137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Waterschade of Brandschade in Rotterdam

Woont u in Rotterdam en heeft u hulp nodig bij het claimen van uw waterschade of brandschade? Het komt voor dat de verzekeraar niet wil meewerken. In zo’n situatie kunt u contra-expertise inschakelen. Goede contra-expertise is lastig te vinden, ook in Rotterdam. Laat u daarom niet beperken door alleen te zoeken binnen de provincie Noord-Holland.

Waterschade of Brandschade in Rotterdam

Wij zijn een onafhankelijke schade-expert, en komen langs in Rotterdam. Rotterdam mag voor ons dan een stukje rijden zijn, maar deze prachtige stad in Zuid-Holland is ons zeker niet vreemd. We hebben in de afgelopen jaren al vele brand- en waterschades in Rotterdam tot een goed einde gebracht.

Kijk naar kwaliteit in plaats van afstand

Maak geen keuze voor een schade-expert om de simpele reden dat deze expert bij u in de buurt zit. Kijk in plaats daarvan naar de kwaliteit van de schade-expertise en naar de onafhankelijkheid van de schade-expert. Dit telt veel zwaarder dan de fysieke afstand tussen u en de schade-expert. Daarom zeggen wij: ‘Wij rijden wel!’ Om de voorrijkosten naar Rotterdam hoeft u zich overigens geen zorgen te maken, hier vallen wij u nooit mee lastig. Wel houden wij een telefonische intake, om te kijken of u voor onze kosteloze schade-expertisediensten in aanmerking komt.

Wij genieten volop als we tijdens onze ritten langs de Erasmusbrug, de Euromast of de Markthal komen. Dat vinden wij een leuk pluspunt aan het werken van gedupeerden door brand- of waterschade aan uw kant van het land. Dus of u nou in Hillesluis, Blijdorp, Kleinpolder of het Oude Westen woont, onze onafhankelijke schade-expert komt bij u langs om de schade vast te stellen. Deze expert regelt de vergoeding waar u werkelijk recht op heeft.

Bent u verzekerd en heeft u de schade al gemeld bij uw verzekeraar? Wacht dan niet op ingewikkelde discussies tussen u en uw verzekeraar, maar meld uw schade ook direct bij ons.

Een peiling tussendoor

Loopt u vast met uw verzekeraar vanwege een schade?

Laden ... Laden ...

Uw brandschade of waterschade goed opgelost

Schadeoplossing Nederland B.V. heeft zich inmiddels bewezen als een van de beste expertisebureaus van Nederland. Wij kunnen u kosteloos helpen om wél de juiste schadevergoeding te ontvangen. Onze diensten bieden wij aan in heel Nederland, dus ook aan alle inwoners van het prachtige Rotterdam!

Een schade-expert of contra-expert in Rotterdam

Of u nu aan de Coolsingel of de Oude Binnenweg woont, onze contra-expert komt langs. Dit doen wij om de schade zelf vast te stellen, zodat wij u kunnen helpen met raad en daad. Onze contra-expert u van begin tot eind bij, zonder dat u bij ons langs hoeft te komen. Al bent u natuurlijk van harte welkom!

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

U hoeft er – ook wat betreft de kosten – dus niet alleen voor te staan. Laat u daarom door ons team van experts bijstaan en ontvang de vergoeding die bij uw schade past. Meld hier uw schade met ons online formulier of bel 088 – 888 5000.

Inhoudsopgave

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.