137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Er is ingebroken in huis, wat kan ik nu doen?

Er is ingebroken in uw huis. Dat is ronduit vervelend. U voelt zich niet meer veilig in uw eigen huis en er moet van alles worden geregeld. Aangifte doen bij de politie, de inbraak melden bij uw verzekeraar en wellicht wilt u nog iets van een alarm of politiekeurmerk aanschaffen, om de kans op herhaling zo klein mogelijk te maken. Schadeoplossing Nederland kan u helpen wanneer er is ingebroken in uw huis. Wij zorgen ervoor dat u de juiste vergoeding ontvangt van uw verzekering. Dat belangrijke onderdeel gaat in de praktijk lang niet altijd even soepel.

Er is ingebroken in huis, wat kan ik nu doen?

De inbraak melden

Nadat u de politie op de hoogte heeft gebracht van de inbraak, is het van belang om zo snel mogelijk aan uw verzekeraar te laten weten dat er bij u is ingebroken. Vervolgens krijgt u te horen wat de vervolgstappen zijn. Er komt meestal een schade-expert langs om de inbraak in en om uw huis te inventariseren.

Niet alleen de inbraakschade, ook de diefstal.

Behalve de inbraakschade moet ook de diefstal van uw spullen worden geïnventariseerd. Uw verzekeraar kan daar op verschillende manieren niet aan meewerken. Daarom is het belangrijk om dit niet alleen over te laten aan de schade-expert van uw verzekeraar. Veel mensen denken dat deze schade-expert de enige partij is die invloed heeft op (de hoogte van) uw schadevergoeding. Dit is gelukkig niet het geval.

Een eigen expert bij inbraak, de contra-expert

Het is verstandig om de inventarisatie ook door een onafhankelijke derde partij te laten uitvoeren: de contra-expert. Wij bieden contra-expertise geheel kosteloos aan. We stellen de schade vast en zien niets over het hoofd. Belangrijk hierbij is dat wij onafhankelijk zijn en dus niet het belang van een verzekeraar dienen. Als er is ingebroken in huis, wilt u natuurlijk alles netjes vergoed krijgen. Daar zetten wij ons graag voor in.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade