Ontvang hulp van onze contra-expert

De juiste vergoeding bij complexe schade

Een brand met rook- en roetschade of een waterschade die voor zóveel overlast zorgt dat thuis wonen simpelweg geen optie meer is? We zien het vaak genoeg gebeuren. Overkomt dit u, dan zult u zelf vervangende woonruimte moeten regelen, Uw inboedelverzekering vergoed deze kosten, niet uw opstalverzekering.

Een andere taak van uw opstal- en inboedelverzekeraar is ervoor zorgen dat u een passende vergoeding ontvangt voor alle schade. Helaas zien we dit nog veel te vaak misgaan. Daardoor kunt u als verzekerde veel schadevergoeding mislopen. U zult dan bijvoorbeeld uw eigen spaargeld moeten aanspreken. Als u weinig of geen spaargeld heeft, kan dat tot grote problemen leiden.

De hulp van onze contra-expert zorgt ervoor dat uw schade onafhankelijk wordt vastgesteld. Door deze onafhankelijkheid kunnen we gedetailleerder kijken naar uw schade en werkelijk álles meenemen in de schadevaststelling. Wij worden namelijk door ú ingeschakeld en níet door uw verzekeraar. Als verzekerde kost het u niets om ons in te schakelen.

Zo werkt het

Voor iedere verzekerde met brand- of waterschade

1

Onze contra-expert inschakelen

De eerste stap is om onze contra-expert in te schakelen, zodat wij de schade voor u onafhankelijk kunnen vaststellen. U dient ons zelf in te schakelen, maar u ontvangt nooit een rekening voor onze diensten. U heeft namelijk als verzekerde een wettelijk recht op kosteloze contra-expertise.

2

Wij stellen de schade vast

Doordat ú ons inschakelt, zijn wij niet afhankelijk van verzekeraars en staan wij niet bij hen op de loonlijst. Dat vinden wij heel belangrijk, omdat dit ervoor zorgt dat onze schadevaststelling voor u niet negatief kan worden beïnvloed.

3

U ontvangt meer vergoeding

Onze schadevaststelling leggen wij naast het schaderapport van uw verzekeraar. Vervolgens gaan wij met uw verzekeraar in gesprek. In de praktijk blijkt dat dit in 95% van de gevallen tot een (soms fors) hogere schadevergoeding leidt. Tot slot ontvangt u géén rekening van ons. Wij declareren onze kosten op uw verzekering.

Bel 088 – 888 5000
of meld uw schade online

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
Meer resultaat minder zorgen

“Onze contra-expert is zeer nauwkeurig tijdens het vaststellen van uw schade. Wij kijken ook naar niet direct zichtbare schade, zodat u tijdens het herstel niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen een schadevaststelling en gaan daarna voor u in gesprek met de schade-expert van de verzekeraar.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Komen afspraken na

  "Komen afspraken na"

  Goed behandeld komen afspraken na. Goed contact en ze doen wat ze beloven.

  Mevr. Cinneke Derwort

  Noord-Brabant

 • Gewenst resultaat

  "Gewenst resultaat"

  Schadeoplossing Nederland heeft ons zeer professioneel bijgestaan na een brand. Zij hebben de communicatie met de verzekeraar en verdere afwikkeling van de schade op zich genomen met gewenst resultaat als gevolg. Indien er zich een dergelijke calamiteit zou voordoen in de toekomst, zou ik ze opnieuw inschakelen.

  Dhr. Jeroen. H

 • Begeleiden je van begin tot eind

  "Begeleiden je van begin tot eind"

  Beste review lezer, als je dit nu leest, twijfel niet langer en bel Schadeoplossing Nederland! Dit team heeft ons geweldig goed geholpen. Het zijn experts die met jou als klant meedenken, ze nemen veel stress bij je weg en begeleiden je van begin tot eind. Wij hebben door hen een vervelende periode goed kunnen afsluiten. Namens ons hartelijk bedankt.

  Dhr. W. Bredius

  Zuid-Holland

 • Geweldig

  "Geweldig"

  Met een woord, geweldig. We zijn zeer goed geholpen door Schadeoplossing Nederland bij onze verzekeringskwestie. In eerste instantie was onze instelling ‘baat het niet dan schaad het niet’ maar we hebben enorm gebaat bij het opnemen van contact met dit bedrijf!

  Dhr. Jelle