Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Meer vergoeding
voor inbraakschade

Met behulp van contra-expertise

Is er bij u ingebroken? Dan moet u de inbraakschade melden bij uw verzekeraar. Helaas zien wij dat verzekeraars lang niet altijd meewerken, waardoor u als gedupeerde ook dikwijls niet de juiste vergoeding ontvangt. Daarvoor heeft u extra hulp nodig, in de vorm van contra-expertise.

Onze contra-expertise is volledig onafhankelijk, waardoor wij uw inbraakschade eerlijk en realistisch kunnen vaststellen. Daarna gaan wij in gesprek met uw verzekeraar om tot de juiste vergoeding te komen. Wij zetten ons in voor úw belangen.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Klanten geven ons 5 sterren voor onze contra-expertise diensten.

“Onrecht is rechtgezet”

Dhr. H. Hurkmans

“Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten we contact te zoeken met Schadeoplossing Nederland. Vrijdag een telefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandagochtend al een belletje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze heeft vervolgens bekeken wat de situatie was en wist hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden.

Tot onze verbazing kregen wij een dag later een mail van onze verzekeraar. Zij hadden de zaak nog eens bezien en toch besloten uit te keren. Dit kon geen toeval zijn.”

Waarom onze hulp na inbraak inschakelen?

Omdat wij u volledig kunnen ontzorgen.

Er zijn een behoorlijk aantal voordelen wanneer u ons inschakelt als contra-expert bij inbraakschade. Het belangrijkste voordeel: wij zijn volstrekt onafhankelijk van verzekeraars. U bent degene die ons inschakelt, níet de verzekeringsmaatschappij. Kortom, wij stellen uw belangen altijd voorop. Een aantal voordelen:

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Wij bieden met onze contra-expertise hulp bij inbraakschade.
Kosteloos de juiste vaststelling van uw inbraakschade

“Na inbraak kan onze contra-expert de schade onafhankelijk bij u komen vaststellen. Vervolgens gaan wij in gesprek met uw verzekeraar zodat u de juiste vergoeding voor uw inbraakschade ontvangt. Meer resultaat, minder zorgen.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • "Gewoon vergoed"

  Ik heb hele goeie ervaring met Schadeoplossing Nederland voor mijn waterschade door een gesprongen leiding. De verzekering deed erg moeilijk. maar Schadeoplossing heeft er voor gezorgd dat ik mijn schade gewoon vergoed heb gekregen! Erg fijn om een expert te hebben die in belang van jouw spullen denkt! Ik raad het iedereen aan, het kost jezelf niets extra, maar je word hier tenminste goed behandeld en niet als een nummertje!

  Een tevreden klant

  Groningen

 • "Goed inschatten en declareren van de schade"

  Contra-expertise is een recht en de kosten van hun dienstverlening worden bij de verzekeraar in rekening worden gebracht. Toen hebben we ze gevraagd te komen. Ze hebben ons begeleid en ondersteund in het proces van het goed inschatten en declareren van de schade.

  Een tevreden klant

  Zuid-Holland

 • "Wanhoop niet als je verzekeraar je een schijntje wil geven"

  Heel betrokken mensen bij Schadeoplossing. We zijn fantastisch geholpen. We kwamen met de verzekering geen stap verder, en onze zaak kwam pas in beweging toen Schadeoplossing zich ermee ging bemoeien. Een opluchting dat zij het contact met de verzekeraar gingen doen, dat scheelde een hoop frustratie en tijd. En het resultaat mocht er zijn: we kregen 7 keer meer dan de verzekeraar in het begin had toegezegd. Wanhoop niet als je verzekeraar je een schijntje wil geven, neem contact op met Schadeoplossing!

  Een tevreden klant

  Noord-Holland

 • "2 keer gebruik gemaakt"

  Wij hebben nu 2 keer gebruik gemaakt van Schadeoplossing Nederland. Ik raad iedereen aan om van hun gebruik te maken. Tot tweemaal toe hebben zij onze verwachtingen overtroffen. Met name dhr Ardash.

  Een tevreden klant

  Overijssel

Er is bij mij ingebroken, en nu?

Wij zijn onafhankelijke experts bij inbraakschade

Als er is ingebroken in uw woning, moet u de inbraak zo snel mogelijk melden bij de politie en uw verzekeraar. Wellicht kunt u in de tussentijd foto’s maken van de schade zonder de spullen aan te raken. Wees daar wel heel voorzichtig mee, omdat er tijdens het politieonderzoek nog sporenonderzoek wordt uitgevoerd. Ga ook nog niet beginnen met het ruimen en herstellen van de schade. Dit kan pas wanneer uw verzekeraar daar toestemming voor heeft gegeven en wanneer u tevreden bent met de aangeboden vergoeding. Geeft uw verzekeraar toestemming, maar bent u niet tevreden met de hoogte van deze vergoeding? Schakel dan onze onafhankelijke contra-expert in. Hij komt de schade eerst nogmaals vaststellen, zodat hij u vervolgens professioneel kan bijstaan.
Een contra-expert kan u bijstaan tijdens het claimen van uw inbraakschade, waardoor u een hogere vergoeding van uw verzekeraar ontvangt. Hierdoor hoeft u minder last te hebben van stress en gepieker. Wij nemen al het regelwerk van u over, zodat u de dagelijkse gang van zaken weer snel kunt oppakken. ‘Meer resultaat, minder zorgen’ noemen wij dat.
Als u het heeft over inbraakschade, denkt u als eerste aan de toegebrachte schade aan sloten, scharnieren, ramen, deuren en al het andere materiaal dat kapot gemaakt is om in te breken. Dat is niet het enige dat onder inbraakschade valt. Ook het verlies en de beschadiging van uw inboedel wordt als inbraakschade aangemerkt.
Heeft u inbraakschade aan uw deuren, kozijnen, of scharnieren? Dan spreekt u uw opstalverzekering hiervoor aan. Zijn er spullen beschadigd of gestolen? Dan kunt u aanspraak maken op uw inboedelverzekering. Wilt u contra-expertise inschakelen? Dit kan onder een van beide verzekeringen.
Een inbraak in uw woning geeft u een onveilig gevoel. Dat zal ook nog een tijdje zo blijven, maar na verloop van tijd komt het ‘oude’ gevoel van veiligheid wel weer terug. Om dit proces te bespoedigen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een politiekeurmerk. Uw huis wordt dan grondig op zwakheden onderzocht, waarna een deskundige van de politie u zal adviseren over betere beveiliging van uw woning.