Home > Brandschade > Slachtofferhulp na brand

Slachtofferhulp na brand

Slachtofferhulp na brand

Na een verwoestende woningbrand kan de weg naar herstel moeilijk en overweldigend zijn. Als slachtoffer van een brand wilt u zo snel mogelijk uw leven weer oppakken. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u de juiste vergoeding krijgt van uw verzekeraar? Daar begint onze slachtofferhulp na brand. Als gespecialiseerd contra-expertisebureau helpen wij slachtoffers van brand om hun rechten te beschermen en zorgen wij ervoor dat zij een eerlijke schadevergoeding ontvangen voor de geleden brandschade.

Het korte verhaal

Waar gaat het over?

Slachtofferhulp na brand

Belangrijke knelpunten

Ontzorging De juiste vergoeding

Benodigde verzekering

opstal- of inboedelverzekering

Recht op contra-expertise?

Ja, kosteloos

Stappenplan voor een succesvolle claim

 1. De schade bij uw verzekeraar melden
 2. De schade bij onze contra-expert melden
 3. Akkoord over het uit te keren bedrag
 4. Schade (laten) ruimen
 5. Herstel van de schade
 • Eerlijk advies

  "Eerlijk advies"

  De mensen van Schadeoplossing Nederland zijn vakkundig. Ze kunnen goed de schade in kaart brengen en geven eerlijk advies. Tevens zorgen zij voor een snelle afhandeling met de verzekeraar.

  Dhr. R. ter Beek

  Overijssel

 • Wist er veel meer uit te halen

  "Wist er veel meer uit te halen"

  8 mei een inbraak gehad. De verzekeringsmaatschappij kwam met een “fooi” als uitbetaling. Schadeoplossing wist er veel meer uit te halen. Enorm bedankt! Ik zou jullie aan iedereen aanraden!!!

  Mevr. M. Schaart

 • Onrecht is recht gezet

  "Onrecht is recht gezet"

  Wij zijn blij dat we Schadeoplossing Nederland hebben ingeschakeld. Voor dit werden we maar aan het lijntje gehouden door bepaalde partijen. Toen we in contact met Schadeoplossing Nederland kwamen is ons alles uit handen genomen en hebben ze het tot een goed einde weten te brengen. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat!

  Mevr. N Tichem

  Zuid-Holland

Wat is slachtofferhulp na brand?

Slachtofferhulp na brand is een vorm van ondersteuning die wordt geboden aan mensen die getroffen zijn door brand in huis. Het doel van slachtofferhulp is om de slachtoffers te helpen bij het herstellen en hun leven weer op te bouwen na de verwoestende gevolgen van een brand. Dit kan onder andere emotionele ondersteuning, praktische bijstand en financiële hulp omvatten. Schadeoplossing Nederland richt zich bij slachtofferhulp na brand op het bieden van ondersteuning bij het indienen van verzekeringsclaims. Dit doen wij door middel van contra-expertise. Het doel is om de slachtoffers te helpen een nieuw begin te maken en hun leven weer op te pakken na deze traumatische gebeurtenis.

Wat is contra-expertise en wat is het belang ervan?

Contra-expertise is een proces waarbij een onafhankelijke expert wordt ingeschakeld om de schade na een brand te beoordelen en de belangen van de gedupeerde te behartigen. Deze expert komt in actie wanneer er sprake is van een geschil tussen de verzekeringsmaatschappij en de gedupeerde over de omvang van de schade of de vergoeding ervan.

Het belang van contra-expertise is dat we slachtoffers hiermee zorgen uit handen nemen. Zij kunnen rekenen op onafhankelijke en professionele ondersteuning bij het vaststellen van de werkelijke schade. Een contra-expert zal namens het slachtoffer een vaststelling doen van de omvang van de brandschade. Daarna zal hij hierover in gesprek gaan met de verzekeringsmaatschappij. Hierdoor ontstaat er een eerlijke en rechtvaardige afhandeling van de brandschade. Voor slachtoffers van brand is dit erg belangrijk om hun leven weer op te kunnen bouwen na een brand.

Hoe verloopt het proces van onze contra-expertise?

Het proces van onze contra-expertise begint met een grondige inspectie van de brandschade. Onze contra-expert zal alle schade zorgvuldig én onafhankelijk vaststellen. Dit wordt vervolgens gebruikt om te onderhandelen met de verzekeringsmaatschappij over de vergoeding van de schade.

Tijdens het proces zullen we als contra-expert regelmatig met u communiceren om u op de hoogte te houden. Ook houden we een vinger aan de pols bij de verzekeringsmaatschappij. Zo zorgen wij ervoor dat uw belangen worden behartigd en dat u een eerlijke vergoeding ontvangt voor uw verlies.

Heeft u slachtofferhulp na brand nodig?

Onze contra-experts hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van brandschades en weten precies welke stappen er genomen moeten worden om een brandschade succesvol af te handelen. We staan altijd voor u klaar om u te begeleiden tijdens dit vaak ingewikkelde proces, zodat u snel en rechtvaardig gecompenseerd kunt worden voor uw brandschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor hulp bij uw brandschade!

Neem vandaag nog contact met ons op voor slachtofferhulp na brand.

Dit zijn de ervaringen van klanten

 • Heel fijn

  "Heel fijn"

  Wij hadden erg veel roet- en waterschade op de gehele benedenverdieping. Na wat research online kwamen wij vrij snel op de website van schadeoplossing terecht. Eerst waren wij sceptisch want kosteloze hulp leek ons te mooi om waar te zijn. Toch gebeld en er werd meteen heel duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Bedankt voor de snelle actie! Heb je schade, zet dan gewoon altijd meteen een contra-expert in!

  Wij hadden totaal geen idee wat ons te wachten stond en dan is het heel fijn als je iemand hebt die aan jouw kant staat. Uiteindelijk hebben wij een mooie uitkering gekregen van de verzekering, dat hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

  Mevr. F. Dekker

  Limburg

 • Dankbaar

  "Dankbaar"

  Schadeoplossing heeft alles met mijn inboedelverzekering geregeld nadat mijn woning door brand onbewoonbaar was geworden. Ook hebben zij geregeld dat mijn inboedel opgehaald en opgeslagen werd, dat er wat werkzaamheden in mijn nieuwe woning verricht werden en dat mijn inboedel daar naartoe verhuisd werd. Ze hebben een hele mooie schadevergoeding voor mij weten te regelen waarvan ik al mijn beschadigde spullen kan vervangen. Schadeoplossing heeft in een periode van veel zorgen een grote last van mij afgenomen. Daarvoor ben ik ze dankbaar.

  Dhr. R vd V

Deel deze informatie!

Waarom onze hulp inschakelen?

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade