• Beoordeling van auteur
  • Beoordeeld 5 Sterren
  • 100%

  • Contra Expertise voor Noord-Holland / Amsterdam [Direct Hulp 24/7]
  • Beoordeeld door
  • Geplaatst op:
  • Laatst bewerkt op: 23 oktober 2020

Meer schadevergoeding

Kosteloze expertise

Wij komen bij u langs

Inclusief gevolgschade

Écht onafhankelijk

Uw eigen aanspreekpunt

Wij bieden onze diensten
ook aan in Noord-Holland, Amsterdam.

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Contra-expertise in
Amsterdam/Noord Holland

Laat uw schade in Amsterdam of elders in Noord-Holland beoordelen door een onafhankelijke contra-expert. Wij helpen u met het ontvangen van de juiste schadevergoeding.

Wil uw verzekeraar u niet verder helpen en heeft u extra hulp nodig bij het claimen van uw schade? Contra-expertise is dan het antwoord. Goede contra-expertise is in Amsterdam – of überhaupt in Noord-Holland – niet eenvoudig te vinden. U wilt natuurlijk ook de maximale schadevergoeding ontvangen voor uw schade.

Uw schade in goede handen

In geval van schade is het verstandig om verder te kijken dan de grenzen van uw provincie. Schadeoplossing Nederland B.V. is een expertisebureau, dat zich inmiddels heeft bewezen als een van de beste expertisebureaus van Nederland. Wij kunnen u kosteloos helpen om wél de juiste schadevergoeding te ontvangen.

Wij komen bij u langs

Onze contra-expert komt bij u langs. Dit doen wij om de schade zelf te inventariseren en een rapport op te maken, zodat wij u kunnen helpen met raad en daad. Wij staan u van begin tot eind bij, zonder dat u bij ons langs hoeft te komen. Al bent u natuurlijk van harte welkom!

Amsterdam, noord holland

Niet eens met uw verzekeraar?

Niet eens met uw verzekeraar?

Ontdek snel of u de juiste vergoeding ontvangt!

Of bel: 088 - 888 5000

Na een verdelende ervaring te hebben gehad met een schade expert van het CED heb ik Schadeoplossing Nederland ingeschakeld als contra expert. Dit kan ik iedereen aanbevelen. Zij hebben wel een kundige expert langs gestuurd en hebben samen met mij de schade opgenomen en het rapport opgesteld. Hier kwam uiteindelijk een reëel schadebedrag uit waarmee ik mijn schade kon laten herstellen. Na het inschakelen van Schadeoplossing Nederland kwam de schadeafhandeling in een stroomversnelling terecht.
Google ReviewRick van Eck, Google Review
Ik heb hele goeie ervaring met schade oplossing Nederland voor mijn waterschade door een gesprongen leiding. De verzekering deed erg moeilijk maar Schadeoplossing heeft er voor gezorgd dat ik mijn schade gewoon vergoed heb gekregen! Erg fijn om een expert te hebben die in belang van jouw spullen denkt! Ik raad het iedereen aan, het kost jezelf niets extra. Maar je word hier tenminste goed behandeld en niet als een nummertje!
Dankjewel schadeoplossing!
Google ReviewTina Wijchers, Google Review
Als gedupeerde weet je eerst niet wat je overkomt bij waterschade. Schadeoplossing Nederland heeft geholpen om een meer realistische vergoeding voor de schade te krijgen. Goede communicatie en informatievoorziening.
Google ReviewHenri Aalders, Google Review
Schadeoplossing Nederland heeft ons fantastisch geholpen nadat onze waterleiding was gesprongen, we zijn zeer tevreden met het resultaat!
Google ReviewN Rosbergen, Google Review
We hebben deze week een gesprek gehad met een medewerker van schade oplossing. We zijn door het gesprek op ons gemak gesteld en de medewerker gaf goede tips. Het proces met de verzekering loopt nog en we mogen altijd bellen als we hulp willen. Super fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. In 1 woord: TOP.
Google ReviewMieke van de Merwe, Google Review
Na een onrustige nacht in verband met een gesprongen verwarmingsbuis in de flat van mijn schoonmoeder werd ik gebeld door Schadeoplossing Nederland. Schadeoplossing vertelde dat de informatie van de lekkage via de brandweer die 's nachts ter plaatse was te hebben ontvangen. Ik was een beetje verrast, maar nadat mij het e.e.a. was uitgelegd over de werkwijze van Schadeoplossing (onafhankelijke second opinion en support indien nodig voor rekening van de verzekeraar) was dit een welkome morele support. Nadat de verzekeraar aangaf 14 dagen nodig te hebben om een expert te sturen heb ik de joker maar ingezet. Na een telefoontje aan de verzekeraar waarin ik aangaf een eigen onafhankelijke expert te willen inzetten was de eerste afspraak met de expert van de verzekeraar snel gemaakt. Ook Schadeoplossing is daarna langs geweest en heeft geholpen met het opstellen van een realistisch schade-overzicht, dat dan ook twee dagen later werd geaccepteerd door de verzekeraar.
Schadeoplossing bedankt voor de vriendelijke en deskundige ondersteuning!
Google ReviewMarcel Verheijen, Google Review
Heel erg bedankt. Yvonne en haar team hebben mij super snel en professioneel geholpen. Mensen met verstand van zaken. Unive liet mij al een half jaar wachten met het oplossen van de schade.
Toen ik bij schadeoplossing Nederland aankwam was alles binnen 2 dagen geregeld.
Nogmaals erg bedankt.
Google ReviewRob Kamphorst, Google Review
We hadden in onze huiskamer lekkage door de buren en mijn verzekeraar had Expertisebureau CED ingeschakeld, wat een onbekwame expert!
Na wekenlang in gesprek geweest te zijn met onze verzekering ABN Amro en CED expert betreffende de hoogte van de schade adviseerde ABN Amro ons om een contra expert in te schakelen, omdat ook zij niet verder met deze man kwamen.
Na even googelen en de goede reviews te hebben gelezen, contact opgenomen met Schadeoplossing Nederland B.V., Yvonne, deze stelde ons gelijk gerust en na de intake en de benodigde papieren nam Schadeoplossing alles van ons over.
We kregen Dhr. Sepoyan als contra expert, wat een aardige man met veel kennis omtrent schade oplossingen, echt een topper! Deze heeft tijdens zijn bezoek met een andere expert van CED bij ons thuis een overeenstemming over de schade bereikt waar we zeer blij mee zijn.
Ik kan iedereen Schadeoplossing Nederland B.V aanraden. Top bedrijf met TOP medewerkers! Dhr.Sepoyan en Yvonne Bedankt!
Google ReviewIlona Overmeer, Google Review
Na heel veel gedoe met het CED en een onbekwame schade expert zijn wij in contact gekomen met Dhr. Sepoyan van Schadeoplossing Nederland. Hij heeft meer voor elkaar weten te krijgen in twee weken dan de voorgaande zes maanden door het CED. Eindelijk kunnen wij weer normaal wonen. Ik zou iedereen Schadeoplossing Nederland aanbevelen, ze doen wat ze beloven en houden je netjes op de hoogte van de voortgang. Ontzettend bedankt voor jullie hulp.
Google ReviewNivetha Kanthia, Google Review
Onrecht is recht gezet. Na afwijzing van een inbraakclaim door onze verzekeraar, besloten contact te zoeken met Schadeolossing NL. Vrijdag een telefoontje gepleegd en in het weekend alle informatie aangeleverd. Maandagochtend al een telefoontje dat er dinsdag een expert van hen in de buurt was. Deze had vervolgens snel bekeken wat de situatie was, wist hoofd en bijzaken goed van elkaar te scheiden.
Tot onze verbazing kregen een dag later een mail van onze verzekeraar. Zij hadden de zaak nog eens bezien en toch besloten uit te keren. Dit kon geen toeval zijn. Wat blijkt, Schadeoplossing NL had een zgn. Akte van Benoeming aangevraagd bij onze verzekeraar, waar men blijkbaar van was geschrokken en besloten had eieren voor hun geld te kiezen.
Kortom: snelheid van handelen, inzicht in de situatie & materie, en hun doortastendheid krijgen van de Stichting Landschapsbeheer Oss een vette pluim!
Google ReviewHans Hurkmans, Google Review
Zeer goed geholpen door de heer Sepoyan na onze waterschade. Uiteindelijk werd er een veel hoger bedrag uitgekeerd door de verzekering. Super bedankt een top bedrijf zeer zeker een aanrader.
Google ReviewAndré Ruepert, Google Review
Ben zeer tevreden over de afwikkeling van de schade. Ardash Sepoyan kwam dezelfde week langs, is zeer vakkundig en neemt alles uit handen. De klantenservice is erg vriendelijk en communicatie is eerlijk en duidelijk. Ardash Sepoyan en Frank bedankt, jullie krijgen een dikke 10. Chapeau!
Google ReviewLilian Hurkmans, Google Review
Ik raad iedereen Schadeoplossing aan! Na een grote brand in ons woonhuis wisten we niet meer wat we moesten doen en onze wereld storte in! Er moest zoveel gebeuren en geregeld worden, dit konden wij er niet bij hebben. We wisten ons geen raad meer.
Na een week contact opgenomen met schadeoplossing.nl. Yvonne stond ons telefonisch gerust en een dag later stond Ardash bij ons om de schade op te nemen. Ze hebben alles voor ons geregeld en een bedrag los gekregen waar wij recht op hadden, meer dan het dubbele van wat de verzekering wilde betalen. Ik wil schadeoplossing super bedanken voor de super service! Door hun goede hulp kunnen wij weer proberen ons leven op te pakken en hebben we er een mooi huis voor terug gekregen.
Dank jullie wel
Google ReviewIngrid Erven, Google Review
Bij schade: ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!! Wij hebben in augustus een lekkage in de badkamer gehad. Daarvoor de verzekering gebeld met de vraag met spoed een expert te regelen. Met spoed omdat tegelijkertijd met de lekkage bij mij kanker werd ontdekt waarvoor ik een zware operatie moest ondergaan. Na uiteindelijk 7 weken kwam de expert. Vervolgens werd de schade vastgesteld toen de reparatie nog aan de gang was. Ik heb diverse keren de expert proberen te benaderen over de onjuistheid van het schadebedrag. Deze verwees mij naar de verzekeringsmaatschappij en vice versa. Uiteindelijk ‘gedreigd’ met contra-expertise. Op dat moment was ik helemaal niet op de hoogte hoe deze contra-expertise zou functioneren en welke kosten eraan verbonden zouden zijn. Toen de reactie op mijn brief weer een was waar ik niks mee kon heb ik de daad bij het woord gevoegd en Schadeoplossing ingeschakeld:
WAT EEN OPENBARING!!! Inderdaad: ik kreeg de hele vriendelijke Yvonne aan de telefoon die mij haarfijn uitlegde dat de contra-expertise voor mij geheel kosteloos zou zijn. Vervolgens werd expert, de heer Sepoyan, toegewezen. Mijnheer Sepoyan bezocht ons korte tijd later en bevestigde onze terechte claim. Mijnheer Sepoyan was zeer op de hoogte hoe het allemaal werkt in verzekeringsland want wederom een volgende expert, door de verzekering aangesteld, werd naar huis gestuurd omdat hij zich kennelijk niet voldoende op de zaak had voorbereid. Uiteindelijk met de derde expert is een overeenstemming bereikt. Daarbij heeft de heer Sepoyan kunnen bewerkstelligen dat de aan uiteindelijke uitkering nog een extra schadebedrag is toegekend. De heer Sepoyan heeft zich volledig als bemiddelaar voor ons opgesteld waardoor we deze ‘strijd’ uiteindelijk hebben gewonnen.
Een rapportcijfer 10 krijg je niet makkelijk maar voor Schadeoplossing kan ik geen lager cijfer bedenken. ‘UITERMATE UITMUNTEND’ kun je het ook noemen. De empathische Yvonne en de vakbekwame mijnheer Sepoyan hebben deze waardering verdiend.
En in het vervolg bij schade : ONMIDDELLIJK SCHADEOPLOSSING INSCHAKELEN!!!
Robert Aarts
Google ReviewRobert Aarts, Google Review
Ik heb in mei 2017 waterschade gehad. De verzekering deed erg moeilijk met de vergoeding. Ik heb via via het telefoonnummer van Schadeoplossing Nederland gekregen. Ik heb gelijk naar Schadeoplossing gebeld. Ik heb met Yvonne gesproken. Wij hebben samen de intake gesprekken gevoerd en de formulieren ingevuld. Yvonne is erg vriendelijk. Heel erg bedankt voor de alle moeite!
