137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Schade-expert naar Limburg voor brandschade en waterschade

Soms doen zich situaties voor, waarbij het verstandig is dat u ook over de grens van uw lokale omgeving heen kijkt. Woont u in Limburg en wordt u geconfronteerd met waterschade of brandschade? Dan heeft u een uitstekende schade-expert nodig, die de schade correct voor u vaststelt. En dan niet alleen de zichtbare, maar ook de onzichtbare schade. Wij zorgen ervoor dat u de schade-uitkering krijgt waar u recht op heeft.

Schade-expert naar Limburg voor brandschade en waterschade

Volledige kosteloze expertise in uw huis

Limburg is vanuit Almelo een flink stuk rijden, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over het kostenaspect daarvan. De schade-expertise van ons expertisebureau is namelijk kosteloos voor verzekerden en daar vallen ook voorrijkosten onder. De expertise die wij in Limburg kunnen leveren, is contra-expertise. De contra-expert is een schade-expert, met één heel belangrijk verschil. Hij is onafhankelijk en werkt dus niet voor een verzekeringsmaatschappij. Omdat de kosten van contra-expertise voor rekening van de verzekeraars komen, ontvangt u geen factuur voor onze werkzaamheden. Dit is wettelijk zo geregeld.

Schade-expert na overstroming

Helaas is het in Limburg al meerdere keren raak. Enorme overstromingen in Valkenburg, Hoensbroek, Maasgouw, Meerssen en aanzienlijk meer steden en dorpen. Overstromingen die ongetwijfeld veel onzekerheden met zich meebrengt over onder andere de dekking voor alle opgelopen waterschade, want deze meestal is enorm. Dekt een verzekering dit en wat zijn de mogelijkheden? Ook onze daarmee kan onze schade-expert u verder helpen.

In Limburg meer vraag naar onze schade-experts

In Limburg wordt vaak om schade-experts gevraagd. Wellicht heeft dat te maken met de overstromingen die in uw provincie hebben plaatsgevonden (en mogelijk nog vaker gaan plaatsvinden). Ook ons bedrijf wordt in toenemende mate gevraagd om klanten in Limburg bij te staan met het vaststellen van schade en de zaken af te wikkelen met hun verzekeraar. Dat doen wij graag voor hen. En dat doen wij graag voor u.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Inhoudsopgave

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.