Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Veel woningen met waterschade

Nederland is getroffen door een grote storm

De storm van 22 juni heeft veel schade veroorzaakt in heel Nederland en verzekeraars zijn er druk mee om alle schadegevallen af te handelen. Deze drukte brengt een aantal problemen met zich mee die ten koste gaan van de gedupeerden.

Ten eerste is het na zo’n storm zó druk, dat de communicatie met u verre van optimaal is. Gedupeerden moeten, na het melden van hun schade, lang wachten voor ze weer wat horen over hun schade. Soms horen gedupeerden van de storm helemaal niets meer tenzij er zelf achteraan wordt gebeld. Dit kan allerlei frustraties en stress met zich meebrengen. Daar wilt u helemaal niet mee bezig zijn. Zijn er geen snellere en betere manieren om de schade goed afgehandeld te krijgen?

Dat is precies waar onze contra-expertise in beeld komt. Nadat u de schade bij uw verzekeraar heeft gemeld, kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw schade zo snel en zorgvuldig mogelijk in behandeling wordt genomen. Wij regelen de vergoeding die écht past bij uw waterschade.

Voordelen met contra-expertise

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Een frisse kijk op schade

 • Vergrote kans op hogere schadevergoeding

Een juiste vaststelling van uw waterschade met behulp van onze contra-expertise.

“Onze contra-expertise is zeer nauwkeurig tijdens het vaststellen van uw waterschade. Wij kijken ook naar niet direct zichtbare schade, zodat u tijdens het herstel niet voor verrassingen komt te staan. Wij doen een schadevaststelling en gaan daarna voor u in gesprek met de schade-expert van uw verzekeraar.”

Waarom onze hulp inschakelen?

Goed resultaat met minder stress

Onze contra-expert is onafhankelijk, zeer deskundig en onderzoekt grondig uw waterschade. Hij haalt de stress en zorgen bij u weg omdat u de hele zaak kan loslaten. Alles wordt met uw verzekeraar geregeld. U heeft geen omkijken meer naar de administratieve rompslomp. Lees ook onderaan deze pagina wat anderen van onze hulp zeggen.

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Ook aandacht voor alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Heldere communicatie

  "Heldere communicatie"

  Schadeoplossing heeft mij geholpen met een waterschade zaak. Heldere communicatie en is goed bereikbaar bij vragen. Denkt echt mee en geeft zelf ook aan wat je rechten zijn wat uiteindelijk zich uitdrukt in een veel hogere schadevergoeding. De expert die de verzekeraar heeft ingeschakeld (Dekra) was erg ongeïnteresseerd en onbehulpzaam.

  Dhr. G. Cetin

  Noord-Brabant

 • Heel fijn

  "Heel fijn"

  Wij hadden erg veel roet- en waterschade op de gehele benedenverdieping. Na wat research online kwamen wij vrij snel op de website van schadeoplossing terecht. Eerst waren wij sceptisch want kosteloze hulp leek ons te mooi om waar te zijn. Toch gebeld en er werd meteen heel duidelijk uitgelegd hoe alles werkt. Bedankt voor de snelle actie! Heb je schade, zet dan gewoon altijd meteen een contra-expert in!

  Wij hadden totaal geen idee wat ons te wachten stond en dan is het heel fijn als je iemand hebt die aan jouw kant staat. Uiteindelijk hebben wij een mooie uitkering gekregen van de verzekering, dat hadden we zelf nooit voor elkaar gekregen.

  Mevr. F. Dekker

  Limburg

 • Wat ben ik goed geholpen

  "Wat ben ik goed geholpen"

  Wat ben ik goed geholpen door schadeoplossing Nederland, nadat mijn beneden verdieping 7 cm onder water stond.

  Mevr. C. Withaar

  Gelderland

 • Professioneel en voortvarend

  "Professioneel en voortvarend"

  Tijdens de storm op 18 februari van dit jaar is een groot gedeelte van ons dak eraf gewaaid, met als gevolg een enorme waterschade. De situatie was door de schade zo complex dat wij het niet meer konden overzien; elke dag werd aan de lijst met narigheid iets nieuws toegevoegd. Dat veroorzaakte veel stress, ook in het contact met de verzekeraar.

  Wij hebben vervolgens Schadeoplossing Nederland ingeschakeld met het verzoek om hulp en een contra-expertise. Schadeoplossing Nederland nam ons al het werk uit handen en ging professioneel en voortvarend te werk. Er kwamen oplossingen voor de schade en een regeling met onze verzekeraar. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dankzij deze interventie een eerlijke vergoeding hebben gekregen voor de omvangrijke schade. Dit bedrag zou zeker anders zijn geweest als wij deze kwestie zelf hadden moeten afhandelen.

  Wij zijn Schadeoplossing Nederland zeer erkentelijk voor hun inspanningen en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

  Mevr. S. de Jager