Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen

De oplossing voor een snelle en soepele afhandeling

Chaos door een calamiteit: hoe onze contra-expert u kan helpen.

Een calamiteit is een ramp of onverwachte gebeurtenis, die veel schade veroorzaakt. Hierbij kunt u denken aan brandschade in huis, of aan een waterschade, waardoor uw hele huis blank is komen te staan.

Afbeelding van een calamiteit door brand op een zolderkamer.

Wat te doen bij een calamiteit?

Als zich een calamiteit heeft voorgedaan, kunnen gespecialiseerde bedrijven u helpen. Deze bedrijven worden vaak gestuurd door een verzekeraar of een expertisebureau. Zorg er altijd voor dat een calamiteit niet te snel wordt geruimd! Als dat gebeurt, is er namelijk geen bewijs meer van de schade. Laat daarom altijd eerst de schade-expert van de verzekeraar langskomen én een contra-expert. De contra-expert is een onafhankelijke expert, die u zelf inschakelt. Dit is belangrijk, om te voorkomen dat u schadevergoeding misloopt.

Wij helpen bij calamiteiten

Wanneer u na een calamiteit onze contra-expert inschakelt, regelt hij alles voor u tussen u en de verzekeraar. Ook kan de contra-expert het herstel van de schade coördineren. Zo is hij echt bezig om u te ontzorgen van begin tot eind. Met onze contra-expert aan uw zijde, ervaart u meer rust en kunt u weer sneller focussen op uw dagelijkse gang van zaken.

Snelle actie

Wij zorgen ervoor dat u niet lang met de gevolgschade van de calamiteit blijft zitten. Wij proberen alles zo snel mogelijk in goede banen te leiden, waardoor het herstelproces aanzienlijk efficiënter verloopt en kosten worden geminimaliseerd. Onze contra-expert kan meestal binnen 24 tot 48 uur ter plaatse zijn. Dit hangt onder meer af van het feit of u contact opneemt in het weekend of op een reguliere werkdag.

Deskundige hulp bij calamiteiten

Onze contra-experts zijn gespecialiseerd in waterschade en brandschade in en om het huis. Er is weinig dat zij nog niet meegemaakt hebben. Zij beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om de schade correct vast te stellen.

Onafhankelijke expertise

Bij een calamiteit is het prettig dat de deskundige ook echt onafhankelijk is en niet wordt ingeschakeld door de verzekeraar. Immers: wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Helaas is dit wel de normale gang van zaken in de verzekeringswereld. Echter, wanneer u onze hulp nodig heeft na een calamiteit, dan bent ú degene die ons inschakelt. Níet de verzekeraar.

Communicatie met de verzekeraar

Tijdens een calamiteit wilt u natuurlijk dat de communicatie zo soepel mogelijk verloopt. Helaas is dat niet altijd het geval, waardoor er zelfs geschillen kunnen ontstaan. Onze contra-expert kent de taal, de polisvoorwaarden en wegen voor een soepele schadeafhandeling.

Heeft u te maken met een calamiteit waar u wel wat extra expertise bij kunt gebruiken? Wacht dan niet langer en schakel ons in. Bel 088 – 888 5000 of meld uw schade hieronder.

 • Gedaan waar jullie voor staan

  "Gedaan waar jullie voor staan"

  Jullie hebben gedaan waar jullie voor staan. De consument staat bij jullie op nummer 1. Bedankt voor de hulp en afhandeling van onze case!

  Dhr. M. Vreeswijk

  Utrecht

 • Snel geregeld!

  "Snel geregeld!"

  Professionele organisatie met oog en oor voor detail. Afhandeling van de waterschade was door de komst van Schadeoplossing snel geregeld. Dank voor de hulp.

  Dhr. R. Jansen

Deel deze informatie!

 • Begeleiden je van begin tot eind

  "Begeleiden je van begin tot eind"

  Beste review lezer, als je dit nu leest, twijfel niet langer en bel Schadeoplossing Nederland! Dit team heeft ons geweldig goed geholpen. Het zijn experts die met jou als klant meedenken, ze nemen veel stress bij je weg en begeleiden je van begin tot eind. Wij hebben door hen een vervelende periode goed kunnen afsluiten. Namens ons hartelijk bedankt.

  Dhr. W. Bredius

  Zuid-Holland

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade