Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen

Schade uitgelicht

Schimmel in het chalet door gesprongen leiding

Schimmel in het chalet door gesprongen leiding

Loosdrecht – Na enige tijd afwezig te zijn geweest, was het voor dit gezin weer eens de hoogste tijd om tot rust te komen in hun chalet in Breukelen. Toen het gezin daar aankwam, wachtte hen een onaangename verrassing: de leiding in de kruipruimte was gesprongen en het chalet zat volledig onder de schimmel.

Er was overal schimmel

Het water kon op zich prima in de grond trekken, maar boven de kruipruimte zorgde dit voor een bijzonder vochtig binnenklimaat. Hierdoor heeft schimmel vrij baan gekregen om zich over het gehele chalet te verspreiden. De schade is enorm en het vakantiegevoel van dit gezin was hierdoor acuut voorbij. Geen welverdiende rust, maar gelijk zorgen en stress. De verzekeraar werd ingeschakeld, maar de communicatie verliep niet goed. Ook liet de geboden schadevergoeding te wensen over.

Een betere schadeafhandeling

Schadeoplossing Nederland werd ingeschakeld en heeft dit gezin geholpen. Door sterk te staan voor een hogere schadevergoeding, door de schade sneller af te handelen én door beter bereikbaar te zijn bij vragen.

Via mond-tot-mondreclame werd dit gezin op het idee gebracht om contact op te nemen met Schadeoplossing Nederland. Wij blijven het mooi vinden om te zien hoe een tevreden klant weer een andere klant kan aandragen. Dit bevestigt de erg hoge kwaliteit van onze contra-expertise.

Chalet verwoest door gesprongen waterleiding. Er ontstond schimmel op de vloer en tegen de muur..

afb. 1 Chalet verwoest door gesprongen waterleiding. Er ontstond schimmel op de vloer en tegen de muur.

Overal schimmel door veel te veel vocht.

afb. 2 Overal schimmel door veel te veel vocht.

De kruipruimte van het chalet waar de leiding was gesprongen.

afb. 3 De kruipruimte van het chalet waar de leiding was gesprongen.

 • Super service

  "Super service"

  Super service, 5 sterren zijn echt te weinig! Wij hadden een grote lekkage aan de woning. Door onze verzekering kregen wij alleen maar meer problemen. Schadeoplossing Nederland heeft de schade uit onze handen genomen en de grote schade professioneel opgelost. Wij willen hen hartelijk bedanken voor de hulp en steun die wij destijds hebben ontvangen.

  Ik raad iedereen Schadeoplossing aan! Super service/ professioneel/ betrouwbaar en klantvriendelijk. Super bedankt!

  Eetpaleis

 • Nam al het werk uit handen

  "Nam al het werk uit handen"

  Tijdens de storm op 18 februari van dit jaar is een groot gedeelte van ons dak eraf gewaaid, met als gevolg een enorme waterschade. De situatie was door de schade zo complex dat wij het niet meer konden overzien; elke dag werd aan de lijst met narigheid iets nieuws toegevoegd. Dat veroorzaakte veel stress, ook in het contact met de verzekeraar. Wij hebben vervolgens Schadeoplossing Nederland B.V. ingeschakeld met het verzoek om hulp en een contra-expertise. Schadeoplossing Nederland nam ons al het werk uit handen en ging professioneel en voortvarend te werk. Er kwamen oplossingen voor de schade en een regeling met onze verzekeraar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dankzij deze interventie een eerlijke vergoeding hebben gekregen voor de omvangrijke schade. Dit bedrag zou zeker anders zijn geweest als wij deze kwestie zelf hadden moeten afhandelen.

  Mev. S. de Jager

Deel deze informatie!

 • Zo blij met die extra 400 euro

  "Zo blij met die extra 400 euro"

  Wij hadden helaas ook waterschade, 23 juni 2016. Onze verzekering voor opstal ingeschakeld. Was geen fijne expert. Daar kwam ook nog bij dat deze meneer zei, dat we 1000 euro kregen, maar hij wist dat er 500 eigen risico af ging. Dat wisten wij dus niet. Schadeoplossing benaderd. Snel geholpen en snel aanwezig. Deze contra-expert vond ook dat 't een paar honderd euro meer mocht zijn. We praten niet over wereld bedragen, maar wij zijn zo blij met die extra 400 euro. Nog bedankt voor jullie hulp en vele telefoontjes!

  Mevr. M. Rijnbende

Tips bij wateroverlast checklist

25+ Tips bij wateroverlast

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade