Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen

Onafhankelijke hulp voor uw schade

Er is ingebroken in huis, wat kan ik nu doen?

Er is ingebroken in uw huis. Dat is ronduit vervelend. U voelt zich niet meer veilig in uw eigen huis en er moet van alles worden geregeld. Aangifte doen bij de politie, de inbraak melden bij uw verzekeraar en wellicht wilt u nog iets van een alarm of politiekeurmerk aanschaffen, om de kans op herhaling zo klein mogelijk te maken. Schadeoplossing Nederland kan u helpen wanneer er is ingebroken in uw huis. Wij zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding ontvangt van uw verzekeraar. Dat belangrijke onderdeel gaat in de praktijk lang niet altijd even soepel.

Er wordt vaak ingebroken in huis door heel eenvoudig een raampje in te slaan.

De inbraak melden

Nadat u de politie op de hoogte heeft gebracht van de inbraak, is het van belang om zo snel mogelijk aan uw verzekeraar te laten weten dat er bij u is ingebroken. Vervolgens krijgt u te horen wat de vervolgstappen zijn. Er komt meestal een schade-expert langs om de inbraak in en om uw huis te inventariseren.

Niet alleen de inbraakschade, ook de diefstal.

Behalve de inbraakschade moet ook de diefstal van uw spullen worden geïnventariseerd. Uw verzekeraar kan daar op verschillende manieren niet aan meewerken. Daarom is het belangrijk om dit niet alleen over te laten aan de schade-expert van uw verzekeraar. Veel mensen denken dat deze schade-expert de enige partij is die invloed heeft op (de hoogte van) uw schadevergoeding. Dit is gelukkig niet het geval.

Een eigen expert bij inbraak, de contra-expert

Het is verstandig om de inventarisatie ook door een onafhankelijke derde partij te laten uitvoeren: de contra-expert. Wij bieden contra-expertise geheel kosteloos aan. We stellen de schade vast en zien niets over het hoofd. Belangrijk hierbij is dat wij onafhankelijk zijn en dus niet het belang van een verzekeraar dienen. Als er is ingebroken in huis, wilt u natuurlijk alles netjes vergoed krijgen. Daar zetten wij ons graag voor in.

Schakel ons in als uw eigen expert

Wanneer er is ingebroken in huis, kunt u ons inschakelen nadat u de schade heeft gemeld bij de politie en uw verzekeraar. Meld uw schade via onze website met onderstaande knop of bel 088 – 888 5000.

 • Een aanrader

  "Een aanrader"

  Nadat wij door de verzekering waren afgewezen, hebben we contact gezocht met Schadeoplossing. Zij zorgden ervoor dat de verzekeraar alsnog een expert naar ons toestuurde, die ons de schade toekende. Na contra-expertise, werd het uitkeringsbedrag aangepast. Een aanrader voor iedereen om gelijk met Schadeoplossing contact op te nemen bij schade.

  Mevr. S. Laauwen

  Noord-Holland

 • Eerlijke vergoeding

  "Eerlijke vergoeding"

  Ontzorgen en zorgen voor een eerlijke vergoeding is wat Schadeoplossing doet. Een echte aanrader dus wanneer je schade hebt opgelopen en zelf door alle zorgen het overzicht verliest op wat er allemaal geregeld moet worden. Daarbij hebben wij dankzij Schadeoplossing een eerlijke vergoeding gekregen en weet ik zeker dat het bedrag veel lager was uitgevallen wanneer we het zelf hadden afgehandeld.

  Mevr. J. Hennessy

  Limburg

Deel alle informatie over brand door zonnepanelen

 • Geweldig

  "Geweldig"

  Met een woord, geweldig. We zijn zeer goed geholpen door Schadeoplossing Nederland bij onze verzekeringskwestie. In eerste instantie was onze instelling ‘baat het niet dan schaad het niet’ maar we hebben enorm gebaat bij het opnemen van contact met dit bedrijf!

  Dhr. Jelle

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade