Wij staan voor u klaar

Expert brandverzekering

Expert brandverzekering

Wij zijn de expert in brandverzekeringen. Na een brand komen wij bij u langs om de brandschade vast te stellen. Dit doen we onafhankelijk en wij stellen daarbij uw belangen voorop. Anders gezegd: u mag erop vertrouwen dat wij ons stevig inzetten om uw schade maximaal vergoed te krijgen. Bent u verzekerd, dan kunt u ons kosteloos inschakelen.

Onze expert in brandverzekeringen komt bij u langs om de brandschade onafhankelijk vast te stellen.

Bent u op zoek naar een expert van de brandverzekering? Dit wordt ook wel een schade-expert of een contra-expert genoemd. Onze dienst heet officieel contra-expertise, maar u mag stellen dat wij experts zijn in brandverzekeringen. Waarom? Wij kennen de polisvoorwaarden voor dit type verzekeringen door en door en in de afgelopen jaren hebben wij vele gedupeerden door brand bijgestaan. Daardoor kunnen wij ook u uitstekend helpen.

Expert brandverzekering

Expert brandverzekering

Als uw woning brandschade heeft opgelopen, moet u deze schade eerst bij uw verzekeraar melden. Vervolgens stuurt uw verzekeraar een schade-expert naar u toe. Voor u is het lastig om in te schatten hoe deze expert de schade bepaalt. U bent tenslotte zelf geen expert in brandverzekeringen en u weet ook niet precies hoe de schade-expert de schade vaststelt. Laat staan welke bedragen daarbij horen. Bovendien is er vaak sprake van zichtbare schade én van onzichtbare schade. Die onzichtbare schade (en de kosten daarvan!) wordt bovendien vaak pas in een later stadium duidelijk. Wat u daaraan kunt doen? Contact opnemen met ons contra-expertisebureau voor een tweede schadevaststelling. Onze onafhankelijke expert in brandverzekeringen zal deze voor u uitvoeren.

Onze contra-expert komt langs

Onze contra-expert komt bij u de schade vaststellen en gaat vervolgens in gesprek met de schade-expert van uw verzekeraar. In overleg wordt de hoogte van uw schadevergoeding vastgesteld. De contra-expert wordt door u ingeschakeld en zal daarom ook consequent uw belangen vooropstellen. Deze expert zet zich dus in voor een maximale schadevergoeding voor u.

Bent u op zoek naar een expert in brandverzekeringen? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een contra-expert. Bel 088 – 888 5000 of meld uw schade op onze website via onderstaande knop.

 • Soepel

  "Soepel"

  Kort samengevat; Zeer vriendelijke mensen, helpen je uitstekend uit de brand (letterlijk). De communicatie verloopt soepel, een mailtje en ze bellen je binnen een korte termijn terug. Vragen worden correct en vriendelijk beantwoord, kortom hebben ze me netjes geholpen met alles!

  Dhr. R. Verboogen

  Noord-Brabant

 • Wat het beste voor jou is!

  "Wat het beste voor jou is!"

  Na een brand in je huis kan er heel wat over je heen komen en zal er veel geregeld moeten worden. Je verzekering kan dan (heel) onpersoonlijk voelen. Maar gelukkig hadden we op tijd schadeoplossing ingeschakeld en kwam daar snel verandering in. Schadeoplossing kijkt echt wat het beste voor jou is!

  Dhr. I. Sprang

  Zuid-Holland

Deel alle informatie over onze expert in brandverzekeringen.

 • Dikke 5 sterren

  "Dikke 5 sterren"

  Door brand in onze woning kregen wij een schade-expert vanuit onze verzekering toegewezen. Uiteraard konden wij hiervan niet het hele huis opnieuw inrichten. Door de hulp van Schadeoplossing kunnen wij dit nu wel. Wij zijn enorm dankbaar voor hun inzet, in deze voor ons moeilijke tijd. Dikke 5 sterren voor jullie!

  Mevr. S. Meurink

35+ Tips bij brand checklist

35+ tips om brand te voorkomen

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade