Ontvang hulp van onze contra-expert

De juiste vergoeding bij complexe schade

Een brand met rook- en roetschade of een waterschade die voor zóveel overlast zorgt dat thuis wonen simpelweg geen optie meer is? We zien het vaak genoeg gebeuren. Overkomt dit u, dan zult u zelf vervangende woonruimte moeten regelen, Uw inboedelverzekering vergoed deze kosten, niet uw opstalverzekering.

Een andere taak van uw opstal- en inboedelverzekeraar is ervoor zorgen dat u een passende vergoeding ontvangt voor alle schade. Helaas zien we dit nog veel te vaak misgaan. Daardoor kunt u als verzekerde veel schadevergoeding mislopen. U zult dan bijvoorbeeld uw eigen spaargeld moeten aanspreken. Als u weinig of geen spaargeld heeft, kan dat tot grote problemen leiden.

De hulp van onze contra-expert zorgt ervoor dat uw schade onafhankelijk wordt vastgesteld. Door deze onafhankelijkheid kunnen we gedetailleerder kijken naar uw schade en werkelijk álles meenemen in de schadevaststelling. Wij worden namelijk door ú ingeschakeld en níet door uw verzekeraar. Als verzekerde kost het u niets om ons in te schakelen.

Zo werkt het

Voor iedere verzekerde met brand- of waterschade

1

Onze contra-expert inschakelen

De eerste stap is om onze contra-expert in te schakelen, zodat wij de schade voor u onafhankelijk kunnen vaststellen. U dient ons zelf in te schakelen, maar u ontvangt nooit een rekening voor onze diensten. U heeft namelijk als verzekerde een wettelijk recht op kosteloze contra-expertise.

2

Wij stellen de schade vast

Doordat ú ons inschakelt, zijn wij niet afhankelijk van verzekeraars en staan wij niet bij hen op de loonlijst. Dat vinden wij heel belangrijk, omdat dit ervoor zorgt dat onze schadevaststelling voor u niet negatief kan worden beïnvloed.

3

U ontvangt meer vergoeding

Onze schadevaststelling leggen wij naast het schaderapport van uw verzekeraar. Vervolgens gaan wij met uw verzekeraar in gesprek. In de praktijk blijkt dat dit in 95% van de gevallen tot een (soms fors) hogere schadevergoeding leidt. Tot slot ontvangt u géén rekening van ons. Wij declareren onze kosten op uw verzekering.

Bel 088 – 888 5000
of meld uw schade online

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
Meer resultaat minder zorgen

“Onze contra-expert is zeer nauwkeurig tijdens het vaststellen van uw schade. Wij kijken ook naar niet direct zichtbare schade, zodat u tijdens het herstel niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen een schadevaststelling en gaan daarna voor u in gesprek met de schade-expert van de verzekeraar.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Goed inschatten en declareren van de schade

  "Goed inschatten en declareren van de schade"

  Contra-expertise is een recht en de kosten van hun dienstverlening worden bij de verzekeraar in rekening worden gebracht. Toen hebben we ze gevraagd te komen. Ze hebben ons begeleid en ondersteund in het proces van het goed inschatten en declareren van de schade.

  Mevr. L. de Vlieger

  Zuid-Holland

 • Een aanrader

  "Een aanrader"

  Nadat wij door de verzekering waren afgewezen, hebben we contact gezocht met Schadeoplossing. Zij zorgden ervoor dat de verzekeraar alsnog een expert naar ons toestuurde, die ons de schade toekende. Na contra-expertise, werd het uitkeringsbedrag aangepast. Een aanrader voor iedereen om gelijk met Schadeoplossing contact op te nemen bij schade.

  Mevr. S. Laauwen

  Noord-Holland

 • Snelle service

  "Snelle service"

  Er was direct contact en binnen een dag was een inspecteur te plaatse. Onze zaak was binnen een week afgehandeld door de inzet van de expert. QuaRijn is erg tevreden.

  Quarij – Dichtbij in de zorg

  Utrecht

 • Goede en reële vergoeding

  "Goede en reële vergoeding"

  Ik ben enorm, enorm blij dat ik schadeoplossingen heb ingeschakeld. Ze hebben voor mij enorm hun best gedaan om de verzekeringsmaatschappij mij een goede en reële vergoeding te geven. Advies: kom je er niet uit met je verzekeringsmaatschappij schakel dan dit bureau in.

  Dhr. B. van Essen

  Noord-Holland