Er is in uw buurt brand geweest

…en u kunt helpen!

…en u kunt helpen!

Onze brandschade-expert helpt gedupeerden om de juiste – eerlijke – vergoeding te krijgen voor hun brandschade.

Contra-expertise bij schade helpt uw conflict met de verzekeraar op te lossen.

Uw buren verder helpen

Simpele acties, grote impact

Uw buren hebben brand gehad. Daardoor zitten ze vermoedelijk met de handen in het haar. Er komt namelijk nogal wat op je af na een brand. Dat zijn niet alleen emoties, maar er moet ook heel veel geregeld worden. Weet u dat uw buren recht hebben op een onafhankelijke schade-expert? Onze expert kan hen van begin tot eind verder helpen. Wij zorgen ervoor dat zij de juiste, eerlijke schadevergoeding krijgen.

“Een eerlijke vergoeding”

Ontzorgen en zorgen voor een eerlijke vergoeding is wat Schadeoplossing doet. Een echte aanrader dus wanneer je schade hebt opgelopen en zelf door alle zorgen het overzicht verliest op wat er allemaal geregeld moet worden. Daarbij hebben wij dankzij Schadeoplossing een eerlijke vergoeding gekregen en weet ik zeker dat het bedrag veel lager was uitgevallen wanneer we het zelf hadden afgehandeld. -Mevr. J. Hennessy

Zo kunt u uw buren helpen!

Geef ons telefoonnummer door: 088 – 888 5000

De snelste weg om uw buren te helpen? Geef uw buren zo gauw mogelijk ons telefoonnummer door: 088 – 888 5000. Wij informeren hen over de vervolgstappen na de brand en we leggen uit waarom contra-expertise zo belangrijk is: snellere afhandeling en meestal hogere schadevergoeding.

Verwijs naar onze website: Schadeoplossing.nl

Op onze website kunnen mensen die gedupeerd zijn door brand veel informatie vinden. Hoe werkt het met de verzekering? Waarom zou u een contra-expert inschakelen? Hoe zit het met de kosten? Wij geven u antwoord op dit soort vragen in heldere taal.

Stuur een kant-en-klaar bericht via Whatsapp

Heeft u het telefoonnummer van uw gedupeerde buren? U kunt hen in dat geval ook met een kant-en-klaar appbericht informeren over de mogelijkheid van kosteloze contra-expertise. Klik op de knop hieronder, selecteer het telefoonnummer van uw buurman of buurvrouw en verstuur het bericht.

Stuur een kant-en-klaar bericht via e-mail

Heeft u het mailadres van de gedupeerde? Dan kunt u er ook voor kiezen om onze kant-en-klare mail naar uw gedupeerde buren te sturen. Klik op de knop hieronder, vul het e-mailadres in en verstuur het bericht.

Tag deze mensen op social media!

Tag op social media degene die gedupeerd is door brand. Als u dit doet, krijgt of hij zij direct de juiste informatie te zien, die nodig is om verder geholpen te kunnen worden.

Tag op Facebook of Twitter

Face-to-face praten over contra-expertise

Ga eens langs bij de gedupeerde. Alle extra steun helpt. Dus ook door even van mens tot mens met elkaar te praten over de brand en de gevolgen ervan. Tijdens dat gesprek kunt u aangeven dat kosteloze contra-expertise zowel praktisch als financieel interessant is voor uw buren.

Een informatiefolder door de bus

Heeft u geen of weinig contact met uw buren, maar wilt u hen wel helpen? Wij sturen u graag een informatiefolder toe, die u bij hen door de brievenbus kunt doen.

 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade