137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Lekkage door de afvoer. Wij helpen met uw verzekering

Wanneer u geconfronteerd wordt met de onaangename verrassing van een lekkage door de afvoer, kan de schade aanzienlijk zijn. Wateroverlast kan leiden tot kostbare schades aan de opstal van uw woning, en zelfs aan uw inboedel. Omdat zo’n schade vaak onverwacht komt, is de noodzaak van een juiste schadevergoeding vanuit uw verzekering groot.

Lekkage door de afvoer. Wij helpen met uw verzekering

Schade-expertise van uw verzekering en de vergoeding

Bij het melden van waterschade bij uw verzekeraar zal een schade-expert de schade beoordelen. Deze schade-expertise is erg belangrijk voor het vaststellen van de oorzaak en de omvang van de schade. De bevindingen van de schade-expert bepalen in grote mate de vergoeding die u ontvangt. Verzekeringsmaatschappijen hebben vaak eigen experts in dienst of huren deze extern in. Daarnaast heeft u het recht om een onafhankelijke contra-expert in te schakelen die uw belangen behartigt.

Wanneer u het alleen met uw verzekeraar probeert op te lossen

Wanneer u zonder contra-expertise probeert de schade met uw verzekeraar op te lossen, kan dit leiden tot een lagere vergoeding dan waar u recht op heeft. Verzekeraars willen uitkeringen vaak beperken om kosten te sparen. Dit kan resulteren in een lang en frustrerend proces, waarbij u riskeert hoge kosten te moeten maken voor het herstel van de gevolgschade. Met een deskundige contra-expert staat u sterker en vergroot u uw kans op een eerlijke en volledige vergoeding van uw schade.

Onze contra-expertise bij een afvoer lekkage

Heeft u te maken met een afvoer lekkage en lijkt de oplossing met uw verzekeraar complex? Maak u geen zorgen, wij bieden professionele ondersteuning. Een lekkage door de afvoer kan veel ongemak en schade veroorzaken, en de afhandeling ervan met de verzekeraar kan soms ingewikkeld zijn. Gelukkig staan wij voor u klaar met onze contra-expertise om u door dit proces te begeleiden.

Een hogere vergoeding voor uw gevolgschade

Door onze contra-expertise in te schakelen, kunt u aanzienlijk meer ontvangen dan het initiële bedrag dat door de verzekeraar werd voorgesteld. Wij doen een onafhankelijke en deskundige schadevaststelling, wat veelal resulteert in een hogere vergoeding. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele extra kosten, want onze service is kosteloos voor iedere verzekerde in Nederland.

Wanneer u met schade door een verstopte afvoer of lekkage kampt, kunt u op ons rekenen. Wij helpen u stap voor stap, zorgen voor een eerlijke schadeafhandeling en regelen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Zo kunt u zich focussen op het herstel, zonder de angst voor onverwachte hoge kosten. Uw lekkage is al vervelend genoeg; laat de financiële en administratieve zorgen aan ons over. Schakel ons direct in.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade