Wat is
Stichting Salvage?

Over Stichting Salvage

Wanneer men te maken krijgt met brand, is Stichting Salvage de eerste instantie waarmee men te maken krijgt. Zij zorgt ervoor dat de gedupeerde goed wordt geholpen door middel van een salvagecoördinator. Deze coördinator geeft aandacht, advies en actie na het uitbreken van brand.

De stichting is onafhankelijk maar de salvagecoördinatoren zijn niet in dienst van de stichting. Dit zijn brandschade experts in vaste dienst van expertisebureaus. De kosten voor deze stichting zijn afgedekt in de polisvoorwaarden van alle verzekeringsmaatschappijen.

Laat onze contra expert meekijken

Het is verstandig om zelf ook stappen te ondernemen bij brandschade. Schakel altijd onze contra expert in zodat u iemand erbij hebt die onafhankelijk voor u opkomt en zorgt voor een juiste en eerlijke schadevergoeding. Dit kan u een hoop leed besparen tijdens de wederopbouw van uw huis, winkel of kantoor.

Meer informatie over contra expertise
Stichting Salvage geeft u, namens verzekeraars, de eerste hulp bij brand.

afb. 1 Stichting Salvage geeft u, namens verzekeraars, de eerste hulp bij brand.

Link naar deze pagina

kopiëren
Schadeoplossing Nederland helpt gedupeerden met water-, brand-, inbraak- en stormschade. U kunt ons te allen tijde inschakelen of vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies. Vul onderstaand formulier in of bel 088 – 888 5000 voor raad en daad.

Ontvangt u de juiste vergoeding?

Binnen 24 uur een antwoord, helemaal vrijblijvend. Of bel: 088 – 888 5000

Of bel: 088 – 888 5000