Den Haag kan ook gebruik maken van ons expertisebureau

Zoekt u een schade-expert in Den Haag die níet voor verzekeraars werkt, maar er wél voor zorgt dat u de juiste schadevergoeding ontvangt? Dan bent u hier op de juiste plek. Ons expertisebureau werkt met een team van onafhankelijke schade-experts. Wij helpen mensen die de dupe zijn geworden van waterschade en/of brandschade in hun woning. Dat doen wij (ook) in Den Haag.

Den Haag kan ook gebruik maken van ons expertisebureau

Ons hoofdkantoor staat echter niet in de buurt van Den Haag, maar in Oost-Nederland. Laat dat voor u geen reden zijn om niet te kiezen voor onze dienstverlening. Het mag voor ons een flink stuk rijden zijn, maar dat vinden wij niet erg. Ook over voorrijkosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Die kosten nemen wij voor onze rekening.

Wat wij belangrijk vinden, is dat u kiest voor een schade-expert die u écht helpt. Kijk daarom vooral naar de kwaliteit van de diensten en de onafhankelijkheid van het expertisebureau dat u inschakelt. De fysieke afstand tussen u en een schade-expert is oprecht veel minder belangrijk.

Vlotte schadeafwikkeling

Ons expertisebureau heeft al veel mensen in Den Haag mogen helpen, die in de ellende terechtkwamen door brandschade en/of waterschade. Herinnert u zich nog die enorme brand in de Haagse Schilderswijk? Daar hebben wij mensen bijgestaan om een eerlijke schadevergoeding te krijgen. In zo’n situatie is de hulp van onze contra-experts ook hard nodig.

Deze experts weten namelijk precies wat ze moeten doen om de schadeafwikkeling soepel te laten verlopen. Dat moet ook. Wanneer u slachtoffer bent geworden van brandschade of waterschade, wilt u alles (verzekeringstoestanden en schadeherstel) zo snel mogelijk achter de rug hebben. Pas dan kunt u de draad van uw gewone leven weer oppakken. Dit kan dus alleen wanneer er een eerlijke schadevergoeding tot stand komt en de schade ook vlot wordt afgewikkeld. Wij regelen dat voor u.

Woont u in Den Haag en heeft u te maken met brand- of waterschade? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

Trustpilot reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Google reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Facebook reviewscore - Schadeoplossing Nederland

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Onze diensten in Den Haag

Den Haag mooie stad achter de duinen, wij komen óók bij jullie langs met onze schade-expertise.

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade