Wanneer kunnen wij u helpen?

 • bij een discussiepunt met uw verzekeraar
 • als u een schade-expert toegewezen hebt gekregen

 • wanneer er sprake is van brand-, water-, storm- of inbraakschade

Wanneer kunnen wij u helpen bij uw brand in Rotterdam?

Schade uitgelicht

Wasmachine in brand

Wasmachine in brand

Wormerveer – U heeft vast weleens gehoord dat wasmachines, drogers en vaatwassers brandgevaarlijke apparatuur zijn. Helaas ondervond een moeder van vier kinderen dit ook met haar wasmachine. Deze vloog namelijk in brand en de schade aan haar woning was enorm.

Midden in de nacht

Het gebeurt relatief vaak dat mensen hun wasmachine, droger of vaatwasser midden in de nacht laten draaien, omdat dan het nachttarief voor elektriciteit geldt. Goed voor de portemonnee natuurlijk, maar helaas niet goed voor de veiligheid. Het probleem is namelijk dat brandgevaarlijke apparatuur ‘aan’ staat terwijl u slaapt. Maar wanneer u slaapt en uw apparatuur in brand vliegt, bent u vaak niet alert genoeg om die brand gelijk in de kiem te smoren.

Zo ook een moeder, die met haar vier kinderen een appartement bewoont in Wormerveer. Midden in de nacht vatte haar wasmachine onverwacht vlam. Waarschijnlijk was er sprake van kortsluiting, maar onduidelijk is gebleven welk specifiek onderdeel binnen de wasmachine de brand heeft veroorzaakt. Hoe dan ook: de gevolgschade is aanzienlijk. Het appartement heeft ook grote rook- en roetschade opgelopen.

De moeder en haar kinderen moesten naar het ziekenhuis omdat ze rook ingeademd hadden, maar gelukkig hoefden ze daar niet lang te verblijven. Ter overbrugging zijn ze tijdelijk samen in een hotel ondergebracht.

Niet eens met de schadevergoeding

Deze mevrouw heeft haar brandschade keurig gemeld bij de verzekeraar, maar onderling konden beide partijen het niet met elkaar eens worden over de hoogte van de schadevergoeding. Voor haar aanleiding om op internet op zoek te gaan naar een partij die haar zou kunnen ondersteunen. Zij vond ons bedrijf en wij hebben haar graag bijgestaan met onze contra-expertise. Heeft u hetzelfde meegemaakt? Meld uw schade dan ook bij ons.

De wasmachine die in brand vloog.

afb. 1 De wasmachine die in brand vloog.

Ook de keuken heeft veel schade opgelopen door de brand. Onder andere rook- en roetschade.

afb. 2 Ook de keuken heeft veel schade opgelopen door de brand. Onder andere rook- en roetschade.

In dit appartement heeft de brand plaatsgevonden.

afb. 3 In dit appartement heeft de brand plaatsgevonden.

 • "Het zijn toppers!"

  Na een hele lange tijd met touwtrekkerij heeft Schadeoplossing ons voldoening kunnen geven. Na een brandschade door derden zijn wij gedupeerd geworden en zelfs kort hierna door een forse woninginbraak. Zou iedereen adviseren om gelijk met Schadeoplossing te handelen indien u dit zou overkomen. Het zijn toppers!

  Een tevreden klant

  Zuid-Holland

 • "Wat het beste voor jou is!"

  Na een brand in je huis kan er heel wat over je heen komen en zal er veel geregeld moeten worden. Je verzekering kan dan (heel) onpersoonlijk voelen. Maar gelukkig hadden we op tijd schadeoplossing ingeschakeld en kwam daar snel verandering in. Schadeoplossing kijkt echt wat het beste voor jou is!

  Een tevreden klant

  Zuid-Holland

Deel deze informatie!

 • "kun je op bouwen en vertrouwen"

  We zijn de organisatie enorm dankbaar voor de afwikkeling van de schade en onderhandeling met de verzekering na een brand in onze woning. Niet alleen de administratieve rompslomp werd ons voor een groot deel uit handen genomen, maar ook hun mental support, doortastendheid, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid hebben ons enorm goed gedaan. Op hen kun je bouwen en vertrouwen. Wij bevelen ze dan ook van harte aan voor de volle 100%!

  Een tevreden klant

  Flevoland

35+ Tips bij brand checklist

35+ tips om brand te voorkomen

Onafhankelijke expertise

Online schade melden

Contra-expertise is een wettelijk recht voor iedere verzekerde. Het is een kosteloze en onafhankelijke oplossing voor iedereen die het niet eens is met zijn of haar verzekeraar.

Met welke schade heeft u te maken? *
Bent u verzekerd? *
Is de schade-expert langs geweest? *
Wat is het probleem met uw verzekeraar? *
Wilt u uw schade toelichten? *
 • De juiste vergoeding voor uw schade

 • Indien nodig regelen wij uw voorschot

 • Indien nodig helpen wij u bij het vinden van tijdelijke woonruimte

 • Wij zijn geen trage organisatie

 • Inclusief alle gevolgschade

 • Korte lijnen met uw eigen expert

 • Voor particulieren en bedrijven

 • Expertisebureau met veel ervaring

 • Wij regelen alles met uw verzekeraar

 • Transparante dienstverlening

 • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten

 • Specialisatie in brand- en waterschade