137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Lekkage in Amsterdam, al gedacht aan uw verzekering?

Een lekkage kan veel ongemak veroorzaken en leiden tot aanzienlijke waterschade. In Amsterdam zijn lekkages helaas een veelvoorkomend probleem door de oudere infrastructuur en het wisselende weer. Als contra-expertisebureau helpen wij gedupeerden met het vaststellen van schade, zodat u zeker weet dat de schadeafhandeling gaat zoals het behoort te gaan.

Lekkage in Amsterdam, al gedacht aan uw verzekering?

Schade door lekkage in Amsterdam: waarom onze hulp belangrijk is

Wanneer u te maken heeft met een lekkage, is het van groot belang om snel te handelen. Onze contra-experts gebruiken hun kennis en ervaring om de omvang van de schade nauwkeurig vast te stellen. Dit bespaart u tijd, geld en verdere schade aan uw woning.

Een peiling tussendoor

Loopt u vast met uw verzekeraar vanwege een schade?

Laden ... Laden ...

Waterschade en uw verzekering

Een lekkage kan leiden tot aanzienlijke waterschade aan zowel de vaste delen van uw woning als uw losse spullen. Gelukkig dekt uw opstalverzekering vaak de kosten voor het herstellen van de schade veroorzaakt door lekkages. Het is goed om te weten wat uw verzekering dekt en welke stappen u moet ondernemen om een vergoeding voor de lekkage te krijgen. Wij adviseren u graag over het proces van schadeafhandeling en zorgen ervoor dat uw schade in Amsterdam correct wordt vastgesteld.

Soorten lekkages en hoe u ze herkent

Er zijn verschillende soorten lekkages die uw woning kunnen treffen:

 • Daklekkage: Water via het dak naar binnen. Vooral in Amsterdam zien we woningen waar daken vaak zorgen voor lekkage.
 • Lekkage in de badkamer: Vaak door versleten kitranden of leidingen. Dit is overigens niet gedekt door uw verzekeraar.
 • Lekkage in de waterleiding: Vaak moeilijk op te sporen zonder specialistische hulp. De gevolgschade gaat vaak verder dan alleen de oppervlakkige schade.

Onze contra-experts staan klaar om u te helpen bij het vaststellen van de schade.

Direct contact en snelle service

Heeft u last van een lekkage in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op voor een kosteloze schadevaststelling. Wij zorgen ervoor dat onze contra-expert de schade nauwkeurig vaststelt en de schade snel en juist beoordeelt. Onze hulp is snel en betrouwbaar, zodat u weer gerust verder kunt met de dagelijkse gang van zaken.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Schade vaststellen in Amsterdam

Het vaststellen van de schade in een grote stad als Amsterdam kan een uitdaging zijn. Met onze ervaring en kennis zorgen wij ervoor dat de omvang van de schade snel wordt bepaald en de schade juist wordt vastgesteld. Dit voorkomt onnodige kosten en verdere complicaties.

De rol van uw verzekering bij lekkages

Uw verzekering speelt een belangrijke rol bij het vergoeden van de kosten voor de schade veroorzaakt door de lekkage. Het is daarom belangrijk om te weten wat er precies in uw polisvoorwaarden staat en welke stappen u moet ondernemen. Onze contra-experts kunnen u hierbij helpen en ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Waterschade in Amsterdam

Waterschade kan verwoestend zijn en veel kosten met zich meebrengen. Wij kunnen u niet alleen helpen bij de vaststelling van de schade, maar ook het herstel van de schade kunnen wij voor u coördineren. Zo heeft u 1 aanspreekpunt en komt u niet voor verrassingen te staan en draait u niet op voor onnodige kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u te maken met een lekkage in Amsterdam? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Onze contra-experts staan klaar om u te helpen met het onafhankelijk vaststellen van schade en het waarborgen van uw rechten als verzekerde. Samen zorgen wij ervoor dat u de juiste vergoeding krijgt en snel weer verder kunt.

Inhoudsopgave

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.