Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen

Schade uitgelicht

Valwinden in Leersum zorgen voor schade aan het dak

Leersum – Dat de wind onvoorstelbaar krachtig kan zijn, weet u vast wel. Meestal zien we zeer krachtige winden, de zogenaamde tornado’s, als iets wat vaak in Amerika gebeurt. Gelukkig komen tornado’s en windhozen in Nederland bijna niet voor, maar we kennen hier wel sterke valwinden. Ook deze valwinden kunnen flinke schade veroorzaken. Dit gebeurde in Leersum.

Schade aan de dakgoot

De dakgoot liep schade op door de valwind en de verzekeraar is langs geweest om de schade te inventariseren. Het gesprek tussen de verzekeraar en verzekerde liep niet naar behoren en ook de snelheid liet te wensen over. Daarom zocht de verzekerde op internet naar hulp en bijstand, waar hij ons bedrijf tegenkwam. Wij hebben de verzekerde geholpen met contra-expertise en de schadeafhandeling verliep vanaf dat moment soepel. De verzekerde is erg tevreden.

Heeft u ook stormschade opgelopen? Wij komen langs en helpen u verder met de schadevaststelling. Na een storm krijgt de verzekeraar vaak veel schademeldingen waardoor uw schade niet altijd even snel in behandeling wordt genomen. Ook dan kan het raadzaam zijn om onze contra-expert in te schakelen. Wacht niet langer en bel 088 – 888 5000.

Valwinden hebben dakschade veroorzaakt

afb. 1 Valwinden hebben dakschade veroorzaakt.

Door valwinden is de dakgoot flink beschadigd

afb. 2 Door valwinden is de dakgoot flink beschadigd.

Een valwind heeft schade aan het dak toegebracht.

afb. 3 Een valwind heeft schade aan het dak toegebracht.

 • Fantastisch geholpen!

  "Fantastisch geholpen!"

  Ik heb waterschade gehad door mijn CV ketel. Mijn verzekering kwam mij niet naar behoren tegemoet. Ik las over Schadeoplossing en heb hun gebeld. Heel snel kwam iemand van Schadeoplossing langs en die heeft mij fantastisch geholpen! Door hen heb ik een nieuwe vloer, mijn plafond weer netjes en een bedrag voor de overige schade. Alle lof voor Schadeoplossing. Ik zal jullie aan al mijn kennissen aanbevelen! Nogmaals hartelijk dank!

  Mevr. J. Hoornweg

 • Snel en makkelijk

  "Snel en makkelijk"

  We hadden flinke waterschade na hevige regenval. De expert van onze verzekering deed erg moeilijk. Zoveel gedoe en getouwtrek, terwijl je zoveel schade hebt. Via internet konden we gelukkig snel en makkelijk onze schade melden bij Schadeoplossing.nl. We werden snel en vriendelijk geholpen. We hadden het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Dat gaf rust, vertrouwen en uiteindelijk hebben we een veel hoger bedrag teruggekregen van de verzekering.

  Dhr. L. Leo

Deel deze informatie!

 • Nam al het werk uit handen

  "Nam al het werk uit handen"

  Tijdens de storm op 18 februari van dit jaar is een groot gedeelte van ons dak eraf gewaaid, met als gevolg een enorme waterschade. De situatie was door de schade zo complex dat wij het niet meer konden overzien; elke dag werd aan de lijst met narigheid iets nieuws toegevoegd. Dat veroorzaakte veel stress, ook in het contact met de verzekeraar. Wij hebben vervolgens Schadeoplossing Nederland B.V. ingeschakeld met het verzoek om hulp en een contra-expertise. Schadeoplossing Nederland nam ons al het werk uit handen en ging professioneel en voortvarend te werk. Er kwamen oplossingen voor de schade en een regeling met onze verzekeraar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dankzij deze interventie een eerlijke vergoeding hebben gekregen voor de omvangrijke schade. Dit bedrag zou zeker anders zijn geweest als wij deze kwestie zelf hadden moeten afhandelen.

  Mev. S. de Jager

Tips bij wateroverlast checklist

25+ Tips bij wateroverlast

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade