Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Meer vergoeding
voor inbraakschade

Met behulp van contra-expertise

Is er bij u ingebroken? Dan moet u de inbraakschade melden bij uw verzekeraar. Helaas zien wij dat verzekeraars lang niet altijd meewerken, waardoor u als gedupeerde ook dikwijls niet de juiste vergoeding ontvangt. Daarvoor heeft u extra hulp nodig, in de vorm van contra-expertise.

Onze contra-expertise is volledig onafhankelijk, waardoor wij uw inbraakschade eerlijk en realistisch kunnen vaststellen. Daarna gaan wij in gesprek met uw verzekeraar om tot de juiste vergoeding te komen. Wij zetten ons in voor úw belangen.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Klanten geven ons 5 sterren voor onze contra-expertise diensten.

“Onrecht is rechtgezet”

Dhr. H. Hurkmans

“Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten we contact te zoeken met Schadeoplossing Nederland. Vrijdag een telefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandagochtend al een belletje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze heeft vervolgens bekeken wat de situatie was en wist hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden.

Tot onze verbazing kregen wij een dag later een mail van onze verzekeraar. Zij hadden de zaak nog eens bezien en toch besloten uit te keren. Dit kon geen toeval zijn.”

Direct uw schade bij ons melden

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Waarom onze hulp na inbraak inschakelen?

Omdat wij u volledig kunnen ontzorgen.

Er zijn een behoorlijk aantal voordelen wanneer u ons inschakelt als contra-expert bij inbraakschade. Het belangrijkste voordeel: wij zijn volstrekt onafhankelijk van verzekeraars. U bent degene die ons inschakelt, níet de verzekeringsmaatschappij. Kortom, wij stellen uw belangen altijd voorop. Een aantal voordelen:

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Kosteloos de juiste vaststelling van uw inbraakschade

“Na inbraak kan onze contra-expert de schade onafhankelijk bij u komen vaststellen. Vervolgens gaan wij in gesprek met uw verzekeraar zodat u de juiste vergoeding voor uw inbraakschade ontvangt. Meer resultaat, minder zorgen.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Gedaan waar jullie voor staan

  "Gedaan waar jullie voor staan"

  Jullie hebben gedaan waar jullie voor staan. De consument staat bij jullie op nummer 1. Bedankt voor de hulp en afhandeling van onze case!

  Dhr. M. Vreeswijk

  Utrecht

 • Alle zorg werd bij mij weggenomen

  "Alle zorg werd bij mij weggenomen"

  Na een waterschade kreeg ik bij mijn inboedelverzekering, door vele schademeldingen, geen contact. Ik was radeloos en wist niet hoe verder. Contact opgenomen met Schadeoplossing. Zij hebben alle zorg bij mij weggenomen en de verdere regie in handen genomen. Van het inschakelen van een schade-expert, het zoeken naar een leverancier voor hetzelfde laminaat en de hele afhandeling bij de verzekering. Kortom, meer dan tevreden over Schadeoplossing Nederland.

  Dhr. M. Voncken

  Limburg

 • Vriendelijk en deskundig

  "Vriendelijk en deskundig"

  Ik ben heel tevreden over schadeoplossing nl. Ik ben heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan en weet nu wat ik zelf kan doen om het probleem op te lossen.

  Mevr. J. Knaake

 • Soepel

  "Soepel"

  Kort samengevat; Zeer vriendelijke mensen, helpen je uitstekend uit de brand (letterlijk). De communicatie verloopt soepel, een mailtje en ze bellen je binnen een korte termijn terug. Vragen worden correct en vriendelijk beantwoord, kortom hebben ze me netjes geholpen met alles!

  Dhr. R. Verboogen

  Noord-Brabant

Er is bij mij ingebroken, en nu?

Wij zijn onafhankelijke experts bij inbraakschade

Als er is ingebroken in uw woning, moet u de inbraak zo snel mogelijk melden bij de politie en uw verzekeraar. Wellicht kunt u in de tussentijd foto’s maken van de schade zonder de spullen aan te raken. Wees daar wel heel voorzichtig mee, omdat er tijdens het politieonderzoek nog sporenonderzoek wordt uitgevoerd. Ga ook nog niet beginnen met het ruimen en herstellen van de schade. Dit kan pas wanneer uw verzekeraar daar toestemming voor heeft gegeven en wanneer u tevreden bent met de aangeboden vergoeding. Geeft uw verzekeraar toestemming, maar bent u niet tevreden met de hoogte van deze vergoeding? Schakel dan onze onafhankelijke contra-expert in. Hij komt de schade eerst nogmaals vaststellen, zodat hij u vervolgens professioneel kan bijstaan.
Een contra-expert kan u bijstaan tijdens het claimen van uw inbraakschade, waardoor u een hogere vergoeding van uw verzekeraar ontvangt. Hierdoor hoeft u minder last te hebben van stress en gepieker. Wij nemen al het regelwerk van u over, zodat u de dagelijkse gang van zaken weer snel kunt oppakken. ‘Meer resultaat, minder zorgen’ noemen wij dat.
Als u het heeft over inbraakschade, denkt u als eerste aan de toegebrachte schade aan sloten, scharnieren, ramen, deuren en al het andere materiaal dat kapot gemaakt is om in te breken. Dat is niet het enige dat onder inbraakschade valt. Ook het verlies en de beschadiging van uw inboedel wordt als inbraakschade aangemerkt.
Heeft u inbraakschade aan uw deuren, kozijnen, of scharnieren? Dan spreekt u uw opstalverzekering hiervoor aan. Zijn er spullen beschadigd of gestolen? Dan kunt u aanspraak maken op uw inboedelverzekering. Wilt u contra-expertise inschakelen? Dit kan onder een van beide verzekeringen.
Een inbraak in uw woning geeft u een onveilig gevoel. Dat zal ook nog een tijdje zo blijven, maar na verloop van tijd komt het ‘oude’ gevoel van veiligheid wel weer terug. Om dit proces te bespoedigen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een politiekeurmerk. Uw huis wordt dan grondig op zwakheden onderzocht, waarna een deskundige van de politie u zal adviseren over betere beveiliging van uw woning.