Expertisebureau voor water- en brandschade

Expertisebureau Schadeoplossing Nederland B.V. is uw solide en professionele partner als het gaat om schade in en om uw woning. Ons expertisebureau is gespecialiseerd in brand- en waterschade. Wij zijn volledig onafhankelijk en staan u met raad en daad terzijde. Onze klanten worden van begin tot eind geholpen en staan er niet meer alleen voor. Wij zijn een nationaal expertisebureau. Dat wil zeggen dat wij over heel Nederland actief zijn.

Zonder een expertisebureau

 • Kosten schade expert: al in uw premie verwerkt

 • Schade expertise door de expert van de verzekeraar

 • Het is uw woord tegen dat van de verzekeraar

 • U staat er letterlijk alleen voor

 • Vaak slechts een minimale uitkering voor de schade

 • De vraag is of alle gevolgschade wordt meegenomen

 • Hulp tot aan de uitkering van de schade

 • Steeds wachten op uw verzekeraar

 • Iedere keer een ander persoon aan de lijn

 • Weinig transparantie

Met een expertisebureau

 • Kosten contra expert: ook al in uw premie verwerkt!

 • Contra expertise door onze onafhankelijke expert

 • Onze expert staat tegenover uw verzekeraar

 • U staat er niet meer alleen voor

 • In 95% van de gevallen een hogere schade uitkering

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Hulp van begin tot eind

 • Wij begrijpen dat u uw schade snel afgehandeld wilt hebben

 • Direct telefoonnummer van onze expert

 • Transparante dienstverlening

Direct vrijblijvend advies

Ik heb brandschade

Bijvoorbeeld een keukenbrand, schoorsteenbrand, brand in de meterkast of een complete woningbrand. Wij helpen u verder.

Meer info

Ik heb waterschade

Bijvoorbeeld door een lekkage van het dak of in de badkamer. Ook bij een overstroming kunnen wij u verder helpen met onze expertise.

Meer info

Ik heb inbraakschade

Is er ongewenst iemand uw woning binnengetreden? Meestal is er dan ook sprake van inbraakschade. Schakel ons direct in.

Meer info

Wat is een expertisebureau?

Wanneer u op zoek bent naar een expertisebureau, kan het heel goed mogelijk zijn dat u eigenlijk op zoek bent naar een contra expertisebureau. De tweede term is relatief onbekend en dat is jammer. Wij leggen u het verschil uit.

Schade expertisebureau

Een expertisebureau kan in twee varianten bestaan. Een schade expertisebureau is een bureau dat ook door een verzekeraar kan worden ingeschakeld om een schade van een klant te beoordelen. U begrijpt dat de ingehuurde schade expert niet volledig onafhankelijk kan zijn omdat hij immers betaald wordt door de verzekeraar.

Contra expertisebureau

Een contra expertisebureau is een bureau dat niet door een verzekeraar kan worden ingeschakeld. De expert wordt geen schade expert genoemd maar een contra expert. Hij of zij is net zo goed op de hoogte van alle polisvoorwaarden als de schade expert van de verzekeraar. De contra expert en de schade expert komen, nadat zij ieder voor zich onderzoek hebben gedaan, bij elkaar om de schade te bespreken. Daaruit vloeit vervolgens de schade uitkering uit voort.

U begrijpt, onze contra expert heeft uw belangen voor ogen en zet zich volledig voor u in, zodat u daadwerkelijk de schade kunt herstellen en niet in de problemen komt. Schadeoplossing Nederland B.V. biedt nationaal haar expertise diensten aan. Kortom; waar u ook woont in Nederland, wij komen naar u toe.

Vrijblijvend advies vragen
Expertisebureau taxatie door schade expert of contra expert

95% van onze klanten behalen
meer vergoeding bij schade

We hadden in onze huiskamer lekkage door de buren en mijn verzekeraar had Expertisebureau CED ingeschakeld, wat een onbekwame expert!
Na wekenlang in gesprek geweest te zijn met onze verzekering ABN Amro en CED expert betreffende de hoogte van de schade adviseerde ABN Amro ons om een contra expert in te schakelen, omdat ook zij niet verder met deze man kwamen.
Na even googelen en de goede reviews te hebben gelezen, contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland B.V., Yvonne, deze stelde ons gelijk gerust en na de intake en de benodigde papieren nam Schadeoplossing alles van ons over.
We kregen Dhr. Sepoyan als contra expert, wat een aardige man met veel kennis omtrent schade oplossingen, echt een topper! Deze heeft tijdens zijn bezoek met een andere expert van CED bij ons thuis een overeenstemming over de schade bereikt waar we zeer blij mee zijn.
Ik kan iedereen Schadeoplossing Nederland B.V aanraden. Top bedrijf met TOP medewerkers! Dhr.Sepoyan en Yvonne Bedankt!

