Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Over onze schade-expert

Betrouwbare hulp bij brand- of waterschade

Wij hebben meerdere schade-experts in dienst, die uitsluitend voor ons expertisebureau werken. Door verzekeraars wordt ons bureau voor contra-expertise niet ingeschakeld, maar uitsluitend door u als gedupeerde. Dat maakt ons onafhankelijk en geeft ons de mogelijkheid om de schade in uw woning daadwerkelijk onafhankelijk te beoordelen.

Onze schade-experts zijn net zo goed op de hoogte van de polisvoorwaarden als de expert van uw verzekeraar. Wij kennen de wegen naar een hogere vergoeding en weten precies hoe we het gesprek moeten aangaan met uw verzekeringsmaatschappij.

Kan ik jullie schade-expert zomaar inschakelen?

Ja, u kunt ons inschakelen zonder toestemming van uw verzekeraar. Vooral bij een grotere water- of brandschade is het altijd raadzaam om onze onafhankelijke schade-expert in te schakelen. Hij zorgt er niet alleen voor dat de algehele schadeafhandeling voorspoedig verloopt, maar hij zorgt er ook voor dat u de volledige vergoeding ontvangt van uw verzekeraar. Zo verzekert u uzelf van de juiste vergoeding voor het herstel van uw woning.

Voordelen met contra-expertise

 • De maximale schadevergoeding

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Aandacht voor álle gevolgschade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Korte lijnen met uw eigen schade-expert.

“Onze onafhankelijke schade-expert bekijkt de brand- of waterschade in uw woning en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Onze schade-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Professioneel ingezet

  "Professioneel ingezet"

  Schadeoplossing Nederland heeft mij veel vertrouwen gegeven. Zij hebben zich professioneel ingezet om het maximale uit mijn geleden schade te halen.

  Dhr. R. Zondag

  Drenthe

 • Kwamen op voor mijn rechten

  "Kwamen op voor mijn rechten"

  Ik ben heel blij dat ik de hulp van Schadeoplossing Nederland heb ingeroepen voor een contra-expertise. Daar waar mijn verzekering het sterk liet afweten heeft Schadeoplossing Nederland mij verder geholpen. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik vergoed kreeg waar ik recht op had. Ook hebben ze mij geholpen met het inschakelen van een herstel- en schoonmaakbedrijf. Zij hielden het overleg met de verzekeringsmaatschappij en kwamen op voor mijn rechten. Ik ben zeer goed bijgestaan en kan ze echt van harte aanbevelen.

  Mevr. I. Smith

  Noord-Holland

 • Zeer goed geholpen

  "Zeer goed geholpen"

  Zeer goed geholpen door Schadeoplossing Nederland. Ik zou het zeker iedereen aanraden die vastloopt met zijn expert. Hij nam al het werk en stress over. Zeer Zeer tevreden!

  Dhr. F. Habtat

  Noord-Holland

 • Heel erg tevreden

  "Heel erg tevreden"

  Ik ben heel erg tevreden. Schadeoplossing Nederland B.V. heeft me goed geholpen. Wat ik niet begreep, maakten zij heel duidelijk totdat ik het begreep. Zij waren behulpzaam en luisterden heel goed wat ik vertelde. Op mijn vragen kreeg ik altijd een antwoord. Met een cijfer geef ik ze een 10+.

  Dhr. A. Celenk

  Zuid-Holland

Wanneer kunt u een schade-expert inschakelen

Wanneer kan ik jullie schade-expert inschakelen?

Wacht niet bij een forse water- of brandschade

In principe kunt u ons altijd inschakelen wanneer er een conflict met uw verzekeraar ontstaat. Vaak is er dan al een schade-expert vanuit de verzekeraar bij u langs gekomen en loopt de communicatie stroef. Of er wordt een onredelijke vergoeding aangeboden. Dit is een goed moment om contact met ons op te nemen via de telefoon of het formulier op deze pagina.

In geval van een grote schade raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze schade-expert, zelfs wanneer de expert van de verzekeraar nog niet bij u langs geweest is. Wij begeleiden het algehele proces dan van begin tot eind. Er moet vaak in rap tempo meerdere beslissingen worden genomen, die later niet eenvoudig kunnen worden teruggedraaid. Voor dringende calamiteiten is onze schade-expert zelfs 24/7 beschikbaar.

Gerelateerde informatie

Voor meer achtergrondinformatie

In de verzekeringswereld wordt veel vaktaal gebruikt, wat soms weleens verwarrend kan zijn. Bijvoorbeeld: de schade-expert en de contra-expert. Wat is het verschil? Wij leggen het u uit.

Wat doet een schade-expert en waar werkt hij of zij? Wanneer schakel je een schade-expert in – en wat kost dat dan? Deze en meer vragen beantwoorden wij in dit artikel.