Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen bij uw brand in Rotterdam?

Schade uitgelicht

Schuur compleet afgebrand door accubrand

Olst – Je hoort links en rechts weleens de waarschuwing om geen accu’s op te laden als je niet in de buurt bent of niet voldoende wakker bent. Dat geldt niet alleen voor telefoonaccu’s, maar ook voor accu’s van gereedschap. Dat het daarmee ook goed mis kan gaan, lees je hierna. Een hele schuur ging hierdoor in korte tijd in vlammen op.

Schuur compleet afgebrand

De oorzaak van de accubrand in de schuur was wellicht kortsluiting. Maar de accubrand kan ook zijn veroorzaakt door de vrijgekomen hitte tijdens het laden. De onderzoeker van de brand heeft daar geen uitsluitsel over kunnen geven. Hoe dan ook: de schade door deze brand is enorm. De schuur – compleet met overkapping – is helemaal afgebrand. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen.

Onze hulp met o.a. contra-expertise

De eigenaren van de compleet afgebrande schuur vonden dat het contact met hun verzekeraar te wensen overliet. Daarom hebben deze gedupeerden ons ingeschakeld. Wij konden dit gezin helpen met onze kosteloze contra-expertise, waardoor de schadevergoeding voor hen aanzienlijk hoger uitviel.

Ook het gedeeltelijk herstel mogen wij nog gaan coördineren. Dit soort branden zijn niet nieuw voor ons, waardoor wij gedupeerden ook bijna letterlijk uit de brand helpen. De gedupeerden kwamen in dit geval bij ons door middel van mond-tot-mondreclame.

Ook slachtoffer van brandschade?

Heeft u ook zo’n brand meegemaakt? Aarzel dan niet om uw schade bij ons te melden. Wij helpen u met de best mogelijke schadeafhandeling.

Afgebrande schuur door accubrand.

afb. 1 Afgebrande schuur door accubrand.

Binnenkant van de afgebrande schuur.

afb. 2 Binnenkant van de afgebrande schuur.

Zijkant van wat eerder de schuur met overkapping was.

afb. 3 Zijkant van wat eerder de schuur met overkapping was.

 • Dikke 5 sterren

  "Dikke 5 sterren"

  Door brand in onze woning kregen wij een schade-expert vanuit onze verzekering toegewezen. Uiteraard konden wij hiervan niet het hele huis opnieuw inrichten. Door de hulp van Schadeoplossing kunnen wij dit nu wel. Wij zijn enorm dankbaar voor hun inzet, in deze voor ons moeilijke tijd. Dikke 5 sterren voor jullie!

  Mevr. S. Meurink

 • Sloeg gelijk de spijker op z’n kop

  "Sloeg gelijk de spijker op z’n kop"

  dikke 5 sterren voor Schadeoplossing Nederland! 4oktober begon bij ons de ellende ...brand. Al snel kwam er een schoonmaak team en de verzekeringsexpert. In eerste instantie denk je nou dat gaat lekker vlot allemaal. Gelukkig belde daar schadeoplossing Nederland en had ik een hele lieve vrouw aan de telefoon. Ze sloeg gelijk de spijker op z'n kop. Wie, wat, hoe, wanneer enz. Nou idd wat te doen na een brand, ik had geen idee in ieder geval... De dag erna kwam gelijk iemand langs en ben blij toe!... M'n huis is weer een plaatje geworden en we kijken er naar uit om er weer zo snel mogelijk te gaan wonen.

  Mevr. A. den Tuinder

Deel deze informatie!

 • kun je op bouwen en vertrouwen

  "kun je op bouwen en vertrouwen"

  We zijn de organisatie enorm dankbaar voor de afwikkeling van de schade en onderhandeling met de verzekering na een brand in onze woning. Niet alleen de administratieve rompslomp werd ons voor een groot deel uit handen genomen, maar ook hun mental support, doortastendheid, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid hebben ons enorm goed gedaan. Op hen kun je bouwen en vertrouwen. Wij bevelen ze dan ook van harte aan voor de volle 100%!

  Mevr. J. Kunst

  Flevoland

35+ Tips bij brand checklist

35+ tips om brand te voorkomen

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade