Brandschade Expert nodig? Wij helpen! | Schadeoplossing Nederland B.V. 2018-01-05T10:40:30+00:00
 • Beoordeling van auteur
 • Beoordeeld 5 Sterren
 • 100%

 • Brandschade expert nodig? Wij helpen! | Schadeoplossing Nederland B.V.
 • Beoordeeld door
 • Geplaatst op:
 • Laatst bewerkt op: 5 januari 2018

Directe hulp bij brandschade. Wij helpen u van begin tot eind, kosteloos.

Bel: 088 – 888 5000
Of stuur een bericht

Dit is wat wij voor u kunnen betekenen

Een brand kan u zomaar overkomen. Het is een bijzonder vervelende gebeurtenis waarbij de gevolgen enorm kunnen zijn. Vaak kunt u niet meer in uw eigen huis wonen vanwege de brandschade.

Wij kunnen direct de eerste noodzakelijke hulp coördineren om meer schade te voorkomen. Ook kunnen wij indien nodig tijdelijke huisvesting regelen. Ook kunnen wij u helpen met het ontvangen van de passende schadevergoeding van uw opstal- of inboedelverzekering. Uw huis dient ondertussen ook weer volledig in oude staat hersteld te worden. Ook dit kunnen wij voor u coördineren.

Laat u bij een brandschade bijstaand door een schade expert
Reddingsboei

U kunt geen kant meer op met uw verzekeraar?

Helaas komt het te vaak voor dat de verzekeringsmaatschappij van uw brandverzekering (inboedel- of opstalverzekering) niet de passende schadevergoeding wil uitbetalen. Om bij een brandschade toch uw passende schadevergoeding uitbetaald te krijgen wil Schadeoplossing u hierbij kosteloos van dienst zijn. U kunt ons ieder moment inschakelen. Zo krijgt de verzekeraar geen kans om u te overrompelen en u maakt meer kans op de juiste schadevergoeding.

Wist u dat veel materiële schade nog hersteld kan worden wanneer er snel een reconditioneringsbedrijf wordt ingeschakeld die ervaring heeft met brandschade? Wij kunnen voor u alle werkzaamheden coördineren die nodig zijn om de brandschade aan uw woning of onderneming volledig te herstellen.

Reaal

De door verzekeringsexpert vastgestelde brandschade kwam op € 45.000. De door contra expert vastgestelde schade kwam op € 58.000. Het uiteindelijk betaalde schadebedrag was € 56.500. Probleem: De begeleiding van verzekerde tijdens het melden van de schade.

Schadevergoeding voor onze interventie 78%
Schadevergoeding na onze interventie 97%
Interpolis

Na het melden van brandschade bij een kapsalon werd door de verzekeringsexpert een schade vastgesteld van € 25.000. De door de contra expert vastgestelde schade was € 60.000. Het uiteindelijk schadebedrag door verzekeraar is betaald: € 54.000. Probleem: Vaststellen van de hoogte van de brandschade zonder contra expertise.

Schadevergoeding voor onze interventie 42%
Schadevergoeding na onze interventie 90%
Nationale Nederlanden

Na het melden van de brandschade werd door de verzekeringsexpert een schadebedrag vastgesteld van € 0. De door de contra expert vastgestelde was € 70.000. Uiteindelijk is er € 69.500 uitbetaald. Probleemstelling: de expert heeft niets gedaan om de schade te verminderen. Tevens heeft hij de de verzekerde geen ander onderdak aangeboden. Na circa zes weken werd de contra expert ingeschakeld maar er was ondertussen niets gedaan door de verzekeraar. Geen voorschot..echt helemaal niets.

Schadevergoeding voor onze interventie 0%
Schadevergoeding na onze interventie 99%
Centraal beheer

Na het melden van de brandschade werd door de verzekeringsexpert een schadebedrag vastgesteld van € 0. De door de contra expert vastgestelde was € 70.000. Uiteindelijk is er € 69.500 uitbetaald. Probleemstelling: de expert heeft niets gedaan om de schade te verminderen. Tevens heeft hij de de verzekerde geen ander onderdak aangeboden. Na circa zes weken werd de contra expert ingeschakeld maar er was ondertussen niets gedaan door de verzekeraar. Geen voorschot..echt helemaal niets.