Google ReviewIlona Overmeer, Google Review
Na heel veel gedoe met het CED en een onbekwame schade expert zijn wij in contact gekomen met Dhr. Sepoyan van Schadeoplossing Nederland. Hij heeft meer voor elkaar weten te krijgen in twee weken dan de voorgaande zes maanden door het CED. Eindelijk kunnen wij weer normaal wonen. Ik zou iedereen Schadeoplossing Nederland aanbevelen, ze doen wat ze beloven en houden je netjes op de hoogte van de voortgang. Ontzettend bedankt voor jullie hulp.
Google ReviewNivetha Kanthia, Google Review
Onrecht is recht gezet.
Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten contact te zoeken met Schadeolossing NL. Vrijdag een telefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandagochtend al een telefoontje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze had vervolgens snel bekeken wat de situatie was, wist hoofd en bijzaken goed van elkaar te scheiden.
Tot onze verbazing kregen een dag later een mail van onze verzekeraar. Zij hadden de zaak nog eens bezien en toch besloten uit te keren. Dit kon geen toeval zijn. Wat blijkt, Schadeoplossing NL had een zgn. Akte van Benoeming aangevraagd bij onze verzekeraar,
waar men blijkbaar van was geschrokken en besloten had eieren voor hun geld te kiezen.
Kortom: snelheid van handelen, inzicht in de situatie & materie, en hun doortastendheid krijgen van de Stichting Landschapsbeheer Oss een vette pluim!
Google ReviewHans Hurkmans, Google Review
Zeer goed geholpen door de heer Sepoyan na onze waterschade. Uiteindelijk werd er een veel hoger bedrag uitgekeerd door de verzekering. Super bedankt een top bedrijf zeer zeker een aanrader.
Google ReviewAndré Ruepert, Google Review
Ben zeer tevreden over de afwikkeling van de schade. Ardash Sepoyan kwam dezelfde week langs, is zeer vakkundig en neemt alles uit handen. De klantenservice is erg vriendelijk en communicatie is eerlijk en duidelijk. Ardash Sepoyan en Frank bedankt, jullie krijgen een dikke 10. Chapeau!
Google ReviewLilian Hurkmans, Google Review
Ik raad iedereen Schadeoplossing aan! Na een grote brand in ons woonhuis wisten we niet meer wat we moesten doen en onze wereld storte in! Er moest zoveel gebeuren en geregeld worden, dit konden wij er niet bij hebben. We wisten ons geen raad meer.
Na een week contact opgenomen met schadeoplossing.nl. Yvonne stond ons telefonisch gerust en een dag later stond Ardash bij ons om de schade op te nemen. Ze hebben alles voor ons geregeld en een bedrag los gekregen waar wij recht op hadden, meer dan het dubbele van wat de verzekering wilde betalen. Ik wil schadeoplossing super bedanken voor de super service! Door hun goede hulp kunnen wij weer proberen ons leven op te pakken en hebben we er een mooi huis voor terug gekregen.
Dank jullie wel
Google ReviewIngrid Erven, Google Review
Bij schade: ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!!
Wij hebben in augustus een lekkage in de badkamer gehad. Daarvoor de verzekering gebeld met de vraag met spoed een expert te regelen. Met spoed omdat tegelijkertijd met de lekkage bij mij kanker werd ontdekt waarvoor ik een zware operatie moest ondergaan. Na uiteindelijk 7 weken kwam de expert. Vervolgens werd de schade vastgesteld toen de reparatie nog aan de gang was. Ik heb diverse keren de expert proberen te benaderen over de onjuistheid van het schadebedrag. Deze verwees mij naar de verzekeringsmaatschappij en vice versa. Uiteindelijk ‘gedreigd’ met contra-expertise. Op dat moment was ik helemaal niet op de hoogte hoe deze contra-expertise zou functioneren en welke kosten eraan verbonden zouden zijn. Toen de reactie op mijn brief weer een was waar ik niks mee kon heb ik de daad bij het woord gevoegd en Schadeoplossing ingeschakeld:
WAT EEN OPENBARING!!!
Inderdaad: ik kreeg de hele vriendelijke Yvonne aan de telefoon die mij haarfijn uitlegde dat de contra-expertise voor mij geheel kosteloos zou zijn. Vervolgens werd expert, de heer Sepoyan, toegewezen. Mijnheer Sepoyan bezocht ons korte tijd later en bevestigde onze terechte claim. Mijnheer Sepoyan was zeer op de hoogte hoe het allemaal werkt in verzekeringsland want wederom een volgende expert, door de verzekering aangesteld, werd naar huis gestuurd omdat hij zich kennelijk niet voldoende op de zaak had voorbereid. Uiteindelijk met de derde expert is een overeenstemming bereikt. Daarbij heeft de heer Sepoyan kunnen bewerkstelligen dat de aan uiteindelijke uitkering nog een extra schadebedrag is toegekend. De heer Sepoyan heeft zich volledig als bemiddelaar voor ons opgesteld waardoor we deze ‘strijd’ uiteindelijk hebben gewonnen.
Een rapportcijfer 10 krijg je niet makkelijk maar voor Schadeoplossing kan ik geen lager cijfer bedenken. ‘UITERMATE UITMUNTEND’ kun je het ook noemen. De empathische Yvonne en de vakbekwame mijnheer Sepoyan hebben deze waardering verdiend.
En in het vervolg bij schade : ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!!
Robert Aarts

Google ReviewRobert Aarts,