Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *

Over onze schade-expert

Betrouwbare hulp bij brand- of waterschade

Wij hebben meerdere schade-experts in dienst, die uitsluitend voor ons expertisebureau werken. Door verzekeraars wordt ons bureau voor contra-expertise niet ingeschakeld, maar uitsluitend door u als gedupeerde. Dat maakt ons onafhankelijk en geeft ons de mogelijkheid om de schade in uw woning daadwerkelijk onafhankelijk te beoordelen.

Onze schade-experts zijn net zo goed op de hoogte van de polisvoorwaarden als de expert van uw verzekeraar. Wij kennen de wegen naar een hogere vergoeding en weten precies hoe we het gesprek moeten aangaan met uw verzekeringsmaatschappij.

Kan ik jullie schade-expert zomaar inschakelen?

Ja, u kunt ons inschakelen zonder toestemming van uw verzekeraar. Vooral bij een grotere water- of brandschade is het altijd raadzaam om onze onafhankelijke schade-expert in te schakelen. Hij zorgt er niet alleen voor dat de algehele schadeafhandeling voorspoedig verloopt, maar hij zorgt er ook voor dat u de volledige vergoeding ontvangt van uw verzekeraar. Zo verzekert u uzelf van de juiste vergoeding voor het herstel van uw woning.

Trustpilot reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Google reviewscore - Schadeoplossing Nederland
Facebook reviewscore - Schadeoplossing Nederland

Voordelen met contra-expertise

 • De maximale schadevergoeding

 • Geen administratieve rompslomp meer

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Onafhankelijke schadevaststelling

 • Goede begeleiding van begin tot eind

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • U staat er niet langer alleen voor

 • Aandacht voor álle gevolgschade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Beschikbaar voor heel Nederland

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Korte lijnen met uw eigen schade-expert.

“Onze onafhankelijke schade-expert bekijkt de brand- of waterschade in uw woning en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Onze schade-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

Dit zeggen onze klanten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

 • Geweldige hulp

  "Geweldige hulp"

  Snelle actie, komen hun afspraken na. Super bedankt!

  Dhr. A. Hamzat

  Utrecht

 • Geheel schadeloosstelling

  "Geheel schadeloosstelling"

  12 aug waterschade, door verzekeraar afgescheept met schijntje. Uiterst snel en concreet geholpen door het team van Schadeoplossing Nederland. 11 september heb ik telefonisch contact gehad met de schade-expert. Geheel schadeloosstelling. Dit was het 7-voudige van wat de verzekeringsmanager bood.

  Dhr. Bert Zandbergen

  Drenthe

 • Professioneel ingezet

  "Professioneel ingezet"

  Schadeoplossing Nederland heeft mij veel vertrouwen gegeven. Zij hebben zich professioneel ingezet om het maximale uit mijn geleden schade te halen.

  Dhr. R. Zondag

  Drenthe

 • Eerlijke vergoeding

  "Eerlijke vergoeding"

  Ontzorgen en zorgen voor een eerlijke vergoeding is wat Schadeoplossing doet. Een echte aanrader dus wanneer je schade hebt opgelopen en zelf door alle zorgen het overzicht verliest op wat er allemaal geregeld moet worden. Daarbij hebben wij dankzij Schadeoplossing een eerlijke vergoeding gekregen en weet ik zeker dat het bedrag veel lager was uitgevallen wanneer we het zelf hadden afgehandeld.

  Mevr. J. Hennessy

  Limburg

Wanneer kunt u een schade-expert inschakelen

Wanneer kan ik jullie schade-expert inschakelen?

Wacht niet bij een forse water- of brandschade

In principe kunt u ons altijd inschakelen wanneer er een conflict met uw verzekeraar ontstaat. Vaak is er dan al een schade-expert vanuit de verzekeraar bij u langs gekomen en loopt de communicatie stroef. Of er wordt een onredelijke vergoeding aangeboden. Dit is een goed moment om contact met ons op te nemen via de telefoon of het formulier op deze pagina.

In geval van een grote schade raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze schade-expert, zelfs wanneer de expert van de verzekeraar nog niet bij u langs geweest is. Wij begeleiden het algehele proces dan van begin tot eind. Er moet vaak in rap tempo meerdere beslissingen worden genomen, die later niet eenvoudig kunnen worden teruggedraaid. Voor dringende calamiteiten is onze schade-expert zelfs 24/7 beschikbaar.

Gerelateerde informatie

Voor meer achtergrondinformatie

In de verzekeringswereld wordt veel vaktaal gebruikt, wat soms weleens verwarrend kan zijn. Bijvoorbeeld: de schade-expert en de contra-expert. Wat is het verschil? Wij leggen het u uit.

Wat doet een schade-expert en waar werkt hij of zij? Wanneer schakel je een schade-expert in – en wat kost dat dan? Deze en meer vragen beantwoorden wij in dit artikel.