137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Onafhankelijk schaderapport opstellen voor schade aan uw woning

Een schaderapport is van groot belang wanneer u schade aan uw woning heeft opgelopen. Bij Schadeoplossing Nederland helpen wij u door de schade nauwkeurig vast te stellen en alles met uw verzekering te regelen. U hoeft niets te doen; wij zorgen ervoor dat u van uw verzekeraar ontvangt waar u recht op heeft. Daarbij houden wij u altijd op de hoogte van de voortgang. De juiste vergoeding, daarvoor bent u immers verzekerd. Zo ook voor onze hulp!

Onafhankelijk schaderapport opstellen voor schade aan uw woning

Waarom een schaderapport opstellen?

Een schaderapport is een belangrijk onderdeel voor het verhalen van schade op uw verzekering. Dit rapport bevat een gedetailleerde beschrijving van de schade, de oorzaak en de kosten voor herstel. Zo’n rapport wordt vaak opgesteld door de schade-expert van uw verzekering. Onze contra-experts kunnen daarna zorgen voor de onafhankelijke schadevaststelling. Dat zorgt ervoor dat onafhankelijk bekeken wordt of de schade-expert van de verzekering een kloppend verhaal heeft neergezet of dat er een en ander aan schort.

Een peiling tussendoor

Loopt u vast met uw verzekeraar vanwege een schade?

Laden ... Laden ...

Wanneer heeft u een schaderapport nodig?

Uw verzekeraar heeft een schaderapport nodig in diverse situaties, zoals bij waterschade, brandschade, stormschade of inbraakschade. Een schaderapport helpt een schade-expert om de schade snel en efficiënt vast te stellen en aan de hand daarvan een vergoeding uit te keren. Helaas merken wij als contra-experts in veel gevallen dat de schade te laag wordt ingeschat.

Hoe werken onze contra-experts bij schade?

Onze contra-experts komen bij u langs om de schade vast te stellen. Hiermee kunnen wij vervolgens in overleg gaan met de schade-expert van uw verzekering. Wij zorgen ervoor dat de schade juist wordt vastgesteld en dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Uw belangen staan bij ons voorop!

Wat staat er in een schaderapport?

Een schaderapport bevat onder andere:

 • Een beschrijving van de schade
 • Foto’s van de schade
 • De oorzaak van de schade
 • Een overzicht van de kosten voor herstel
 • Eventuele aanvullende informatie die relevant is voor uw verzekering

Wat zijn de kosten voor een schaderapport?

De kosten voor het opstellen van een schaderapport kunnen variëren. Bij ons zal de schadevaststelling kosteloos zijn wanneer u verzekerd bent met een opstalverzekering of inboedelverzekering. Ook het regelen van de beste vergoeding voor uw schade is bij ons kosteloos.

 • Wat kost onze contra-expertise?

  Voor verzekerden zijn er géén kosten verbonden aan contra-expertise. In de wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening dient te nemen. U ontvangt nóóit een factuur van ons. Wij rekenen ook geen voorrijkosten. Dus of u nu in Rotterdam woont of in Tilburg, dat maakt voor ons geen verschil.

137 reviews op Google

52 reviews op Facebook

Let op: Wij behandelen geen schade aan voertuigen zoals auto’s, scooters en boten.

Kan ik ook online mijn schade melden?

Ja, dat is mogelijk! Via onze website kunt u eenvoudig online uw schade melden. U kunt met uw telefoon of tablet foto’s maken van de schade aan uw woning en deze uploaden naar ons formulier waarmee u de schade kunt melden. Onze expertise wordt dan ingeschakeld en wij helpen u het schadebedrag vast te stellen. Liever direct contact met ons? Dan kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Inhoudsopgave

Was deze informatie nuttig?

De Juiste Vergoeding?
Meld Hier Uw Schade

Met slechts een paar
vragen helpen wij u aan de
juiste vergoeding.

Bel onze contra-expert: 088 - 888 5000
Voor de juiste vergoeding uw schade bij ons melden.

“Onze onafhankelijke expert bekijkt uw brand- of waterschade en gaat vervolgens in gesprek met de expert van uw verzekeraar. Contra-expertise is kosteloos beschikbaar voor iedereen die een inboedel- of opstalverzekering heeft.”

 • Wij komen uw schade vaststellen

  Wij stellen de schade vast en dat doen we volledig onpartijdig. Wij gaan voor de juiste en eerlijke vergoeding.

 • Helemaal onafhankelijk

  Wij werken niet voor verzekeraars of aangesloten belangenorganisaties. Wij zijn écht onafhankelijk.

 • Onze klanten zijn tevreden klanten

  Tevreden klanten, daar worden wij vrolijk van! Heeft u de onafhankelijke reviews al gelezen?

 • Wij zijn kosteloos

  Onze dienstverlening wordt vergoed door uw verzekeraar. Dit is wettelijk geregeld en staat in de voorwaarden van uw verzekeringspolis.

 • U staat er niet meer alleen voor

  U staat niet alleen tegenover een grote verzekeraar. Wij hebben uw belangen voor ogen.

 • Goede hulp van begin tot eind

  Wij helpen u – van de schadevaststelling tot de coördinatie van het volledige schadeherstel – indien u dit wenst.