Daarna kwam meneer Sepoyan, de expert, naar mijn woning. Hij heeft zijn uiterste best gedaan om ons te helpen. Ik heb vaak contact gehad met meneer Sepoyan. Ik werd door hem heel goed geïnformeerd over de procedure etc. Hij heeft veel ervaringen en is heel erg geduldig. Super resultaat! Heel erg bedankt voor alle moeite!
Ik refereer Schadeoplossing Nederland aan mijn hele vriendenkring en raad het iedereen aan! Top bedrijf met TOP medewerkers!
Groeten, Vildan
Er was direct contact en binnen een dag was een inspecteur te plaatse. Onze zaak was binnen een week afgehandeld door de inzet van de contra expert. QuaRijn is erg tevreden met deze service.
Google ReviewQuaRijn Dichtbij in zorg, Google Review
Schadeoplossing Nederland heeft mij uitstekend geholpen, er was wat onenigheid tussen mij en de verzekeraar, hierbij wilde de verzekeraar bepaalde zaken niet uitkeren. Ik heb schadeoplossing Nederland ingeschakeld om te dienen als second opinion. Ik ben geholpen door een kundige vriendelijke medewerker die het echt voor mij opnam en strijdvaardig naar de verzekeraar was. Dit resulteerde in een bedrag die veel hoger uitviel dan dat de verzekeraar in de eerste instantie voorstelde. Ontzettend bedankt en ik wil iedereen aanraden om schadeoplossing Nederland in te schakelen.
Nogmaals bedankt!
Google ReviewRonald Zoodsma, Google Review
Gigantisch veel hulp en tips gekregen. Alleen al Schadeoplossing in CC zetten doet wonderen.
THNX Andre van Brecht
Google ReviewMario van Hees, Google Review
André is een top expert, het was heel erg prettig om met hem samen te praten en alle informatie die hij geeft is erg nuttig en van belang. Ik heb André als erg prettig ervaren en raad hem aan voor iedereen die een opstalschade heeft.
Google ReviewMilad Daliri, Google Review
Ongelofelijk wat Schadeoplossing voor ons heeft bereikt. Na een grote brandschade in huis wilde de verzekeraar een bijzonder laag bedrag uitkeren. Na bemiddeling door Schadeoplossing is het schadebedrag verdrievoudigd! Schadeoplossing is een absolute aanrader als je over de aangeboden vergoeding na schade twijfelt. De mensen zijn erg vriendelijk en zeer vakbekwaam. Zij kunnen met de verzekeraar schakelen en kennen de wegen om tot een goede eindsom te komen die je als particulier en leek nooit kunt bereiken. Één en al lof voor Schadeoplossing.nl en zeker aan te raden!
Google ReviewAlice Scheppink, Google Review
Professionele organisatie met oog en oor voor detail. Afhandeling van de waterschade was door de komst van Schadeoplossing snel geregeld. Dank voor de hulp.
Google ReviewRon Jansen, Google Review
Daar sta je dan, op zondagochtend om half 11 met je twee katten ineens buiten. Een brand die ontstaan is bij de buren. Hierdoor ben ik in contact gekomen met Schadeoplossing. Goed contact met dhr. S. en de problemen die er waren, of ontstonden, zijn prima opgelost door dhr. S. Veel telefonisch contact gehad en dat is allemaal prima verlopen. Goede hulp gehad en als er vragen waren kon ik meneer altijd bellen. Er werd meegedacht en dat is belangrijk als je in een onverwachte situatie komt zoals deze. Nogmaals dank voor alle hulp!
Google ReviewIngrid Harthoorn, Google Review
Ik ben zeer tevreden over Schadeoplossing Nederland B.V. Op internet ben ik Schadeoplossing tegengekomen omdat ik een contra expertise nodig had daar mijn verzekeraar een lachwekkend laag bedrag wilde uitkeren. Schadeoplossing heeft de contra expertise uitgevoerd.
Schadeoplossing heeft bereikt dat er een normaal/redelijk bedrag is uitgekomen. Men was altijd bereikbaar, vriendelijk en nam de tijd om het één en ander uit te leggen. Ook nam men, indien nodig, contact met mij op.
Schadeoplosing Nederland B.V. heeft voor mij bereikt waar anderen niet toe in staat waren. Een echte aanrader!
Google ReviewJan van Schaagen, Google Review
Prima contra expertise, vlotte communicatie en komen de afspraken na. Aanrader!
Google ReviewElwin Kamp, Google Review
Dikke 5 sterren voor meneer Sepoyan en z'n team! 4 oktober begon bij ons de ellende...brand. Al snel kwam er een schoonmaakteam en de verzekering expert, in eerste instantie denk je; nou dat gaat lekker vlot allemaal. Gelukkig belde daar Schadeoplossing Nederland en had ik een lieve vrouw genaamd Yvonne aan de telefoon. Ze sloeg gelijk de spijker op z'n kop. Wie, wat, hoe, wanneer etc. Nou inderdaad, wat te doen na een brand? Ik had in ieder geval geen idee. De dag erop kwam direct meneer Sepoyan, en ben blij toe! Ik ben hem heel dankbaar wat hij voor ons allemaal voor elkaar heeft gekregen. Laat hem maar schuiven 😉. Ook mijn dank aan Henk en z'n team van A&D Calamiteiten Service B.V. Mijn huis is weer een plaatje geworden en we wonen er inmiddels weer met veel plezier.
Google ReviewAngela Den Tuinder, Google Review