Wat is
een schadevergoeding?

Dit is een schadevergoeding

Een schadevergoeding is een vergoeding voor materiële en immateriële schade. Dit kan komen door het veroorzaken van schade of het niet nakomen van een overeenkomst. In geval van een verzekeringskwestie wordt een schadevergoeding uitgekeerd wanneer een schadeclaim is ingediend en toegekend.

Een schadevergoeding kan een financiële compensatie zijn, maar er kan ook in natura worden uitbetaald. De schade wordt dan gedekt met producten of diensten.

afb. 1 Een schadevergoeding kan een financiële compensatie zijn, maar er kan ook in natura worden uitbetaald. De schade wordt dan gedekt met producten of diensten.

Onjuiste schadevergoeding

Het komt te regelmatig voor dat gedupeerden niet de juiste schadevergoeding ontvangen. Dit heeft aanzienlijke gevolgen voor het herstel van de schade. Vaak moet eigen vermogen worden aangesproken met alle consequenties van dien. Om dit te voorkomen kunt u onze contra expertise inschakelen. Dit is voor u geheel kosteloos.

Lees meer over onze contra expertise

Link naar deze pagina

kopiëren
Schadeoplossing Nederland helpt gedupeerden met water-, brand-, inbraak- en stormschade. U kunt ons te allen tijde inschakelen of vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Vul onderstaand formulier in of bel 088 – 888 5000 voor raad en daad.

Ontvangt u de juiste vergoeding?

Binnen 24 uur een antwoord, helemaal vrijblijvend. Of bel: 088 – 888 5000

Of bel: 088 – 888 5000