parketvloer verwijderen
 • Beoordeling van auteur
 • Beoordeeld 5 Sterren
 • 100%

 • Parketvloer verwijderen [Verzekering info]
 • Beoordeeld door
 • Geplaatst op:
 • Laatst bewerkt op: 1 februari 2021

Parketvloer verwijderen

In dit artikel willen wij u er bewust van maken dat, als er sprake is van waterschade aan uw parket, u eerst zeker moet weten dat de vergoeding van uw verzekering goed geregeld is voordat u de parketvloer gaat verwijderen. Anders loopt u namelijk heel wat geld mis en dient u het herstel grotendeels uit eigen zak te betalen. Ontvangt u de juiste vergoeding? Doe direct de check online!.

Extra expertise bij waterschade.

Oneens met uw verzekeraar over
de uitkering van uw schade?
Wij helpen u graag verder.

Parketvloer verwijderen? Alleen een vergoeding bij waterschade

Er kunnen verschillende redenen zijn om een parketvloer te verwijderen. Denk aan een verhuizing en u wil uw parketvloer meenemen of de bestaande vloer van de vorige bewoners past niet goed bij uw stijl. Dit zijn redenen waar u niets van doen hebt met de verzekering. Gaat het echter om waterschade waardoor u de vloer (deels) moet vervangen, dan kan het zijn dat u er nooit aan gedacht had om te checken of u de juiste en eerlijke vergoeding van uw verzekering aangeboden hebt gekregen. Helaas nemen veel mensen simpelweg aan wat de verzekeraar hen voorschotelt omdat men denkt geen andere keus te hebben.

Parketvloer verwijderen? Alleen een vergoeding bij waterschade.

afb. 1 Verwijderd u uw parketvloer vanwege waterschade? Zorg dan dat u de juiste vergoeding van uw verzekering ontvangt! Hoe u dit doet leest u hieronder.

Klantervaringen

Google klantervaring

Reviewscore

4,7/ 5

Google waardering score

Op basis van 76 ervaringen

Vragen?

Snel geholpen worden met uw schade? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

contra expertisebureau bellen

088 – 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Aantoonbaar meer resultaat met contra-expertise

Google review

Mevr. Silvia & Loes

Door toeval kwamen we terecht bij Schadeoplossing Nederland B.V. – contra-expertise bij schade. Na een enorme waterschade in ons appartement waren we op zoek naar informatie over parket verwijderen etc. Wij hadden geen conflict met onze verzekerings-expert, maar waren wel overweldigd door de impact en kosten van onze schade.

Na een telefoontje met Schadeoplossing bleek dat ze ons ook van dienst konden zijn zonder dat er een conflict was. Contra-expertise is een recht en de kosten van hun dienstverlening zouden gewoon bij de verzekeraar in rekening worden gebracht. Toen hebben we ze gevraagd te komen. Ze hebben ons begeleid en ondersteund in het proces van het goed inschatten en declareren van de schade. Ook bij praktische zorgen zoals de tijdelijke verhuizing/opslag van onze inboedel, drogen van het beton onder de parketvloer. En ook bij vragen zoals: gaat dit wel goed, wanneer moet dat, extra tegenvallers tijdens het proces.
We hadden een aanspreekpunt en dat was heel erg fijn in deze voor ons stressvolle tijd. We zouden de diensten van Schadeoplossing aan iedereen aanraden die in een vergelijkbare situatie zit. (Grote schade waarvan je de impact en kosten niet goed kan overzien). Het heeft ons een hoop kosten bespaard, die de verzekeraar anders niet vergoed zou hebben en het heeft ons enorm gesteund/ontzorgd in een moeilijke tijd.

5 sterren beoordeling voor de contra expertise van Schadeoplossing Nederland B.V.
Google review

Mevr. Stephanie en Dhr. Mostapha

We hadden flinke waterschade na hevige regenval. De expert van onze verzekering deed erg moeilijk. Vreselijk, zoveel gedoe en getouwtrek, terwijl je zoveel schade hebt. Via het internet konden we gelukkig snel en makkelijk onze schade melden bij Schadeoplossing.nl.

We werden snel en vriendelijk geholpen. We hadden het gevoel, dat we er niet alleen voor stonden. Dat gaf rust, vertrouwen en uiteindelijk hebben we een veel hoger bedrag teruggekregen van de verzekering. We zijn zo blij en dankbaar! De persoonlijke benadering, een luisterend oor en het ontzorgen. Alles werd voor ons geregeld. In een woord Super! Ons lichtpuntje tijdens al die ellende. Bedankt!

5 sterren beoordeling voor de contra expertise van Schadeoplossing Nederland B.V.

De juiste vergoeding voor de schade aan uw parketvloer

Even nachecken dus, maar waarom precies? Hoogstwaarschijnlijk is er voor de schade aan uw parketvloer een schade-expert van de verzekering langsgekomen. Is dit niet het geval, dan moet u écht direct bij ons aan de bel trekken omdat het er dan op lijkt dat uw schade niet serieus wordt genomen. De eerste schade-inventarisatie wordt gedaan door de schade-expert van de verzekeringsmaatschappij de schade-inventarisatie erna kan worden gedaan door onze contra-expert. Vervolgens gaat de contra-expert met de schade-expert van de verzekering in gesprek en daaruit komt de juiste en eerlijke vergoeding naar voren.

Een heel belangrijk detail hierin is dat de schade-expert voor de verzekeringsmaatschappij werkt en de contra-expert niet. Daarom is het voor een schade-expert erg lastig om de schade objectief te beoordelen. Er is een toepasselijk spreekwoord: uit wiens hand men eet, diens woord men spreekt.
De contra-expert kan de schade onafhankelijk beoordelen omdat deze niet voor de verzekeringsmaatschappij werkt. Een waterschade aan de parketvloer kan door een schade-expert beoordeeld worden op €200,- terwijl deze door een contra-expert kan worden beoordeeld op €2000,-.

Parketvloer verwijderen? Zorg eerst dat u de vergoeding goed hebt geregeld met uw verzekering!

afb. 2 Parketvloer verwijderen? Zorg eerst dat u de vergoeding goed hebt geregeld met uw verzekering! Hier ziet u het verschil tussen een schade-expert en contra-expert in de beoordeling van een waterschade aan de laminaatvloer

Geen kosten, maar wel zelf inschakelen

Er bestaat een grote kans dat u door uw verzekeraar niet wordt geattendeerd op de mogelijkheid om een contra-expert in te schakelen. Dit vinden wij spijtig maar we begrijpen het wel. Het is namelijk zo dat u nooit een factuur voor onze diensten ontvangt. De kosten voor onze diensten worden namelijk gedeclareerd op uw verzekering. Dit is wettelijk zo bepaald door de Nederlandse overheid zodat gedupeerden er niet alleen voor hoeven te staan.

De verzekeraar moet onze kosten voor contra-expertise betalen en dan ook nog de hogere schadevergoeding aan u. Het is daarom niet zo gek dat verzekeraars niet te koop lopen met contra-expertise. U zult er zelf achter moeten komen dat u dit recht hebt en u zult zelf een contra-expert in de arm moeten nemen.
Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op zodat u er achter komt wat de mogelijkheden in uw situatie zijn.

Verwijder uw parketvloer nadat u heeft gesproken met onze contra-expert. Zo weet u zeker dat u geen vergoeding misloopt.

afb. 3 Verwijder uw parketvloer nadat u heeft gesproken met onze contra-expert. Zo weet u zeker dat u geen vergoeding misloopt.

Schadeoplossing Nederland helpt gedupeerden met waterschade aan hun (parket)vloer. U kunt ons te allen tijde inschakelen of vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Vul onderstaand formulier in of bel 088 – 888 5000 voor raad en daad.

Deel deze informatie!

Niet eens met uw verzekeraar?

Niet eens met uw verzekeraar?

Ontdek snel of u de juiste vergoeding ontvangt!

Of bel: 088 – 888 5000

15+ voordelen
van onze
contra-expertise

15+ voordelen van onze contra-expertise

 • Ons advies is geheel vrijblijvend

 • Wij zijn kosteloos

 • Wij zijn volledig onafhankelijk

 • U staat er niet meer alleen voor

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig regelen wij tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Wij inventariseren uw schade

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Hulp van begin tot eind

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Onze klanten zijn erg tevreden

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
 • Specialisatie in brand- en waterschade