Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen bij uw brand in Rotterdam?

Wij kunnen u helpen.

Lekkage waterleiding? Bent u het oneens met uw verzekeraar?

U heeft een lekkage aan de waterleiding. Soms is het direct zichtbaar waar de lekkage zit, soms ook niet. Wat u al wel duidelijk is, is dat u uw verzekeraar hierover moet bellen. Nadat u contact heeft opgenomen met uw verzekeraar, stuurt deze een schade-expert bij u langs. In de praktijk kan het daarna lang duren voordat u weer iets van uw verzekeraar hoort. Of u krijgt te horen dat u een te lage vergoeding krijgt, die de kosten voor herstel zeker niet dekken. Voor ons zijn dit bekende situaties bij lekkages aan waterleidingen. Gelukkig kunnen wij u kosteloos bijstaan bij dit soort verzekeringskwesties!

Lekkage aan de waterleiding.

Waarom werkt een verzekeraar niet altijd mee?

Het antwoord is simpel: de gevolgschade van een lekkage in de waterleiding kan enorm zijn. De onzichtbare schade is namelijk vaak nog veel groter dan de zichtbare schade. Denk aan wat er gebeurt onder de vloeren of achter de plafonds. Ook schimmel kan een groot probleem vormen. Een verzekeraar zit er niet op te wachten om al deze kosten te vergoeden.

Wij helpen kosteloos bij verzekeringskwesties

Wij komen bij u langs om nogmaals de lekkage van uw waterleiding en de daarbij behorende gevolgschade vast te stellen. Dit doen wij volledig onafhankelijk. Wij worden door ú ingeschakeld en niet door de verzekeraar. Nadat wij de waterschade aan uw woning hebben vastgesteld, gaan wij in gesprek met uw verzekeraar. In de meeste gevallen leidt dat gesprek tot een hogere schadevergoeding.

Wat kost dat?

Onze kosteloze contra-expertise helpt u bij verzekeringskwesties zoals deze. Onze kosten worden gedeclareerd bij uw verzekeraar. U hoeft zelf niets te betalen. Waarom uw verzekeraar deze kosten moet betalen? Omdat dit wettelijk zo geregeld is: verzekeraars zijn verplicht om de redelijke kosten voor contra-expertise te betalen.

 • Naar onze tevredenheid

  "Naar onze tevredenheid"

  Wij hadden behoorlijke waterschade door een lekkage in de badkamer. Na flink wat hak en breekwerk, werd aan ons door de verzekering een nogal discutabel laag bedrag aangeboden. Wij hebben toen Schadeoplossing Nederland ingeschakeld en zijn bijgestaan de contra-expert welke ons op een zeer vriendelijke, vakbekwame en pro-actieve manier heeft geholpen. Door zijn inzet heeft de verzekering uiteindelijk op vrij korte termijn naar onze tevredenheid uitgekeerd.

  Dhr. W. Kempers

  Limburg

 • Top bedrijf

  "Top bedrijf"

  We hadden in onze huiskamer lekkage door de buren en mijn verzekeraar had een expertisebureau ingeschakeld. Na wekenlang in gesprek geweest te zijn met onze verzekering en hun schade-expert betreffende de hoogte van de schade adviseerden zij ons om een contra-expert in te schakelen, omdat ook zij niet verder met deze man kwamen. Na even googelen en de goede reviews te hebben gelezen, contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland. Zij stelden ons gelijk gerust en na de intake en de benodigde papieren nam Schadeoplossing alles van ons over. We kregen een contra-expert, een aardige man met veel kennis omtrent Schade oplossingen, echt een topper! Deze heeft tijdens zijn bezoek met een andere schade-expert bij ons thuis een overeenstemming over de schade bereikt waar we zeer blij mee zijn. Ik kan iedereen Schadeoplossing Nederland aanraden. Top bedrijf met TOP medewerkers, bedankt!

  Mevr. I. Kool

Deel deze informatie!

 • De hulp en steun die wij nodig hadden

  "De hulp en steun die wij nodig hadden"

  Super service, wij hadden grote lekkage aan de woning. Door onze verzekering kregen wij alleen maar meer problemen. Schadeoplossing Nederland heeft de schade ons uit handen genomen en de grote schade professioneel opgelost. Wij willen Schadeoplossing Nederland hartelijk bedanken voor de hulp en steun die wij nodig hadden. Ik raad hen iedereen aan! Super service/ professioneel/ betrouwbaar en klantvriendelijk.

  Mevr. Rahana

Tips bij wateroverlast checklist

25+ Tips bij wateroverlast

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade