Kleurrijke huizen in Reitdiephaven. Wij zorgen ook voor expertise bij schade in Groningen

Groningen

Voor schade in Groningen, zoals een opgebolde vloer, gesprongen waterleiding of rookschade door brand, staat Schadeoplossing Nederland klaar om u te helpen. Bijvoorbeeld in de historische binnenstad.

Zeilboten in Friesland. Expertise bij schade in Friesland

Friesland

Voor waterschade, lekkages en brandschade in Friesland staan onze experts klaar. Van de grachten in Leeuwarden tot de landelijke gebieden. Heeft u te maken met schade? Neem dan direct contact met ons op.

Prachtig natuurgebied in Drenthe. Ook hier helpen wij bij schade.

Drenthe

In Drenthe biedt Schadeoplossing Nederland contra-expertise bij lekkages, waterschade door regenval en brandschade. Wij helpen u snel en goed. Bijvoorbeeld in de regio rond de hunebedden.

Centraal station in Zwolle. Ons contra-expertise bureau is gevestigd in Overijssel

Overijssel

Schadeoplossing Nederland ondersteunt o.a. in Overijssel bij waterschade, rookschade en lekkages. Wij staan klaar om te helpen, of het nu in de historische binnenstad van Zwolle of een woning in Twente is.

Tulpenvelden in Flevoland. Onze expertise bij schade komt ook naar Flevoland.

Flevoland

Voor schade in Flevoland, zoals lekkend vanuit een balkon, waterschade en brandschade, kunt u terecht bij Schadeoplossing Nederland. Of het nu gaat om huizen in Lelystad of het landelijk gebied van de Noordoostpolder.

Stuw bij Driel. Gelderland kan ook gebruikmaken van onze contra-experts

Gelderland

Schadeoplossing Nederland helpt in Gelderland bij waterschade door regenval, lekkages en brandschade door bijvoorbeeld een keukenbrand in uw woning. Wij helpen u graag, van woningen in de Veluwe tot appartementen in Arnhem.

De domtoren in Utrecht. Geen plek is ons te gek, wij helpen met contra-expertise o.a. in Utrecht

Utrecht

Voor schade in Utrecht, zoals een lekkage in de meterkast, waterschade door storm en brandschade, kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om huizen rond de Domtoren of in de buitenwijken.

Wij ondersteunen in Noord-Holland bij waterschade door lekkende leidingen overige lekkages en brandschade door bijvoorbeeld keukenbrand. Wij helpen u graag, of u nu in een grachtenpand in Amsterdam of een huis in de duinen van Zandvoort woont.

Schadeoplossing Nederland helpt in Zuid-Holland o.a. bij waterschade door gesprongen leidingen, lekkages en brandschade door kortsluiting. Wij staan voor u klaar, of u nu in een appartement in Rotterdam of een huis aan de kust in Katwijk woont.

Uitzicht Westerschelde in Zeeland. Het is voor onze schade-experts een eind rijden, maar ook in Zeeland komen we kosteloos de schade vaststellen.

Zeeland

Voor schade in Zeeland, denk aan een lekkage aan het plafond, stormschade of brandschade, kunt u terecht bij Schadeoplossing Nederland. Of het nu gaat om woningen in Vlissingen of langs de Zeeuwse kust.

Voor schade in Noord-Brabant, zoals een gesprongen waterleiding, of brandschade, kunt u op ons rekenen. Of het nu gaat om huizen in Den Bosch of op het platteland van De Peel.

In Limburg biedt Schadeoplossing Nederland contra-expertise bij o.a. lekkages, waterschade door regenval en overstromingen. Wij staan voor u klaar, of u nu in een historisch pand in Maastricht of een woning in de heuvels van Zuid-Limburg woont.

 • "Snel geregeld!"

  Professionele organisatie met oog en oor voor detail. Afhandeling van de waterschade was door de komst van Schadeoplossing snel geregeld. Dank voor de hulp.

  Een tevreden klant

 • "Gedaan waar jullie voor staan"

  Jullie hebben gedaan waar jullie voor staan. De consument staat bij jullie op nummer 1. Bedankt voor de hulp en afhandeling van onze case!

  Een tevreden klant

  Utrecht

 • "Een eerlijk bedrag"

  dankzij het team van Schadeoplossing Nederland, hebben wij een eerlijk bedrag mogen ontvangen. Wij zullen deze onderneming aan iedereen aanbevelen.

  Een tevreden klant

  Zuid-Holland

 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade