Onafhankelijke hulp voor uw schade

Er is ingebroken in huis, wat kan ik nu doen?

Er is ingebroken in uw huis. Dat is ronduit vervelend. U voelt zich niet meer veilig in uw eigen huis en er moet van alles worden geregeld. Aangifte doen bij de politie, de inbraak melden bij uw verzekeraar en wellicht wilt u nog iets van een alarm of politiekeurmerk aanschaffen, om de kans op herhaling zo klein mogelijk te maken. Schadeoplossing Nederland kan u helpen wanneer er is ingebroken in uw huis. Wij zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding ontvangt van uw verzekering. Dat belangrijke onderdeel gaat in de praktijk lang niet altijd even soepel.

Ingebroken in huis. Hoe en wat met de verzekering?

De inbraak melden

Nadat u de politie op de hoogte heeft gebracht van de inbraak, is het van belang om zo snel mogelijk aan uw verzekeraar te laten weten dat er bij u is ingebroken. Vervolgens krijgt u te horen wat de vervolgstappen zijn. Er komt meestal een schade-expert langs om de inbraak in en om uw huis te inventariseren.

Niet alleen de inbraakschade, ook de diefstal.

Behalve de inbraakschade moet ook de diefstal van uw spullen worden geïnventariseerd. Uw verzekeraar kan daar op verschillende manieren niet aan meewerken. Daarom is het belangrijk om dit niet alleen over te laten aan de schade-expert van uw verzekeraar. Veel mensen denken dat deze schade-expert de enige partij is die invloed heeft op (de hoogte van) uw schadevergoeding. Dit is gelukkig niet het geval.

Een eigen expert bij inbraak, de contra-expert

Het is verstandig om de inventarisatie ook door een onafhankelijke derde partij te laten uitvoeren: de contra-expert. Wij bieden contra-expertise geheel kosteloos aan. We stellen de schade vast en zien niets over het hoofd. Belangrijk hierbij is dat wij onafhankelijk zijn en dus niet het belang van een verzekeraar dienen. Als er is ingebroken in huis, wilt u natuurlijk alles netjes vergoed krijgen. Daar zetten wij ons graag voor in.

Schakel ons in als uw eigen expert

Wanneer er is ingebroken in huis, kunt u ons inschakelen nadat u de schade heeft gemeld bij de politie en uw verzekeraar. Meld uw schade via onze website met onderstaande knop of bel 088 – 888 5000.

 • Geheel schadeloosstelling

  "Geheel schadeloosstelling"

  12 aug waterschade, door verzekeraar afgescheept met schijntje. Uiterst snel en concreet geholpen door het team van Schadeoplossing Nederland. 11 september heb ik telefonisch contact gehad met de schade-expert. Geheel schadeloosstelling. Dit was het 7-voudige van wat de verzekeringsmanager bood.

  Bert Zandbergen

  Drenthe

 • Je kan op dit team rekenen!

  "Je kan op dit team rekenen!"

  Ik raad iedereen Schadeoplossing aan. De service, vriendelijkheid, is fantastisch. Zij hebben mij te woord gestaan en meteen kwamen ze naar de schade kijken. Ik ben dit team heel erg dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan. Het maakt niet uit in welke stad je woont, je kan op dit team rekenen! Dankjewel

  Mevr. H. Aykaz

Deel alle informatie over brand door zonnepanelen

 • Eerlijke vergoeding

  "Eerlijke vergoeding"

  Ontzorgen en zorgen voor een eerlijke vergoeding is wat Schadeoplossing doet. Een echte aanrader dus wanneer je schade hebt opgelopen en zelf door alle zorgen het overzicht verliest op wat er allemaal geregeld moet worden. Daarbij hebben wij dankzij Schadeoplossing een eerlijke vergoeding gekregen en weet ik zeker dat het bedrag veel lager was uitgevallen wanneer we het zelf hadden afgehandeld.

  Mevr. J. Hennessy

  Limburg

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade