137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Expert brandverzekering

Bent u op zoek naar een expert van de brandverzekering? Dit wordt ook wel een schade-expert of een contra-expert genoemd. Onze dienst heet officieel contra-expertise, maar u mag stellen dat wij experts zijn in brandverzekeringen. Waarom? Wij kennen de polisvoorwaarden voor dit type verzekeringen door en door en in de afgelopen jaren hebben wij vele gedupeerden door brand bijgestaan. Daardoor kunnen wij ook u uitstekend helpen.

Expert brandverzekering

Expert brandverzekering

Als uw woning brandschade heeft opgelopen, moet u deze schade eerst bij uw verzekeraar melden. Vervolgens stuurt uw verzekeraar een schade-expert naar u toe. Voor u is het lastig om in te schatten hoe deze expert de schade bepaalt. U bent tenslotte zelf geen expert in brandverzekeringen en u weet ook niet precies hoe de schade-expert de schade vaststelt. Laat staan welke bedragen daarbij horen. Bovendien is er vaak sprake van zichtbare schade én van onzichtbare schade. Die onzichtbare schade (en de kosten daarvan!) wordt bovendien vaak pas in een later stadium duidelijk. Wat u daaraan kunt doen? Contact opnemen met ons contra-expertisebureau voor een tweede schadevaststelling. Onze onafhankelijke expert in brandverzekeringen zal deze voor u uitvoeren.

Een peiling tussendoor

Loopt u vast met uw verzekeraar vanwege een schade?

Laden ... Laden ...

Onze contra-expert komt langs

Onze contra-expert komt bij u de schade vaststellen en gaat vervolgens in gesprek met de schade-expert van uw verzekeraar. In overleg wordt de hoogte van uw schadevergoeding vastgesteld. De contra-expert wordt door u ingeschakeld en zal daarom ook consequent uw belangen vooropstellen. Deze expert zet zich dus in voor een maximale schadevergoeding voor u.

Bent u op zoek naar een expert in brandverzekeringen? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar onze contra-expert.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.