Onze organisatie
bestaat, omdat wij in
uw rechten geloven

Wij doen er alles aan om voor u de juiste en
eerlijke schadevergoeding te krijgen

Hoe zit dat precies?

U bent voor ons altijd de hoogste prioriteit

Bij Schadeoplossing Nederland B.V. zetten wij ons maximaal in voor onze klanten. Vaak zijn zij al gedupeerd en daarom verdienen zij het om extra goed behandeld te worden door onze experts. Wij streven met onze diensten naar de hoogst haalbare tevredenheid van onze klanten.

Ons team is jong en vooral erg flexibel. Dat moet ook wel, want wij willen snel kunnen handelen wanneer een schade bij ons wordt gemeld. Wij zien dat verzekeraars de gedupeerden vaak te lang in de ellende laat zitten. Daarom wil Schadeoplossing Nederland B.V. dit helemaal anders doen. We hanteren daarom een snelle reactietijd, zonder dat de kwaliteit van onze diensten daaronder lijdt. Wij streven ernaar dat u snel de draad weer kunt oppakken en niet in grote problemen komt door een te lage vergoeding van uw verzekeraar.

Schadeoplossing Nederland B.V. is opgericht in 2014 en heeft inmiddels al veel mensen geholpen. Heeft u de onafhankelijke reviews al bekeken?

Onze organisatie

Onze experts onderschrijven
de Gedragscode van
Expertise-organisaties

Gedragscode schade expertise organisaties

De schadecoaches in onze organisatie treden van begin tot eind op als deskundigen bij arbitragekwesties of juridische procedures tijdens de afhandeling van uw schadeclaim. Gedupeerden zijn, zonder uitzondering, lovend over de bijdragen van onze schade-experts, contra-expertise, toedrachtsonderzoeken of getuige-deskundigen. Wij onderschrijven met onze schadecoaches en contra-experts de Gedragscode van Expertise-organisaties. Onze organisatie werkt voor geen enkele verzekeraar.

Onze organisatie kan u helpen
met de volgende schades

Hulp bij brandschadeHulp bij brandschade

Hulp bij
brandschade

Meer informatie
Hulp bij waterschadeHulp bij waterschade

Hulp bij
waterschade

Meer informatie
Stormschade verzekeringStormschade verzekering

Hulp bij
Stormschade

Meer informatie
Hulp bij inbraakschadeHulp bij inbraakschade