Slachtofferhulp na brand

Na een verwoestende woningbrand kan de weg naar herstel moeilijk en overweldigend zijn. Als slachtoffer van een brand wilt u zo snel mogelijk uw leven weer oppakken. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u de juiste vergoeding krijgt van uw verzekeraar? Daar begint onze slachtofferhulp na brand. Als gespecialiseerd contra-expertisebureau helpen wij slachtoffers van brand om hun rechten te beschermen en zorgen wij ervoor dat zij een eerlijke schadevergoeding ontvangen voor de geleden brandschade.

Slachtofferhulp na brand

Wat is slachtofferhulp na brand?

Slachtofferhulp na brand is een vorm van ondersteuning die wordt geboden aan mensen die getroffen zijn door brand in huis. Het doel van slachtofferhulp is om de slachtoffers te helpen bij het herstellen en hun leven weer op te bouwen na de verwoestende gevolgen van een brand. Dit kan onder andere emotionele ondersteuning, praktische bijstand en financiële hulp omvatten. Schadeoplossing Nederland richt zich bij slachtofferhulp na brand op het bieden van ondersteuning bij het indienen van verzekeringsclaims. Dit doen wij door middel van contra-expertise. Het doel is om de slachtoffers te helpen een nieuw begin te maken en hun leven weer op te pakken na deze traumatische gebeurtenis.

Wat is contra-expertise en wat is het belang ervan?

Contra-expertise is een proces waarbij een onafhankelijke expert wordt ingeschakeld om de schade na een brand te beoordelen en de belangen van de gedupeerde te behartigen. Deze expert komt in actie wanneer er sprake is van een geschil tussen de verzekeringsmaatschappij en de gedupeerde over de omvang van de schade of de vergoeding ervan.

Het belang van contra-expertise is dat we slachtoffers hiermee zorgen uit handen nemen. Zij kunnen rekenen op onafhankelijke en professionele ondersteuning bij het vaststellen van de werkelijke schade. Een contra-expert zal namens het slachtoffer een vaststelling doen van de omvang van de brandschade. Daarna zal hij hierover in gesprek gaan met de verzekeringsmaatschappij. Hierdoor ontstaat er een eerlijke en rechtvaardige afhandeling van de brandschade. Voor slachtoffers van brand is dit erg belangrijk om hun leven weer op te kunnen bouwen na een brand.

Hoe verloopt het proces van onze contra-expertise?

Het proces van onze contra-expertise begint met een grondige inspectie van de brandschade. Onze contra-expert zal alle schade zorgvuldig én onafhankelijk vaststellen. Dit wordt vervolgens gebruikt om te onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij over de vergoeding van de schade.

Tijdens het proces zullen we als contra-expert regelmatig met u communiceren om u op de hoogte te houden. Ook houden we een vinger aan de pols bij de verzekeringsmaatschappij. Zo zorgen wij ervoor dat uw belangen worden behartigd en dat u een eerlijke vergoeding ontvangt voor uw verlies.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

Trustpilot reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Google reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Facebook reviewscore - Schadeoplossing Nederland

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Heeft u slachtofferhulp na brand nodig?

Onze contra-experts hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van brandschades en weten precies welke stappen er genomen moeten worden om een brandschade succesvol af te handelen. We staan altijd voor u klaar om u te begeleiden tijdens dit vaak ingewikkelde proces, zodat u snel en rechtvaardig gecompenseerd kunt worden voor uw brandschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp bij uw brandschade!

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade