Home > Lekkage > Lekkage door de afvoer

Lekkage door de afvoer. Wij helpen met uw verzekering

Lekkage door de afvoer. Wij helpen met uw verzekering

Wanneer u geconfronteerd wordt met de onaangename verrassing van een lekkage door de afvoer, kan de schade aanzienlijk zijn. Wateroverlast kan leiden tot kostbare schades aan de opstal van uw woning, en zelfs aan uw inboedel. Omdat zo’n schade vaak onverwacht komt, is de noodzaak van een juiste schadevergoeding vanuit uw verzekering groot.

Het korte verhaal

Veelvoorkomende oorzaak

Achterstallig onderhoud

Belangrijke knelpunten

Lage vergoeding

Benodigde verzekering

Opstalverzekering

Recht op contra-expertise?

Ja, kosteloos

Stappenplan voor een succesvolle claim

 1. De schade bij uw verzekeraar melden
 2. De schade bij onze contra-expert melden
 3. Akkoord over het uit te keren bedrag
 4. Schade (laten) ruimen
 5. Herstel van de schade
 • Eerlijk advies

  "Eerlijk advies"

  De mensen van Schadeoplossing Nederland zijn vakkundig. Ze kunnen goed de schade in kaart brengen en geven eerlijk advies. Tevens zorgen zij voor een snelle afhandeling met de verzekeraar.

  Dhr. R. ter Beek

  Overijssel

 • Wist er veel meer uit te halen

  "Wist er veel meer uit te halen"

  8 mei een inbraak gehad. De verzekeringsmaatschappij kwam met een “fooi” als uitbetaling. Schadeoplossing wist er veel meer uit te halen. Enorm bedankt! Ik zou jullie aan iedereen aanraden!!!

  Mevr. M. Schaart

 • Onrecht is recht gezet

  "Onrecht is recht gezet"

  Wij zijn blij dat we Schadeoplossing Nederland hebben ingeschakeld. Voor dit werden we maar aan het lijntje gehouden door bepaalde partijen. Toen we in contact met Schadeoplossing Nederland kwamen is ons alles uit handen genomen en hebben ze het tot een goed einde weten te brengen. Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat!

  Mevr. N Tichem

  Zuid-Holland

Schade-expertise van uw verzekering en de vergoeding

Bij het melden van waterschade bij uw verzekeraar zal een schade-expert de schade beoordelen. Deze schade-expertise is erg belangrijk voor het vaststellen van de oorzaak en de omvang van de schade. De bevindingen van de schade-expert bepalen in grote mate de vergoeding die u ontvangt. Verzekeringsmaatschappijen hebben vaak eigen experts in dienst of huren deze extern in. Daarnaast heeft u het recht om een onafhankelijke contra-expert in te schakelen die uw belangen behartigt.

Wanneer u het alleen met uw verzekeraar probeert op te lossen

Wanneer u zonder contra-expertise probeert de schade met uw verzekeraar op te lossen, kan dit leiden tot een lagere vergoeding dan waar u recht op heeft. Verzekeraars willen uitkeringen vaak beperken om kosten te sparen. Dit kan resulteren in een lang en frustrerend proces, waarbij u riskeert hoge kosten te moeten maken voor het herstel van de gevolgschade. Met een deskundige contra-expert staat u sterker en vergroot u uw kans op een eerlijke en volledige vergoeding van uw schade.

Onze contra-expertise bij een afvoer lekkage

Heeft u te maken met een afvoer lekkage en lijkt de oplossing met uw verzekeraar complex? Maak u geen zorgen, wij bieden professionele ondersteuning. Een lekkage door de afvoer kan veel ongemak en schade veroorzaken, en de afhandeling ervan met de verzekeraar kan soms ingewikkeld zijn. Gelukkig staan wij voor u klaar met onze contra-expertise om u door dit proces te begeleiden.

Een hogere vergoeding voor uw gevolgschade

Door onze contra-expertise in te schakelen, kunt u aanzienlijk meer ontvangen dan het initiële bedrag dat door de verzekeraar werd voorgesteld. Wij doen een onafhankelijke en deskundige schadevaststelling, wat veelal resulteert in een hogere vergoeding. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele extra kosten, want onze service is kosteloos voor iedere verzekerde in Nederland.

Wanneer u met schade door een verstopte afvoer of lekkage kampt, kunt u op ons rekenen. Wij helpen u stap voor stap, zorgen voor een eerlijke schadeafhandeling en regelen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Zo kunt u zich focussen op het herstel, zonder de angst voor onverwachte hoge kosten. Uw lekkage is al vervelend genoeg; laat de financiële en administratieve zorgen aan ons over. Schakel ons direct in.

 • Naar onze tevredenheid

  "Naar onze tevredenheid"

  Wij hadden behoorlijke waterschade door een lekkage in de badkamer. Na flink wat hak en breekwerk, werd aan ons door de verzekering een nogal discutabel laag bedrag aangeboden. Wij hebben toen Schadeoplossing Nederland ingeschakeld en zijn bijgestaan de contra-expert welke ons op een zeer vriendelijke, vakbekwame en pro-actieve manier heeft geholpen. Door zijn inzet heeft de verzekering uiteindelijk op vrij korte termijn naar onze tevredenheid uitgekeerd.

  Dhr. W. Kempers

  Limburg

 • Top bedrijf

  "Top bedrijf"

  We hadden in onze huiskamer lekkage door de buren en mijn verzekeraar had een expertisebureau ingeschakeld. Na wekenlang in gesprek geweest te zijn met onze verzekering en hun schade-expert betreffende de hoogte van de schade adviseerden zij ons om een contra-expert in te schakelen, omdat ook zij niet verder met deze man kwamen. Na even googelen en de goede reviews te hebben gelezen, contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland. Zij stelden ons gelijk gerust en na de intake en de benodigde papieren nam Schadeoplossing alles van ons over. We kregen een contra-expert, een aardige man met veel kennis omtrent Schade oplossingen, echt een topper! Deze heeft tijdens zijn bezoek met een andere schade-expert bij ons thuis een overeenstemming over de schade bereikt waar we zeer blij mee zijn. Ik kan iedereen Schadeoplossing Nederland aanraden. Top bedrijf met TOP medewerkers, bedankt!

  Mevr. I. Kool

Deel alle informatie over een lekkage aan een dakkapel!

Waarom onze hulp inschakelen?

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade