137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Lekkage van het raamkozijn en de verzekering

Een lekkage van uw raamkozijn kan voor veel overlast en schade zorgen. Bij ons contra-expertisebureau begrijpen we hoe vervelend deze waterschade kan zijn en daarom zetten we ons in voor uw rechten als verzekerde. Wij helpen gedupeerden met het vaststellen van schade door lekkages, zodat u krijgt waar u recht op heeft van uw verzekering.

Lekkage van het raamkozijn en de verzekering

Mogelijke oorzaken van lekkage in kozijnen

Lekkages in raamkozijnen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. Het is belangrijk om te weten waar de lekkage vandaan komt om verdere schade te voorkomen. Onze contra-experts kunnen u van raad en daad voorzien bij het opsporen van de lekkage. Vaak wordt de lekkage van het raamkozijn veroorzaakt door slecht kitwerk (afdichting), achterstallig onderhoud of simpelweg oude kozijnen. Lekdetectie is in geval van een lek raamkozijn niet vaak nodig. Meestal is vrij snel te zien waar het probleem zit. Bij een schuifpui kan dat wel eens wat lastiger zijn.

Een peiling tussendoor

Heeft u te maken met lekkage door het raamkozijn?

Laden ... Laden ...

Het kozijn lekt en zorgt voor waterschade

Waterschade door een lekkage kan ernstige gevolgen hebben voor uw woning. Van vochtplekken op de muur tot houtrot in geval van houten kozijnen. Onze contra-experts helpen u bij het onafhankelijk vaststellen van schade, zodat u een juiste vergoeding van uw verzekering kunt krijgen. Wij ondersteunen u gedurende het gehele schadeafhandelingsproces. Daarbij houden wij altijd uw belangen voor ogen.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Kunststof kozijnen verstopping en lekkage

Hoewel kunststof kozijnen bekend staan om hun duurzaamheid en onderhoudsarme eigenschappen, kunnen ook zij lekkage vertonen. De meest voorkomende oorzaken hiervoor zijn een slechte montage van nieuwe kozijnen of verstopte afwatergaten. Deze kunnen ervoor zorgen dat er water naar binnen sijpelt. Het is belangrijk om kunststof kozijnen goed te onderhouden, zodat de kans op lekkage wordt verminderd.

De rol van uw verzekering

Uw verzekering speelt een belangrijke rol bij het dekken van de schade door lekkage in uw kozijn. Het is van belang dat u verzekerd bent en de juiste stappen onderneemt om de schade te melden. Onze contra-experts stellen de schade onafhankelijk vast en zullen deze vaststelling voorleggen bij de verzekeraar. Zo zorgen wij ervoor dat uw verzekering de kosten dekt die het zou moeten dekken. Niets minder.

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.