Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen bij uw brand in Rotterdam?

Schade uitgelicht

Schimmel in het chalet door gesprongen leiding

Schimmel in het chalet door gesprongen leiding

Loosdrecht – Na enige tijd afwezig te zijn geweest, was het voor dit gezin weer eens de hoogste tijd om tot rust te komen in hun chalet in Breukelen. Toen het gezin daar aankwam, wachtte hen een onaangename verrassing: de leiding in de kruipruimte was gesprongen en het chalet zat volledig onder de schimmel.

Er was overal schimmel

Het water kon op zich prima in de grond trekken, maar boven de kruipruimte zorgde dit voor een bijzonder vochtig binnenklimaat. Hierdoor heeft schimmel vrij baan gekregen om zich over het gehele chalet te verspreiden. De schade is enorm en het vakantiegevoel van dit gezin was hierdoor acuut voorbij. Geen welverdiende rust, maar gelijk zorgen en stress. De verzekeraar werd ingeschakeld, maar de communicatie verliep niet goed. Ook liet de geboden schadevergoeding te wensen over.

Een betere schadeafhandeling

Schadeoplossing Nederland werd ingeschakeld en heeft dit gezin geholpen. Door sterk te staan voor een hogere schadevergoeding, door de schade sneller af te handelen én door beter bereikbaar te zijn bij vragen.

Via mond-tot-mondreclame werd dit gezin op het idee gebracht om contact op te nemen met Schadeoplossing Nederland. Wij blijven het mooi vinden om te zien hoe een tevreden klant weer een andere klant kan aandragen. Dit bevestigt de erg hoge kwaliteit van onze contra-expertise.

Chalet verwoest door gesprongen waterleiding. Er ontstond schimmel op de vloer en tegen de muur..

afb. 1 Chalet verwoest door gesprongen waterleiding. Er ontstond schimmel op de vloer en tegen de muur.

Overal schimmel door veel te veel vocht.

afb. 2 Overal schimmel door veel te veel vocht.

De kruipruimte van het chalet waar de leiding was gesprongen.

afb. 3 De kruipruimte van het chalet waar de leiding was gesprongen.

 • Super geïnformeerd

  "Super geïnformeerd"

  Geweldig geholpen door Schadeoplossing. Door een lekkage in ons pakhuis (waar tot op heden nog steeds niks aan is gedaan) en waar ondertussen de muren bol staan van het vocht, ruiken de spullen muf en zit het weer in heel veel kleding. Schadeoplossing heeft ons super geïnformeerd nadat de schade-expert van onze verzekering ons wilde afschepen met een schadevergoeding die werkelijk nergens over ging.

  Na deze informatie gedeeld te hebben met onze schade-expert ging zij zonder enige tegengas overstag en kwam met een passender aanbod. Helaas zijn wij door onze schade-expert nog steeds de benadeelde partij omdat wij veel spullen en kleding al weg hebben moeten doen, maar hier wordt geen aandacht aan gegeven. Ook heeft dit verhaal nog een staartje aangezien de lekkage door laksheid van de Woningbouw vereniging nog steeds niet is opgelost. Mocht er hierdoor nog meer schade ontstaan en de schade-expert weer met een klein bedragje komen gaan wij zeker weer naar Schadeoplossing. Een contra-expertise door Schadeoplossing kunnen wij zeer zeker aanraden.

  Mevr. S. Klink

 • Fantastisch geholpen!

  "Fantastisch geholpen!"

  Ik heb waterschade gehad door mijn cv ketel. Mijn verzekering kwam mij niet naar behoren tegemoet. Ik las over Schadeoplossing Nederland en heb hen gebeld. Heel snel kwam de expert en die heeft mij fantastisch geholpen! Door Schadeoplossing Nederland heb ik een nieuwe vloer, mijn plafond weer netjes en een bedrag voor de overige schade. Alle lof voor Schadeoplossing. Ik zal jullie aan al mijn kennissen aanbevelen! Nogmaals hartelijk dank!

  Mevr. J. vd Berge

  Zuid-Holland

Deel deze informatie!

 • Snel en professioneel

  "Snel en professioneel"

  Nadat ons complete benedenverdieping overstroomd was en ons eigen verzekering enorm moeilijk deed en weigerde uit te keren, heb ik contact opgenomen met schadeoplossing. Het team van Schadeoplossing heeft dit voor ons op een super wijze opgelost. Erg snel en professioneel.

  Dhr. A. Murad

  Zuid-Holland

Tips bij wateroverlast checklist

25+ Tips bij wateroverlast

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade