137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Waterschade of Brandschade in Den Haag

In Den Haag kan het nog best lastig zijn om goede schade expertise te vinden voor uw brandschade of waterschade. Expertise die u juist zo hard nodig heeft wanneer uw verzekeraar niet wil meewerken. Wij noemen dat geen schade-expertise maar contra-expertise. Een goede contra-expert zoekt u niet alleen binnen de stadsgrenzen van Den Haag, maar ook daarbuiten.

Waterschade of Brandschade in Den Haag

Uw brandschade of waterschade goed opgelost

Schadeoplossing Nederland B.V. is een contra-expertisebureau die zich inmiddels heeft bewezen als een van de beste expertisebureaus van Nederland. Wij kunnen u kosteloos helpen om wél de juiste schadevergoeding te ontvangen. Onze diensten bieden wij aan in heel Nederland, dus ook aan alle inwoners van Den Haag!

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om bij een waterschade of brandschade een goede contra-expert in de arm te nemen. Dit kan namelijk een groot verschil betekenen bij het uitkeren van de vergoeding en daarmee ook of u de schade ervan kunt herstellen of dat dit (veel) van uw eigen spaargeld gaat kosten.

Een schade-expert of contra-expert in Den Haag

Soms zoekt men naar een schade-expert terwijl men eigenlijk op zoek is naar een contra-expert. Het grote verschil tussen deze twee experts leest u hier. Wij hebben uitsluitend contra-experts in dienst en of u nu aan de Benoordenhoutseweg of de Denneweg woont, onze contra-expert komt bij u langs.

Dit doen wij om de waterschade of brandschade zelf vast te stellen, zodat wij u kunnen helpen met raad en daad. Wij staan u van begin tot eind bij, zonder dat u bij ons langs hoeft te komen. Al bent u natuurlijk van harte welkom!

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Wij rijden graag een eindje om u te helpen

Ons hoofdkantoor staat echter niet in de buurt van Den Haag, maar in Oost-Nederland. Laat dat voor u geen reden zijn om niet te kiezen voor onze dienstverlening. Het mag voor ons een flink stuk rijden zijn, maar dat vinden wij niet erg. Ook over voorrijkosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Die kosten nemen wij voor onze rekening.

Wat wij belangrijk vinden, is dat u kiest voor een schade-expert die u écht helpt. Kijk daarom vooral naar de kwaliteit van de diensten en de onafhankelijkheid van het expertisebureau dat u inschakelt. De fysieke afstand tussen u en een schade-expert is oprecht veel minder belangrijk.

Een peiling tussendoor

Loopt u vast met uw verzekeraar vanwege een schade?

Laden ... Laden ...

Vlotte schadeafwikkeling

Ons expertisebureau heeft al veel mensen in Den Haag mogen helpen, die in de ellende terechtkwamen door brandschade en/of waterschade. Herinnert u zich nog die enorme brand in de Haagse Schilderswijk? Daar hebben wij mensen bijgestaan om een eerlijke schadevergoeding te krijgen. In zo’n situatie is de hulp van onze contra-experts ook hard nodig.

Deze experts weten namelijk precies wat ze moeten doen om de schadeafwikkeling soepel te laten verlopen. Dat moet ook. Wanneer u slachtoffer bent geworden van brandschade of waterschade, wilt u alles (verzekeringstoestanden en schadeherstel) zo snel mogelijk achter de rug hebben. Pas dan kunt u de draad van uw gewone leven weer oppakken. Dit kan dus alleen wanneer er een eerlijke schadevergoeding tot stand komt en de schade ook vlot wordt afgewikkeld. Wij regelen dat voor u.

Woont u in Den Haag en heeft u te maken met brand- of waterschade? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

Inhoudsopgave

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.