137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Contra-expertise bij schade in Noord-Brabant

Bij ons bureau voor contra-expertise helpen wij gedupeerden bij het vaststellen van brandschade, waterschade, inbraakschade en stormschade. Dit doen wij ook in Noord-Brabant zoals in ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg en Breda. Wij zetten ons in voor de rechten van verzekerden en zorgen ervoor dat de schade juist en onafhankelijk wordt vastgesteld. Onze contra-experts werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft bij onvoorziene gebeurtenissen.

Contra-expertise bij schade in Noord-Brabant

Waarom kiezen voor onze contra-expertise in Noord-Brabant?

Wij begrijpen hoe ingrijpend schade aan uw woning of bezittingen kan zijn. Of het nu gaat om brandschade, waterschade, inbraakschade of stormschade, onze contra-experts weten precies hoe ze uw schade zo succesvol mogelijk moeten afhandelen. Wij zorgen ervoor dat de schade juist wordt vastgesteld en dat u een eerlijke vergoeding krijgt van uw verzekering. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met het vaststellen van schade en het verhalen van schade op de verzekeraar. We werken in heel Nederland, dus ook in Noord-Brabant.

Een peiling tussendoor

Loopt u vast met uw verzekeraar vanwege een schade?

Laden ... Laden ...

Wat doet een contra-expert?

Een contra-expert speelt een belangrijke rol in het schadeafhandelingsproces. Wanneer u te maken krijgt met schade, kunt u een contra-expert inschakelen om de schade onafhankelijk vast te stellen. Dit betekent dat wij als derde partij de schade beoordelen en een rapport opstellen dat u kunt gebruiken in uw communicatie met de verzekeraar. Dit kan vooral nuttig zijn wanneer u het niet eens bent met het oordeel van de verzekeraar over de omvang van de schade.

Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor contra-expertise in verschillende situaties:

 • Brandschade: Onze experts helpen bij het vaststellen van brandschade aan zowel de opstal als de inboedel.
 • Waterschade: Wij zorgen voor een nauwkeurige vaststelling van waterschade, zodat u zeker weet dat u de juiste vergoeding krijgt.
 • Inbraakschade: Bij inbraakschade zorgen wij voor een volledige vaststelling van alle schade aan uw woning en losse spullen.
 • Stormschade: Wij helpen bij het vaststellen van schade veroorzaakt door storm, zodat we deze kunnen verhalen op uw verzekering.

Onze contra-experts

Onze contra-experts hebben jarenlange ervaring. Wij begrijpen het belang van een correcte schadevaststelling en zetten ons in om u te ondersteunen gedurende het gehele schadeafhandelingsproces. Onze experts hebben een diepe kennis van verzekeringspolissen en weten precies hoe ze uw belangen kunnen behartigen tegenover de verzekeraar. Of u nu in de regio van Tilburg woont of Roosendaal, dat maakt voor ons weinig verschil. Wij komen kosteloos bij u langs.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Onze contra-experts

Onze contra-experts hebben jarenlange ervaring. Wij begrijpen het belang van een correcte schadevaststelling en zetten ons in om u te ondersteunen gedurende het gehele schadeafhandelingsproces. Onze experts hebben een diepe kennis van verzekeringspolissen en weten precies hoe ze uw belangen kunnen behartigen tegenover de verzekeraar. Of u nu in de regio van Tilburg woont of Roosendaal, dat maakt voor ons weinig verschil. Wij komen kosteloos bij u langs.

Waarom is contra-expertise bij schade belangrijk?

Het is belangrijk om te weten dat een verzekeraar niet altijd hetzelfde belang heeft als U. Terwijl u er zeker van wilt zijn dat de schade volledig en juist wordt vastgesteld, kan een verzekeraar proberen de kosten zo laag mogelijk te houden. Door een contra-expert in te schakelen kunt u ervoor zorgen dat uw belangen worden beschermd en dat de schadeafhandeling eerlijk verloopt.

Wilt u graag meer weten? Neem contact op

Heeft u te maken met brandschade, waterschade, inbraakschade of stormschade? Neem dan contact met ons op. Onze contra-experts staan klaar om u te helpen in Noord-Brabant, zoals bijvoorbeeld Helmond of Oosterhout. U kunt telefonisch contact zoeken of uw schade melden via onze website.

Inhoudsopgave

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.