Ontvang hulp van onze contra-expert

De juiste vergoeding bij complexe schade

Een brand met rook- en roetschade of een waterschade die voor zó veel overlast zorgt dat thuis wonen simpelweg geen optie meer is? We zien het vaak genoeg voorbij komen. Uw verzekeraar dient te zorgen voor vervangende woonruimte waar u kunt verblijven totdat uw schade is opgelost. Soms wordt er een tijdelijke woning aangereikt, andere keren een hotelkamer. De kosten voor deze vervangende woonruimte worden door uw verzekeraar vergoedt.

Een andere taak van uw verzekeraar is er voor te zorgen dat u een passende vergoeding ontvangt voor alle schade. Helaas zien we dit nog veel te vaak mis gaan waardoor u als verzekerde veel schadevergoeding kunt mislopen. U zult dan bijvoorbeeld uw eigen spaargeld moeten aanspreken en soms is dat er niet, met alle gevolgen van dien.

De hulp van onze contra-expert zorgt ervoor dat uw schade onafhankelijk vastgesteld wordt. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat we gedetailleerder kunnen kijken naar uw schade en werkelijk alles kunnen meenemen in de schadevaststelling. Wij worden namelijk door u ingeschakeld en niet door uw verzekeraar. Als verzekerde kost het u niets om ons in te schakelen.

Zo werkt het

Voor iedere verzekerde met brand- of waterschade

1

Onze contra-expert inschakelen

De eerste stap is om onze contra-expert in te schakelen zodat wij de schade voor u onafhankelijk kunnen vaststellen. U dient ons zelf in te schakelen, maar u ontvangt nooit een rekening voor onze diensten. U heeft namelijk als verzekerde een wettelijk recht op kosteloze contra-expertise.

2

Wij stellen de schade vast

Doordat ú ons inschakelt, zijn wij niet afhankelijk van verzekeraars en staan wij niet bij hen op de loonlijst. Dat vinden wij heel belangrijk, want dat zorgt ervoor dat onze schadevaststelling voor u niet negatief kan worden beïnvloed.

3

U ontvangt meer vergoeding

Onze schadevaststelling leggen wij naast het schade-rapport van uw verzekeraar en gaan met hen het gesprek aan. Hieruit volgt in 95% van de gevallen een (soms fors) hogere schadevergoeding. Tot slot ontvangt u géén rekening van ons maar declareren wij onze kosten op uw verzekering.

Bel 088 – 888 5000
of meld uw schade online

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
Meer resultaat minder zorgen

“Onze contra-expertise is zeer nauwkeurig tijdens het vaststellen van uw schade. Wij kijken ook naar niet direct zichtbare schade, zodat u tijdens het herstel niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen een schadevaststelling en gaan daarna voor u in gesprek met de schade-expert van de verzekeraar.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Bedankt voor alles

  "Bedankt voor alles"

  ik heb op 30 nov. brand gehad en wist niet wat te doen, gelukkig nam Schadeoplossing contact met mij op en hebben alles overgenomen voor me, van spullen die brand overleeft hadden opslaan/reinigen/terugplaatsen tot de betaling van de verzekering en voorschotten voor alles wat ik kwijt was. Dit was een traumatische ervaring en ook bij verdrietige gesprekken om de kleinste dingen was er vriendelijkheid, begrip en geduld. Niet wetende wat er op je af komt als zoiets gebeurd. Ik ben 2 maanden het huis uit geweest en had het niet alleen kunnen regelen. De geruststelling dat ik ook nog mag bellen bij vragen achteraf is super. ik ben jullie allemaal erg dankbaar, iedereen heeft mij met zijn eigen taken geholpen en nooit een negatieve tegenreactie gehad. Heel erg bedankt voor alles.

  Mevr. V. van der Bleek

 • Kwamen op voor mijn rechten

  "Kwamen op voor mijn rechten"

  Ik ben heel blij dat ik de hulp van Schadeoplossing Nederland heb ingeroepen voor een contra-expertise. Daar waar mijn verzekering het sterk liet afweten heeft Schadeoplossing Nederland mij verder geholpen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik vergoed kreeg waar ik recht op had. Ook hebben ze mij geholpen met het inschakelen van een herstel- en schoonmaakbedrijf. Zij hielden het overleg met de verzekeringsmaatschappij en kwamen op voor mijn rechten. Ik ben zeer goed bijgestaan en kan ze echt van harte aanbevelen.

  Mevr. I. Smith

  Noord-Holland

 • Het scheelt enorm aan zorgen en stress

  "Het scheelt enorm aan zorgen en stress"

  Nadat het huis van mijn ouders door een brand, die begon bij de buren, geheel onbewoonbaar was en alle inboedel zo’n beetje vergaan, hebben wij contact gezocht met Schadeoplossing Nederland. Wij zijn super tevreden met alles wat zij voor ons gedaan hebben. We zagen door de bomen het bos niet meer zij hebben alles keurig voor ons geregeld. Het contact was zeer warm en menselijk en uiteindelijk hebben zij ervoor gezorgd dat mijn ouders een hele nette schadevergoeding hebben gekregen! Zonder Schadeoplossing Nederland was dit niet gelukt! Het scheelt enorm aan zorgen en stress en je wordt uitstekend begeleid bij dergelijke ingrijpende schades!

  Mevr. L. Koehoorn

  Friesland

 • kun je op bouwen en vertrouwen

  "kun je op bouwen en vertrouwen"

  We zijn de organisatie enorm dankbaar voor de afwikkeling van de schade en onderhandeling met de verzekering na een brand in onze woning. Niet alleen de administratieve rompslomp werd ons voor een groot deel uit handen genomen, maar ook hun mental support, doortastendheid, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid hebben ons enorm goed gedaan. Op hen kun je bouwen en vertrouwen. Wij bevelen ze dan ook van harte aan voor de volle 100%!

  Mevr. J. Kunst

  Flevoland