Schadevergoeding voor onze interventie 63%
Schadevergoeding na onze interventie 86%
Expertise tevreden klanten beoordeling

Tevreden klanten die krijgen waar ze recht op hebben, daar doen we het voor

Familie van Someren heeft een contra expert ingeschakeld Dhr. H. uit Sittard-Geleen
email-review

Half september 2016 was er brand waarbij ongeveer een derde van mijn inboedel grotendeels verloren is gegaan. Reaal schakelde Dekra in voor de expertise en de senior-expert die twee weken later verscheen gaf aan, dat wat hem betrof de schade wel meeviel omdat er nog heel veel te gebruiken was. Zowel het bereddingsbedrijf met hun meer dan 30 jaar ervaring alsook ikzelf dachten daar echter anders over en de expert van Dekra begon daarop met langzaam-aan-acties:
– Tussendoor een dikke week naar Curaçao want daar zou wel eens een orkaan aan land kunnen komen. (En dan wil je daar ook in de buurt zijn – toch ? ). Vervolgens aan het eind van zijn tweede bezoek uit eigener beweging een belofte doen om binnen één week met een fatsoenlijk bod te komen. Ik hoor hem nog zeggen: “Ik wil u niet benadelen”.

En dan doodleuk niks van zich laten horen… kortom, voor mij was de maat vol! Na wat ‘googlen’ heb ik SchadeOplossing Nederland (SON) ontdekt en hen ingeschakeld. André van Brecht, de contra expert van SON kwam meteen langs. SON heeft van de DEKRA vervolgens een belachelijk bod gekregen, maar ja… Kijk maar op internet: De experts van Dekra doen alsof het uit hun eigen beurs moet komen!

Twee weken daarna echter lag er een bod op tafel dat 50% hoger was en waarmee ik goed uit de voeten kon. Na nog eens twee weken en wat peptalk van Yvonne van SON richting de expert, maakte die uiteindelijk de rapportage richting Reaal gereed. Yvonne raadde me aan om op het gas te trappen bij Reaal en de week erna had ik het gehele bedrag op mijn rekening.

Al met al heeft het zo’n 10 weken geduurd maar dat hadden er 6 kunnen zijn en daarom zeg ik:

Wacht niet! Ga niet zelf proberen! Maar schakel meteen SchadeOplossing Nederland in! Het kost je absoluut niks, wat de verzekeraars of experts ook beweren!

Genoeg redenen om voor onze
contra expert te kiezen

 • Onafhankelijk contra expertise
  (zonder tijdslimiet)
 • Kosteloze dienstverlening

 • Hulp aan u op elk gebied

 • Indien nodig regelen wij een voorschot

 • Wij regelen tijdelijke woonruimte
 • De schade wordt geïnventariseerd
 • Alle gevolgschade wordt meegenomen
 • Wij regelen alles met uw verzekeraar
 • Indien nodig regelen wij juridische hulp
 • Wij kunnen het ruimen van de schade coördineren
 • Wij kunnen het schadeherstel coördineren
 • U kunt zorgeloos alles aan ons overlaten
Meer informatie

Verschillende artikelen
rechtstreeks op ons blog lezen

Expertise; Wij staan voor u klaar!

Er zijn expertise bureau's die zich met alle soort schade bezighouden. Is dat wel zo verstandig? Een waterschade en letselschade zijn totaal verschillende soorten schades waarbij je met totaal verschillende aspecten rekening dient te houden. Onze expertise is [...]

Wat moet ik doen bij een klacht over mijn schade?

Iedere vorm van schade is vervelend en wanneer u verzekerd bent kunt u uw verzekering hiervoor aanspreken. Bij brandschade, waterschade en inbraakschade er is vaak ook sprake van emotionele schade. Vooral dan is het belangrijk [...]