Expertisebureau voor water- en brandschade

Expertisebureau Schadeoplossing Nederland B.V. is uw solide en professionele partner, als het gaat om schadeafwikkeling in en om uw woning. Ons expertisebureau is gespecialiseerd in brand- en waterschade. Wij zijn volledig onafhankelijk en staan u met raad en daad terzijde. Onze klanten worden van begin tot eind geholpen en staan er niet meer alleen voor. Wij zijn een nationaal expertisebureau, wat wil zeggen dat wij over heel Nederland actief zijn. Hierna zetten wij voor u op een rijtje wat de gevolgen zijn van uw keuze voor een schade-expertisebureau of een contra-expertisebureau.

Een schade-expertisebureau

 • Kosten van de schade-expert zijn al verwerkt in uw premie

 • Schade-expertise door de (niet onafhankelijke) schade-expert van de verzekeraar

 • Het is uw woord tegen dat van de verzekeraar

 • U staat er letterlijk alleen voor

 • Vaak slechts een minimale uitkering voor de schade

 • Onduidelijk of alle gevolgschade wordt meegenomen

 • Hulp tot aan de uitkering van de schade

 • Steeds wachten op uw verzekeraar

 • Iedere keer een ander persoon aan de lijn

 • Weinig transparantie

Een contra-expertisebureau

 • Kosten van de contra-expert zijn ook al in uw premie verwerkt!

 • Contra-expertise door onze onafhankelijke expert

 • Onze expert staat tegenover uw verzekeraar

 • U staat er niet meer alleen voor

 • In 95% van de gevallen een hogere schade uitkering

 • Inclusief oog voor alle gevolgschade

 • Hulp van begin tot eind

 • Begrip voor het feit dat u uw schade snel afgehandeld wilt hebben

 • Direct telefoonnummer van onze expert

 • Transparante dienstverlening

Direct vrijblijvend advies

Ik heb brandschade

Bijvoorbeeld door een keukenbrand, schoorsteenbrand, brand in de meterkast of een complete woningbrand. Wij helpen u verder.

Meer info

Ik heb waterschade

Bijvoorbeeld door een lekkage van het dak of in de badkamer. Ook bij een overstroming kunnen wij u verder helpen met onze expertise.

Meer info

Ik heb inbraakschade

Is er ongewenst iemand uw woning binnengetreden? Meestal is er dan ook sprake van inbraakschade. Schakel ons direct in.

Meer info

Wat is een expertisebureau?

Wanneer u op zoek bent naar een schade-expertisebureau, kan het heel goed mogelijk zijn dat u eigenlijk op zoek bent naar een contra-expertisebureau. De tweede term is relatief onbekend – en dat is jammer. Wij leggen u het verschil hier uit.

Schade-expertisebureau

Een expertisebureau kan er in twee varianten bestaan: zowel voor de particulier c.q. het bedrijf als voor de verzekeraar. Een schade-expertisebureau is dus ook een bureau dat de verzekeraar kan inschakelen om een schade van een klant te beoordelen. U begrijpt dat de ingehuurde schade-expert niet volledig onafhankelijk kan zijn, omdat de verzekeraar hem of haar immers betaalt.

Contra-expertisebureau

Een contra-expertisebureau kan niet worden ingeschakeld door een verzekeraar. De experts die hier werken, worden ook geen schade-expert genoemd, maar contra-expert. Hij of zij is net zo goed op de hoogte van alle polisvoorwaarden als de schade-expert van de verzekeraar. De contra-expert en de schade-expert komen, nadat zij ieder voor zich onderzoek hebben gedaan, bij elkaar om de schade te bespreken. Daar vloeit vervolgens de schade-uitkering uit voort.

Het mag duidelijk zijn: onze contra-expert heeft úw belangen voor ogen en zet zich volledig voor u in, zodat u daadwerkelijk de schade kunt herstellen en niet in de problemen komt. Schadeoplossing Nederland B.V. biedt nationaal haar expertisediensten aan. Kortom, waar u ook woont in Nederland, wij komen naar u toe!

Vrijblijvend advies vragen
Expertisebureau taxatie door schade expert of contra expert

95% van onze klanten behaalt 
meer vergoeding bij schade

We hadden in onze huiskamer lekkage door de buren en mijn verzekeraar had Expertisebureau CED ingeschakeld, wat een onbekwame expert!
Na wekenlang in gesprek geweest te zijn met onze verzekering ABN Amro en CED expert betreffende de hoogte van de schade adviseerde ABN Amro ons om een contra expert in te schakelen, omdat ook zij niet verder met deze man kwamen.
Na even googelen en de goede reviews te hebben gelezen, contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland B.V., Yvonne, deze stelde ons gelijk gerust en na de intake en de benodigde papieren nam Schadeoplossing alles van ons over.
We kregen Dhr. Sepoyan als contra expert, wat een aardige man met veel kennis omtrent schade oplossingen, echt een topper! Deze heeft tijdens zijn bezoek met een andere expert van CED bij ons thuis een overeenstemming over de schade bereikt waar we zeer blij mee zijn.
Ik kan iedereen Schadeoplossing Nederland B.V aanraden. Top bedrijf met TOP medewerkers! Dhr.Sepoyan en Yvonne Bedankt!

Google ReviewIlona Overmeer, Google Review
Na heel veel gedoe met het CED en een onbekwame schade expert zijn wij in contact gekomen met Dhr. Sepoyan van Schadeoplossing Nederland. Hij heeft meer voor elkaar weten te krijgen in twee weken dan de voorgaande zes maanden door het CED. Eindelijk kunnen wij weer normaal wonen. Ik zou iedereen Schadeoplossing Nederland aanbevelen, ze doen wat ze beloven en houden je netjes op de hoogte van de voortgang. Ontzettend bedankt voor jullie hulp.
Google ReviewNivetha Kanthia, Google Review
Onrecht is recht gezet.
Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten contact te zoeken met Schadeolossing NL. Vrijdag een telefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandagochtend al een telefoontje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze had vervolgens snel bekeken wat de situatie was, wist hoofd en bijzaken goed van elkaar te scheiden.