Stichting Salvage bij brand én een contra-expert.

Wellicht heeft u te maken gehad met brand en heeft de brandweer Stichting Salvage ingeschakeld om u te helpen. Zij sturen een Salvagecoördinator. Dit gebeurt allemaal vliegensvlug, zodat u er verder geen omkijken meer naar heeft, handig!

Extra expertise bij schade.

Oneens met uw verzekeraar over
de uitkering van uw schade?
Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

Vliegensvlugge hulp door Stichting Salvage

De hulp van Stichting Salvage komt binnen een uur op gang. Zij zijn de hulpverlener, die al van tevoren is goedgekeurd door alle verzekeraars. De site van de stichting claimt dan ook de eerste hulp te zijn namens verzekeraars. Een mooi en uniek initiatief, waardoor kwalitatieve hulp snel op gang komt voor de gedupeerden.

Loop geen risico, kies ook een contra-expert

Kies ervoor om uw schade kosteloos nog eens te laten beoordelen door onze onafhankelijke contra-expert. Deze contra-expert bekijkt de schade net zoals de schade-expert, en hij of zij doet dit kosteloos voor u. De kosten van de contra-expert worden namelijk verhaald op uw verzekering. De contra-expert werkt niet voor verzekeraars, maar voor een onafhankelijk expertisebureau.

Vervolgens gaan beide experts met hun bevindingen met elkaar om tafel. Daar komt de schadevergoeding uit waar u recht op heeft. Wanneer u geen contra-expert inschakelt, heeft de door Stichting Salvage aangestelde schade-expert volledig de vrije hand om uw schadevergoeding te bepalen. Er is dan dus niemand die deze schade-expert vakkundig kan tegenspreken. Dat kan soms nadelig voor u uitvallen.

Laat bij brand Stichting Salvage wel uw eerste hulp zijn, maar niet uw enige hulp!

afb. 1 Laat bij brand Stichting Salvage wel uw eerste hulp zijn, maar niet uw enige hulp!

Schadeoplossing Nederland helpt gedupeerden met het herstellen van hun brandschade. U kunt ons te allen tijde inschakelen of vrijblijvend contact opnemen voor advies. Vul hiervoor het onderstaande formulier in of bel naar 088 – 888 5000.

Klantervaringen

Google klantervaring

Reviewscore

4,8/ 5

Google waardering score

Vragen?

Snel geholpen worden met uw schade? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

contra expertisebureau bellen

088 - 888 5000

24/7 bereikbaar voor calamiteiten

Stuur bericht!

Deel alle informatie over Stichting Salvage op social!