Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen bij uw brand in Rotterdam?

Schade uitgelicht

Kortsluiting in de meterkast en een opgebolde vloer

Almere – De meterkast is een plek, die om extra oplettendheid vraagt. We hebben er al eerder over geschreven, want het blijft toch een ruimte, waar het vaak misgaat door kortsluiting. Ook in Almere kregen we met een brandschade te maken die ontstond door kortsluiting in de meterkast. Waarom deze kortsluiting optrad, is vooralsnog onbekend. Gelukkig zijn er geen dodelijke slachtoffers gevallen.

Bijkomende schade en een trage voortgang

De brand werd geblust door de brandweer, met allerlei extra schade als gevolg. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer die omhoog kwam door het bluswater. Daarna gingen de gedupeerden zo snel mogelijk in gesprek met de verzekeraar, maar helaas kwamen zij er samen niet uit. De vergoeding was onvoldoende, de communicatie verliep niet goed en de schadeafhandeling leek erg lang te gaan duren.

Onze hulp aan deze verzekerde

Daarom is er verder gekeken naar andere oplossingen. Via een zoekactie op internet kwamen de gedupeerden bij ons uit. Wij konden helpen met onze contra-expertise diensten en een partner van ons kon het gedeeltelijk herstel regelen. Deze klant werd hierdoor écht verder geholpen.

Voorkomen en genezen

Kortsluiting in de meterkast is erg verraderlijk. Wij raden u daarom aan om altijd een rookmelder in de buurt van de meterkast te plaatsen. Dit kan u enorm veel schade besparen, omdat u er sneller bij bent. Heeft u ook te maken met een vergelijkbare schade als deze? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Bel 088 – 888 5000.

De brand is begonnen op de plek van de meterkast.

afb. 1 De brand is begonnen op de plek van de meterkast.

Brandschade aan de deur.

afb. 2 Brandschade aan de deur.

Roetschade als gevolg van de brand.

afb. 3 Roetschade als gevolg van de brand.

Opgebolde houten vloer door het bluswater.

afb. 4 Opgebolde houten vloer door het bluswater.

 • Fantastisch geholpen!

  "Fantastisch geholpen!"

  Ik heb waterschade gehad door mijn cv ketel. Mijn verzekering kwam mij niet naar behoren tegemoet. Ik las over Schadeoplossing Nederland en heb hen gebeld. Heel snel kwam de expert en die heeft mij fantastisch geholpen! Door Schadeoplossing Nederland heb ik een nieuwe vloer, mijn plafond weer netjes en een bedrag voor de overige schade. Alle lof voor Schadeoplossing. Ik zal jullie aan al mijn kennissen aanbevelen! Nogmaals hartelijk dank!

  Mevr. J. vd Berge

  Zuid-Holland

 • Alle zorg werd bij mij weggenomen

  "Alle zorg werd bij mij weggenomen"

  Na een waterschade kreeg ik bij mijn inboedelverzekering, door vele schademeldingen, geen contact. Ik was radeloos en wist niet hoe verder. Contact opgenomen met Schadeoplossing. Zij hebben alle zorg bij mij weggenomen en de verdere regie in handen genomen. Van het inschakelen van een schade-expert, het zoeken naar een leverancier voor hetzelfde laminaat en de hele afhandeling bij de verzekering. Kortom, meer dan tevreden over Schadeoplossing Nederland.

  Dhr. M. Voncken

  Limburg

Deel deze informatie!

 • Meer dan tevreden

  "Meer dan tevreden"

  Na een waterschade kreeg ik bij mijn inboedelverzekering, door vele schademeldingen, geen contact. Ik was radeloos en wist niet hoe verder. Toen had ik contact gezocht met Schadeoplossing Nederland. Zij hebben alle zorg bij mij weggenomen en de verdere regie in handen genomen. Van het inschakelen van een schade-expert, gezocht naar een leverancier voor hetzelfde laminaat, een vloerenbedrijf, en de hele afhandeling bij de verzekering.

  Kortom, meer dan tevreden over Schadeoplossing Nederland.

  Dhr. M. Voncken

  Limburg

35+ Tips bij brand checklist

35+ tips om brand te voorkomen

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade