Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen

Schade uitgelicht

Kortsluiting in de meterkast en een opgebolde vloer

Almere – De meterkast is een plek, die om extra oplettendheid vraagt. We hebben er al eerder over geschreven, want het blijft toch een ruimte, waar het vaak misgaat door kortsluiting. Ook in Almere kregen we met een brandschade te maken die ontstond door kortsluiting in de meterkast. Waarom deze kortsluiting optrad, is vooralsnog onbekend. Gelukkig zijn er geen dodelijke slachtoffers gevallen.

Bijkomende schade en een trage voortgang

De brand werd geblust door de brandweer, met allerlei extra schade als gevolg. Denk bijvoorbeeld aan een opgebolde vloer door het bluswater. Daarna gingen de gedupeerden zo snel mogelijk in gesprek met de verzekeraar, maar helaas kwamen zij er samen niet uit. De vergoeding was onvoldoende, de communicatie verliep niet goed en de schadeafhandeling leek erg lang te gaan duren.

Onze hulp aan deze verzekerde

Daarom is er verder gekeken naar andere oplossingen. Via een zoekactie op internet kwamen de gedupeerden bij ons uit. Wij konden helpen met onze contra-expertise diensten en een partner van ons kon het gedeeltelijk herstel regelen. Deze klant werd hierdoor écht verder geholpen.

Voorkomen en genezen

Kortsluiting in de meterkast is erg verraderlijk. Wij raden u daarom aan om altijd een rookmelder in de buurt van de meterkast te plaatsen. Dit kan u enorm veel schade besparen, omdat u er sneller bij bent. Heeft u ook te maken met een vergelijkbare schade als deze? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Bel 088 – 888 5000.

De brand is begonnen op de plek van de meterkast.

afb. 1 De brand is begonnen op de plek van de meterkast.

Brandschade aan de deur.

afb. 2 Brandschade aan de deur.

Roetschade als gevolg van de brand.

afb. 3 Roetschade als gevolg van de brand.

Opgebolde houten vloer door het bluswater.

afb. 4 Opgebolde houten vloer door het bluswater.

 • Bedankt voor alles

  "Bedankt voor alles"

  ik heb op 30 nov. brand gehad en wist niet wat te doen, gelukkig nam Schadeoplossing contact met mij op en hebben alles overgenomen voor me, van spullen die brand overleeft hadden opslaan/reinigen/terugplaatsen tot de betaling van de verzekering en voorschotten voor alles wat ik kwijt was. Dit was een traumatische ervaring en ook bij verdrietige gesprekken om de kleinste dingen was er vriendelijkheid, begrip en geduld. Niet wetende wat er op je af komt als zoiets gebeurd. Ik ben 2 maanden het huis uit geweest en had het niet alleen kunnen regelen. De geruststelling dat ik ook nog mag bellen bij vragen achteraf is super. ik ben jullie allemaal erg dankbaar, iedereen heeft mij met zijn eigen taken geholpen en nooit een negatieve tegenreactie gehad. Heel erg bedankt voor alles.

  Mevr. V. van der Bleek

 • In woord en daad bijgestaan

  "In woord en daad bijgestaan"

  Na een brand in onze slaapkamer is er veel brand en roetschade ontstaan. Onze eigen verzekering bood een te lage vergoeding aan, ook de benadering was niet bepaald empathisch. Gelukkig werden wij in woord en daad bijgestaan door Schadeoplossing Nederland. Zo kregen wij wel een reële vergoeding en zij hebben ons alle zorgen letterlijk uit handen genomen op een vriendelijke en professionele wijze.

  Dhr. J. Huisman

  Zuid-Holland

Deel deze informatie!

 • Echt een steun voor ons geweest

  "Echt een steun voor ons geweest"

  In de nachtelijke uren is er bij ons brand ontstaan. De volgende morgen contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland en na 2 uur was de contra-expert bij ons aanwezig. We hebben duidelijke uitleg gekregen wat het vervolg zou zijn. Daarna is alles door Schadeoplossing Nederland goed, snel en tot volle tevredenheid afgehandeld. In een tijd van radeloosheid, want opeens zit je in een soort verschrikkelijke nachtmerrie, echt een steun voor ons geweest. Van ons krijgt hij de maximale 5 sterren.

  Fam. van Wetering

  Zuid-Holland

35+ Tips bij brand checklist

35+ tips om brand te voorkomen

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade