uit te keren.Dit kon geen toeval zijn. Wat blijkt, Schadeoplissing NL had een zg. Akte van Benoeming aangevraagd bij onze verzekeraar, waar men blijkbaar van was geschrokken en besloten had eieren voor hun geld te kiezen.Kortom: snelheid van handelen, inzicht in de situatie & materie, en hun doortastendheid krijgen van de Stichting Landshapsbeheer Oss een vette pluim !
Hans Hurkmans
Hans Hurkmans
08:59 06 Oct 18
Na een verdelende ervaring te hebben gehad met een schade expert van CED heb ik Schadeoplossing Nederland ingeschakeld als contra expert. Dit kan ik iedereen aanbevelen. Zij hebben wel een kundig expert langs gestuurd en hebben samen met mij de schade opgenomen en het rapport opgesteld. Hier kwam uiteindelijk een reëel schadebedrag uit waarmee ik mijn schade kon laten herstellen. Na het inschakelen van Schadeoplossing Nederland kwam de schadeafhandeling in een stroomversnelling terecht.
Rick van Eck
Rick van Eck
14:59 10 Oct 18
Uitstekende schadeoplossing bedrijf! Top tevreden.
Medayim Aktas
Medayim Aktas
09:45 03 Sep 18
We hadden in onze huiskamer lekkage door de buren en mijn verzekeraar had Expertise bureau CED ingeschakeld, Dhr. Henk van der Pal wat een onbekwame expert!Na wekenlang in gesprek geweest te zijn met onze verzekering ABN Amro en CED expert Henk van der Pal betreffende de hoogte van de schade adviseerde ABN Amro ons om een contra expert in te schakelen, omdat ook zij niet verder met deze man kwamen.Na even googelen en de goede reviews te hebben gelezen, contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland B.V., Yvonne, deze stelde ons gelijk gerust en na de intake en de benodigde papieren nam Schadeoplossing alles van ons over. We kregen Dhr. Sepoyan als contra expert, wat een aardige man met veel kennis omtrent schade oplossingen, echt een topper!! Deze heeft tijdens zijn bezoek met een andere expert van CED bij ons thuis een overeenstemming over de schade bereikt waar we zeer blij mee zijn. Ik kan iedereen Schadeoplossing Nederland B.V aanraden. Top bedrijf met TOP medewerkers! Dhr.Sepoyan en Yvonne Bedankt!
Ilona Overmeer
Ilona Overmeer
14:12 25 Oct 18
Na heel veel gedoe met het CED en een onbekwame schade expert zijn wij in contact gekomen met Dhr. Sepoyan van Schadeoplossing Nederland. Hij heeft meer voor elkaar weten te krijgen in twee weken dan de voorgaande zes maanden door CED. Eindelijk kunnen wij weer normaal wonen. Ik zou iedereen Schadeoplossing Nederland aanbevelen, ze doen wat ze beloven en houden je netjes op de hoogte van de voortgang. Ontzettend bedankt voor jullie hulp.
Nivetha Kanthia
Nivetha Kanthia
13:43 29 Nov 18
Betrouwbare partij die doet wat ze beloven. Altijd telefonisch bereikbaar of anders bellen ze wel terug.
Aram Yilan
Aram Yilan
10:54 17 Dec 18

Uw eerste hulp bij schade

Direct hulp inschakelen
Direct hulp inschakelen

Tevredenheid staat bij ons voorop

0 sterren van 5
Beoordeling bij Google

Een ervaring van een ander zegt meer dan wij u ooit kunnen vertellen. Wij gebruiken de Google reviews als hét platform voor onze klanten om ervaringen te delen. Een mooi rapportcijfer waar wij erg tevreden over mogen zijn!

0 sterren van 5
Beoordeling bij Facebook

Wist u dat wij ook te vinden zijn op Facebook? ons primaire social media kanaal met daarop het laatste nieuws in schadeland. Daarnaast hebben wij zo nu en dan weggeef-acties en kunnen mensen hun ervaringen met ons achterlaten.

0 sterren van 10
Beoordeling bij Telefoonboek.nl

Soms komen mensen ons via totaal onverwachte hoeken van het internet tegen en laten daar vervolgens hun ervaring met ons achter. Telefoonboek.nl is zo’n onverwachte hoek waar we toch een mooie waardering van mogen ontvangen!

Vraag en antwoord
over uw brandschade

Wij kunnen de eerste noodzakelijke hulp coördineren om meer schade te voorkomen. Daarnaast kunnen wij indien nodig tijdelijke huisvesting regelen. Vervolgens gaan wij u helpen met het ontvangen van de passende schadevergoeding van uw opstal- of inboedelverzekering. Uw huis dient tot slot ook weer volledig in oude staat hersteld te worden, ook dit kunnen wij voor u coördineren met onze herstelpartners.

Grote kans dat de verzekeraar aangeeft dat de experts op dit moment te druk zijn. U heeft er echter wel haast bij want in de roet leven is niet gezond. Vaak zal alles een stuk voorspoediger verlopen zodra u onze contra expertise hebt ingeschakeld.

Gaat u alstublieft niet zelf beginnen met het ruimen van de schade! U vernietigd daarmee een hoop bewijsmateriaal waardoor de verzekeraar de schadevergoeding kan weigeren. Het beste dat u kunt doen is in de eerste instantie het melden van de schade bij uw verzekeraar. Vervolgens kunt u contra expertise inschakelen.

Wij regelen voor u tijdelijke woonruimte. Neem direct contact met ons op.

Wij declareren onze kosten bij uw verzekeraar. U betaald zelf niets voor onze dienstverlening. Wanneer u echter niet verzekerd bent kunt u alsnog gebruik maken van onze diensten alleen is dit niet kosteloos. Wij raden u aan om alsnog naar de mogelijkheden te informeren door contact met ons op te nemen.

U dient als eerste de brandschade te melden bij uw eigen verzekeraar. Er bestaat een grote kans dat uw verzekeraar de schade zal verhalen op de inboedelverzekering van uw buren. U merkt daar in de praktijk niets van.

Stel dat u geen inboedelverzekering hebt afgesloten, dan dient u uw buren aansprakelijk te stellen. De verzekeraar van uw buren zal de schade opnemen en in behandeling nemen. Mochten uw buren geen verzekering tegen brand hebben afgesloten, dan dienen uw buren aanspraak te doen op hun AVP (Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren). Wanneer uw buren ook dit niet hebben, zullen zij de schade uit eigen zak moeten betalen.

Wij raden u aan om deze procedure niet alleen uit te voeren. Schakel een kosteloze contra expert in om u bij te staan.

Brand laat veel brandschade in uw woning achter

kosteloos uw eigen
expert bij brandschade.
Schakel ons direct in!

088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website
088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contact via de website
  • Beoordeling
  • Beoordeeld 4.9 Sterren
    4.9 / 5 (4 )
  • Uw beoordeling


Direct gratis advies

Wij maken gebruik van Cookies

Schadeoplossing Nederland B.V. gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Bijvoorbeeld voor analyse en verbeteringen, voor social media en om er voor te zorgen dat u en anderen relevante informatie en advertenties te zien krijgen door middel van tracking cookies. Meer weten over al onze cookies of niet alle cookies toestaan? Klik op "Cookie instellingen aanpassen". Door op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van onze cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan.

Privacyverklaring | Sluiten
647 Shares
Share642
Tweet
+1
Share
Pin5